بحث در مورد ربات‌های تریدر

فقط mql5

مثلا محاسبات اندیکاتور ها

پیدا کردن نقدینگی ها

سویینگ ها

سویپ ها

من اومده بودم توی هر ماژول جدا یسری محاسباتو انجام داده بودم در حالی که تو ماژول های قبلی انجام داده بودم اون محاسبات رو

اومدم بهینه کردمش دوباره کاری هارو حذف کردم

دیتا بیس رو فقط برای ثبت داده تاریخی گذاشتم بقیه داده هارو تو رم مدیریت کردم

یا ابلفض همرو دستی نوشتی؟

تقریبا

من برنامه نویس خود آموخته ام

خیلی نمی دونم از چه ابزار هایی میشه استفاده کرد

برا همین دوست داشتم تبادل تجربیات کنم

البته خیلی جاها از ai کمک گرفتم

ببین من اول داخل vs code یه اکستنشن هست به اسم گیت هاب کوپایلت که دسترسی کامل داره به ریپازیتوری پروژه و همه فایل هارو میخونه و داخل کانتکس خودش ذخیره میکنه بعد میتونه کدی بنویسه که با بقیه ربات هماهنگ باشه و باگ های عجیب و قریب نخوره به خاطر ماژولار بودن پروژه

تا یجایی پیش رفتم باهاش که دیگه پروژه سنگین شد و کانتکسش جواب نمیداد برا این حجم کد

بعد رفتم سراغ آنتی گراویتی که ide خود گوگله ولی چون ایرانی ایم نتونستم لاگین کنم توش

این اواخر با کدکس چت جی پی تی کد نویسی میکردم که یه ide اختصاصی داره با کلی امکانات خفن

ببین فوق العاده اس کانتکسش خیلی بزرگه اگه مهندسی پرامپت بلد باشی از پس هر پروژه ای برمیاد فقط باید اشتراک چت جی پی تی رو بخری

ولی فوق العاده ارزش داره این کدی که من تو هشت ماه نوشتم یه تیم برنامه نویس چهار نفره تو یه سال نمیتونستن بنویسن …..

خب دو تا سوال، اول اینکه چطور اشتراک جی پی تی بخریم؟ برای ما که ایرانیم شدنیه؟

دوم اینکه چطور تو پرامپت نویسی مهارت پیدا کنیم و مهندس بشیم؟

منم سراغ آنتی گراویتی رفتم و به مشکلی که شما میگی خوردم

سایت های پرداخت ایرانی هستن مثل دیکاردو که شما ریالی خرید میزنی اطلاعات اکانت چت جی پی تی خودتو بهش میدی اون برات میخره الان ۳۲۰۰ پول اشتراکشه ماهی بیست دلار

مهندسی پرامپت رو هم با همون چت جی پی تی تمرین کن ببین الان با هوش مصنوعی تو همه جواب هارو داری فقط مهمه چه سوالی رو کجا و کی بپرسی

بهش بگو میخوای پرامپت نویسی خودتو قوی کنی بعد بهش بگو بهم تمرین بده انجام بده بعد خودش تحلیل میکنه جواباتو

بعد بیا رو پروژه خودت کار کن پرامپت بده کد تحویل بگیر فقط حتما خودت کد رو مرور کن که مغز انسان لعبته هزار ماشاالله

از گیت و گیتهابم صد درصد استفاده کن…

ممنون از راهنماییت

اینترنت وصل بشه، حتما این کارو انجام می دم

فقط روی اخبار مهم کار میکنم که حرکت های ناگهانی و شارپ روی چارت انجام میدن. تایم فریم های 1 دقیقه برای اخبار مهم و گاهی هم تایم فریم 5 دقیقه . اخبار را از فارکس فکتوری پیدا میکنم و ربات را برای زمان خبر تنظیم میکنم . بعدش منتظر میشم تا زمان خبر عمل کنه. معمولا اخبار مهم ماهی یک یا دوبار منتشر میشن و فقط اخبار اقتصادی مهم آمریکاست . بقیه خبر ها جون ندارن.

ممنون که همکاری کردی دوست عزیز

ایده خوبیه از بخش فنی رباتت بگو با چه زبانی نوشتی داده رو چجوری میگیری

جهت حرکت رو از کجا تشخیص میدی؟ رو چه نمادهایی جواب میده این کار

با چه مدیریت سرمایه ای این کارو انجام میدی و چقدر طول میکشه معمولا یه همچین فرصتی پیش بیاد

سلام

ممنون از توضیحاتتون

یه سوال

وقتی میشه با خود ربات به دیتای اکونومیک کلندر دسترسی داشت، چرا دستی تنظیم می کنید؟

دلیل خاصی داره؟

منظورت همون تب داخل متا تریدره؟

ببین من یه دوره متا تریدر باید ببینم

همه اتفاقات مهم توش هست؟

داخل کد نویسی اکسپرت بهش دسترسی داری؟

خواهش میکنم

با زبان MQL5 نوشتم

در واقع تشخیص جهت حرکت قیمت امکان پذیر نیست . استراتژی ربات اینطوریه که چند ثانیه قبل از خبر دو طرف قیمت فعلی سل استاپ و بای استاپ میکاره و با فعال شدن معاملات با فاصله خیلی کم تریل میکنه . از اونجایی که معمولا اخبار مهم حرکت های قوی و سریعی دارند این روش در چند ثانیه معاملات رو باز میکنه و سریع میبنده . تقریبا در 80 درصد موارد سود ده هست . مگر اینکه یک خبر دو طرفه باشه که در این صورت یکی ممکنه یا با سود کم بسته بشه یا با ضرر کم چون هر دو طرف همو خنثی میکنن. ولی اگه فقط به یک سمت حرکت کنه اون سمتی که فعال نشده با بسته شدن کندل حذف میشه و تمام :slight_smile:

فقط روی XAUUSD و اخبار اقتصادی دلا آمریکا

عرض کردم معمولا ماهی یکی دوبار از این اخبار مهم توی تقویم هست

بله منظورم همونه

همه اتفاقات توش هست

چه مهم و چه غیر مهم

دسترسی از طریق اکسپرت هم بهش هست

ایده جالبیه

خوشم اومد

الان سود ده هستش ؟

تو اصطلاح هم بهش میگن news trading درسته؟

نت بیاد حتما امتحان میکنم خیلی ممنون

سلام و عرض ادب

خواهش میکنم

بله چون ممکنه به هر دلیلی اخبار توی تقویم های ام کیو ال به درستی ارزش گذاری نشن . مثلا بارها شده که یک خبر متوسط توی تقویم برچسب خیلی مهم میخوره و اگه قرار باشه ربات از اونجا داده بگیره معمولا با داده های غلط گمراه میشه و به ریسکش نمی ارزه . به تجربه بهم ثابت شده باید داده های اولیه رو یک کاربر به ربات بده . اینطوری ضریب خطای ربات خیلی کمتر میشه.

بله عرض کردم تقریبا در 80 درصد موارد سود ده هست فقط شرط مهم اینه که یک بروکر خوب پیدا کنید تا اسپرد زمان خبرشو واید نکنه و جهش قیمتی هم نداشته باشه. متاسفانه خیلی از بروکر ها در زمان خبر اسپرد ها رو واید میکنن و این باعث میشه درادان خیلی زیاد بشه. یه سری از بروکر ها هم کلا ترید در زمان خبرو ممنوع کردن

بله درسته

بهش فاندامنتال هم میگن البته فک کنم اون یکم پیچیده تره . اینی که گفتم استراتژی خودم بوده