پورصمدی که rtm نیست،پرایس کلاسیکه
بله .درسته .بنده اشتباه کردم
ببین دادا علت اینکه میگن چند سال طول میکشه همین موضوع که توی این کار سردرگمی خیلی زیاد این زمان زیاد هم برای همینه که بتونی مسیر درست پیدا کنی من بعد پنج سال سابقه اگه مسیر درست و میدونستم بین یک الی دوسال به سود دهی میرسیدم ولی همین ندونستن مسیر باعث شده بشه پنج سال من خودم پرایس اکشن کلاسیک کار میکنم و حتما از کسایی مشورت بگیر که دارن توی این مسیر پول درمیارن نه فقط تریدرن یا سابقه بالایی دارن و متاسفانه یک درصد این جماعت واقعا تونستن به سود دهی برسن و پیدا کردن یه تریدر سودده (سود ده مستمر)مثل پیدا کردن سوزن توی انبار کاه
خب شما که مسیر درست رو میدونی و به سود رسیدی .بجای رضه خوندن و همون حرفایی که همه میزنن رو بزنی
کمک کن . راه حل رو بگو
مسیر رو بگو
وگرنه اینجا ن جای منبره و ن روضه خوندن.
دوست عزیز زمان مشخصی وجود نداره برای ریسدن به سوددهی یکی تو شیش ماه میرسه یکی هفت سالو کم زیاد داره در هرفردی متفاوت هست و قطعیتی وجود نداره . چرا حجمه به این بازار زیاد به دلیل تبلیغات و دردسترس بودن الان به گونه ای شده که از کسی میپرسی چرا میای سمت این شغل به شماه پاسخ هایی مثل این میگن دردسترسه هرموقع عشقت میکشه بخوای با کمترین امکانات پول دربیاری و در ذهن خیلی ها کاشته شده که بادیدن دوره یه پکیج فروش میتونی هرچه قدر که بخوای در هر ثانیه پول دربیاری حالا من خودم یکی از همین افراد دیدیم که میگفت من ده دلار رو چند روز میکنم یک میلون دلار.
و این علم مانند هر علم دیگه در مدت زمان طولانی بایدمورد مطالعه قرار بگیره.والبته درایران تریدرموفق زیادی نداریم حتا درصد تریدر ها موفق موجود درایران هم کمتر 3درصد هستش.
این نظر بنده هست که ممکنه اشتباه باشه یا درست موفق البته
آی من قربونت برم مرد. دمت گرم واقعا دمت گرم. از اولش دنبال همین بودم. الان دیگه فهمیدم چیکار باید بکنم.مو به مو چیزایی ک گفتی رو انجام میدم عزیزجان دمت گرم
توی ترید چندتا سبک هست (ict rtm اسمارت مانی پرایس اکشن کلاسیک) با هرکسی هم توی این حوضه صحبت کنی میگن سبک ما از همه بهتره ولی همه سبک ها به نظر من خوبن من خودم تخصصی پرایس اکشن کلاسیک کار میکنم و از بهترین استاد هاش که بخواید دوره هاشو ببینید پورصمدی صبحان صمدی و البروکس هست که خودم دیدم وعالیه خب سوالای دیگ دارید بپرسید
چون تریدر با تریدر فرق. داره نمیتونی تجربه خودتو به اون بدی فقط تهش یاد بدی که مثلا خط ترند اینا جیه مگرنه نمیشه مثل خودشو حتی اگه استراتژی خودشم یاد بده
درود
دقیقا یکی از مشکلات تدریس و اموختن همینه.