شرمنده، فکر کردم با منی
وااااه خیلی خفن پیش رفتید شما واقعاً تحت تاثیر قرار گرفتم من استراتژیم بر اساس فهم بازاره
چهار تا ماژول دارم که یکیشون خستگی یا قدرت روند رو اندازه میگیره و جهت بازار رو تشخیص میده و بایاس چند تایم فریمی رو میگه و اگر بازار بی نظم و رنج باشه تشخیص میده
ماژول دوم کارش اینه که ناحیه ورود رو بر اساس تله های نقدینگی که مارکت میکر دام پهن کرده میده و به ستاپ به نمره اطمینان میده
ماژول سوم میاد از روی لنگر های ساختاری توی سه تا تایم فریم یه حد ضرر میده و چک میکنه این حد ضرر زیر استاپ هایی باشه که تریدر های خرد میزارن و مارکت میکر شکارشون میکنه
ماژول چهارم میاد از استخر های نقدینگی
Fvg ها
هدف های احتمالی رو درمیاره
در نهایت یه ستاپ ساخته میشه و اجرا میشه
من میخواستم اگر قراره از ماشین لرنینگ استفاده کنم بیام تمام داده های معاملاتم با متا دیتای خیلی دقیق بدم به مدل و بیام از لحاظ آماری رباتم رو با بازار هماهنگ نگه دارم و آماری بگیرم برای اینکه بیشترین نقاط ضعف و قوت رو در بیارم تا روش کار کنم
من کرجم و خیلی خوش حال میشم اگه نت اومد همو ببینیم همکاری کنیم
من تریدر خوبی نیستم سابقه ترید ندارم بیشتر برنامه نویسم و نهایت استفاده رو از ابزار های هوش مصنوعی میبرم
بعضی وقتا حس میکنم دارم عین یه برده ازش کار میکشم
عالیه …. فقط الگوریتم کند نمیشه ؟ خیلی باید دیتا بگیره ؟ یعنی همه این سبک ها رو میریزه توماتریس بعد بهترین ماتریس رو هر دفعه انتخاب می کنه؟ اون ماتریسی که انتخاب شده با توجه به حاشیه اطمینان یا بای میزنه یا سل… استاپ لاس رو این که کجا بزاره داخل همون ماترییس منتخبه ؟ یا از فیبو ها استفاده میکنی؟ یا استراتژی دیگه داری برا استاپ لاس؟
فدا سرت عزیز ![]()
![]()
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
خودتون ترید هم بلدید؟
-پرسود و موفق باشید
حتما دوست عزیز ایشالله بعد از وصل شدن نت کلی کمک می کنیم … خوبه نزدیک هم هستیم. میشه کلی استراتژی ها رو برد جلو با پایتون
درود
دقیقا استراتژی های ترید دستی هم سیکل رکودی دارن، برآیند خیلی مهم تره البته با توجه به اینکه درودان حساب نخوره.
نه کند نمیشه، کند ترین قسمت کار مربوط میشه به ترسیمات
هرچی ترسیمات بیشتر بشه ، ربات کند میشه
هر ستاپی استاپ خاض خودشو داره، و استاپ لاس به نحوه ورود هم بستگی داره، معمولا کف و سقف های قبلی، یا اگر کف و سقف ها نقدینگی باشه، با محاسبات atr بعد از هانت شدن کف و سقف
نظر من اینه که شما به خاطر تجربه ای که تو زمینه ترید دارید استراتژی خیلی پخته تری دارید انگار و دارید از تمام متغیر های موجود استفاده میکنید
فقط این حجم از محاسبات الگوریتم رو کند نمیکنه چون من همین الان با این استراتژی خودم موقع بک تست گرفتن ریشم سفید میشه یه بک تست یک ماهه با یه نماد تقریباً چهار دقیقه طول میکشه بک تستش البته توان سخت افزاری سرور هم تو این مسئله دخیله
و اینکه چون من تو مرحله دیباگم موقع بک تست داده خیلی زیادی میگیرم از بک تست هام و کلی ابزار جانبی محاسبات انجام میدن
در کل مشکل اساسی من با این رباتم، نداشتن استراتژی خوبه، چون دانش زیادی از ترید ندارم، وگرنه هر ستاپی که شما بگی کمتر از 1 روز به ربات اضافه میشه،
ضمنا تقریبا می تونم بگم تمام سبک های موجود ار بک تست گرفتم، همشون در طولانی مدت ضرر ده هستن و کلیه استراتژی هایی که در یوتویوب هست، به درد نخوره
الان به چند تا ستاپ خوب رسیدم، که حالا نت قطع شد، کار نیمه تمام ماندش
اتفاقا تجربه زیادی ندارم تو ترید، ولی تقریبا همه دوره هارو دیدم، ولی ترید نکردم باهاشون. قبول دارم که سرعت ایده آل نیست، ولی در لایو بازار مشکلی ایجاد نمیکنه
قطعا هنگام بک تست، رو مخه
منم دانش زیادی از ترید ندارم و استراتژیم تعریفی نداشته ولی به لطف مدیریت معاملاتم تو بک تست پرافیت فکتور دو بهم داده
رو ی یه نماد کالیبره کرده بودم که جنگ شد
حس میکنم باگ محاسبات دارم تو استراتژیم وگرنه اگه این چهار تا ماژولم درست کار کنن ۶۰ درصد میتونم دست مارکت میکر رو بخونم
من تو حوزه ربات نویسی یک ساله ولی قبلا طراحی سایت و ساخت دستیار با مدل زبانی کار میکردم
رو هم رفته چهار سال شاید
اگر محاسبات باگ داره که باید درست بشه
ولی اگر قصد اینو داری که هی فیلتر اضافه کنی، اشتباهه، نتیجه کار بهتر نمیشه
عالی
ایشالا همیشه موفق باشی🤍
دقیقا منم به این نتیجه رسیدم که ربات پیچیده با استراتژی شلوغ ربات بهتری نیست
استراتژی برای ما تریدر های خرد برای اینه که ۵۰ ۵۰ رو بکنه ۶۰ به ۴۰
بقیش مدیریت ریسک و سرمایه و عامل های دیگه اس
من یه سیستم کش ساختم براش که محاسبات تکراری کش میشن تقریبا ۵۶ درصد سرعتم رو بهتر کرد
ببین من خیلی متمرکز هشت ماهه شب و روز ندارم و با پیگیری دارم روی همین یه ربات کار میکنم
خیلی کار میبره این زمینه
رباتی که روی ده تا نماد بتونه پرافیت فکتور حداقل ۱.۸ بده به صورت مطمئن به نظر من قابل قبوله
از چه ابزار هایی استفاده میکنی برا کد نویسی ؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟ چطور از محاسبات تکراری جلوگیری می کنی؟
صد در صد باهات موافقم، همین که ربات سود ده باشه، کافیه، اصلا نیازی نیست که بازارو جارو کنه
منم تقریبا 1 ساله روش مترکزم
شبا خوابشو میبینم ![]()