تکرار اشتباهاتمون بدترین ظلم در حق خودمون،ترس،طمع،نذاشتن حد ضرر،کم بودن سرمایه که باعث میشه مدیریت ریسک بیاد پایین،بی ارزش دونستن همون سرمایه کم که با خودت میگی کال هم شدی اشکال نداره منتظر تشکیل ستاپ نبودن،عجول بودن ،کنترل نکردن همه اینها باعث میشه ضرر کنیم
چه راهکاری پیشنهاد میدید درواقع اولین قدم برای جلوگیری از تکرار اشتباه چی هست
من یه راهکار توی کامیونیتی خوندم و از زمانی که اونو انجام دادم دیگه اشتباهاتمو تکرار نمیکنم
یکسری اشتباه هست که همه ما تکرار میکنیم
نذاشتن حد ضرر یا جا به جایی حدضرر
زود و یا دیر ورداشتن سود
معامله برخلاف روند و یا معامله خارج از چارچوب
و کلی اشتباه دیگه که همتون یه بار انجامش دادین
فقط یه راه حل داره
بچه بودین اگر کار اشتباه میکردین تنبیه میشدین تا دیگه تکرار نکنین
الانم همون روشو باید انجام بدین
یه تنبیه بهتون میگم که هر موقع انجامش دادین دیگه فرداش هیچ اشتباهی رو تکرار نکنین
گوشیتونو روی نیم ساعت تایمر تنظیم کنین و بزاریدش کنارتون
بشینید جلوی دیوار و تا زمانی که گوشیتون زنگ نخورد نه به گوشی دست میزنید و نه از جاتون بلند میشید و فقط به دیوار نگاه میکنین
اگه فردا حتی یه اشتباه کوچیک هم مرتکب شدین باید به تنبیهتون پایبند باشید
تا دیگه اشتباهی انجام ندین
سلام. تریدر باید کل سیمکشی ذهنش ور با تمرینهای رفتاری و نه فقط کتاب روانشناسی خوندن عوض کنه مغز بقا محور هست و روی چارت رفتار بقا محور یعنی شکست مطلق باید رفتار مغزش رو تریدر از بقا محوری به احتمال محوری تغییر بده. تمرینات و توضیحاتش رو مقداریش رو در تاپیک «حل مشکلات روانشناسی» نوشتم خواستید بخونید
واقعا تنبیه لازم و البته لازم به تنبیه پایبند بمونیم
لیست اشتباهاتمون رو بنویسم و جلوی چشمهاتون بذاریم تا تکرار نکنیم
من خودم شاید بزرگترین اشتباهم این که بخاطر سرمایه کم جدی نمیگیرم و منتظرم هروقت سرمایه ام به حد نصاب رسید با جدیت شروع کنم بخاطر همین الان خودمو تنبیه کردم که تا سرمایه ام به حد مد نظرم نرسید شروع نکنم و اینکه با گوشی ترید نکنم بشینم پای لپ تاپ
استادم یچیز خیلی خوب میگه
میگه ادم باید یسری چیزا رو مجانی یاد بگیره
مثلا اگه حدضرر رو تکون بدی چه بلایی سر حسابت میاد
یا اگه اورترید بکنی چه خرابی به بار میاری
بخاطر همین فعلا دمو کار میکنم تا زمانی که تایید استادمو بگیرم
راجب سرمایه هم میتونم بگم من خودم 100 دلار هم پول ندارم
اما وقتی ببینم توی حساب دمو دارم خوب کار میکنم
به موقش میرم و پراپ میگیرم که دیگه فشار سرمایه کم روهم حس نکنم
شما میتونی حتی پراپ 2500 تایی بگیری
تو یک تایپیک دیگه خونده بودم شاگرد آقای وداد هستیدآقای وداد از دوره های شطرنج و rtm معلوم هست واقعا استاد خوبی هستن من دوره های رایگانشون رو دیدم به معنای واقعی علمم به نسبت قبلش رفت بالا من قبلا دوره پرایس اکشن یکی از استادهای طلای آبشده رو دیدم خط مقاومت و کندل چکش و مرد به دار آویخته بود برام همیشه سوال بود کندل ها از کجا برمیگردن و همش حس میکردم اینا کافی نیستن تا دوره شون رو دیدم و فهمیدم از دنیا خیلی عقبم با پرایس اکشن
من فعلا میخوام رو مظنه و انس همین هیوا کارکنم به وقتش که خواستم وارد فارکس بشم قطعا شاگرد استاد وداد خواهم شد تنها استادی که تاییدش میکنم
خیلی سپاسگزارم ازتون دوره های رایگان ایشون صرفا بخش خیلی خیلی کوچیکی از دوره اصلیش هست
و اینکه اگر خواستین دوره رو دریافت کنین حتما کنارش منتور هم درخواست بدین
شاید فک کنین همون دوره کافیه اما تاثیرش رو زمانی میفهمین که تمام معاملات ضرر ده شمارو بررسی و اشتباهشو بهتون میگن تا دیگه تکرارش نکنین
و اینکه دوره ایشون فقط برای فارکس نیست
شما میتونین حرکت بعدی بازارو توی تمامی بازار ها متوجه بشین
کریپتو ، بازار انرژی ،بورس امریکا،قیمت دلار تمامی بازار ها طبق چیزی که وداد گفته حرکت میکنن
موفق باشید