مسیر دور و درازی هست تا اینجای کار یک سال و چندماه
خب تونستید سیستم معاملاتی خودتون رو پیدا کنید ؟
یا اینکه چالش های پراپ رو پاس کنید؟
اگر هر کدوم رو انجام داده باشید خیلی جلو هستید .
(حتی اگه سیستم رو پیدا کرده باشید کافیه)
من که تا سه سال اول فقط از این آموزش به اون آموزش از این استاد به اون استاد
بله خوشبختانه از پیشرفتم کاملا راضی ام با اکانت ریل کار کردم میخاستم اولین پراپم رو بگیرم که نت قطع شد
جدا از تفاوت ادم ها در پروسه پیشرفت الان دسترسی به مطالب اموزشی هم راحت تره که قطعا تاثیر زیادی روی سرعت یادگیری داره
سلام داش میگم ایدی روبیکاتو برام فرستاده بودی مطمئنی درسته؟ چون من پیام دادن توشته اخرین بازدید مدت ها پیش گفتم شاید واسه یکی دیگس
تهران هستم چطور؟
سلام روند کدام تایم ؟ در جهت روند ترید کن اگه 80درصد تریدرها روند تشخیص می دهند ضرر ده نبودند ؟ روند یا اردر فلو به قول اسمارت مانی کارها در کدام تایم ؟ ممکن روند نزولی در تایم بالا اصلاح تایم صعودی باشد… مثلا در ای سی تی زمین بازی را با چرخش نقدینگی و بریکر و متگیشن و استخر نقدینگی و خلا نقدینگی ها تعیین وپرپفایل های هفتگی. دیدگاه مبدأ و مقصد دارند …ساپلای دمند ها با سطوح یا اردبلاک تایم بالا تعیین می کنند یک سطوح یا کار یا فیل می شود …
و…
نمیشه 10هزار تا داشته باشیم و ی پوزیشن 0.03 بزنیم؟ اینجوری با حساب شما تقریبا سالی 500 میلیون سود میکنیم که از حقوق ی معلم خیلی بیشتره
زمانی که با فکر کسب درآمد و نیاز به درآمد پای چارت میشینی حدود 20% از آی کیو افت میکنه .
حساب های چند صد دلاری و چند هزار دلاری قطعا به عنوان حساب تستی محسوب میشن
پراپ فرم اومده تا همین مشکلات رو برطرف کنه دیگه .
بحث داشتن یک میلیون دلار نیست . بحث توانایی ریسک هست . چه بسا افراد زیادی که این پول رو دارن ولی توانایی 100 دلار ریسک رو هم ندارن.
50% استاپ ؟؟؟
شما وقتی بیش از ۱۰ درصد اکانت رو درودان میخوری عملا از دسته بندی تریدر خارج شدی و به دسته بندی قمار بارها پیوستی .
ساختار بازار ؟؟
ساختار بازار اصلا اهمیتی به ما نمیده .
اونم بازاری که شما با یک کلیک در کسری از ثانیه میتونی میلیون ها دلار وارد یا خارج کنی .
بازیگران خرد فقط یک درصد بازار هستند ( البته تا حساب های ۵۰k هم هنوز جزو تست هست تا بازیگر خرد)
ما یک ذره اتم هستیم در یه دریای بیکران . دریای بیکران اصلا نمیدونه ما وجود داریم از بس ناچیز هستیم .
این حرفا بیشتر به تفکرات استاپ هانتری میخوره ( بازار به دنبال شکار استاپ هاست )
اون قدری که ما خودمون رو با بی نظمی های مکرر شکار میکنیم والا بازار نمیکنه
چرا استاپ ها میخورن بد حرکت میکنه ؟
هیچ تئوری توطئه وجود نداره . این روند بازاره . چون پوزیشن های بازیگران متوسط تا بزرگ در یک کلیک پر نمیشه و برای اینکه قیمت در جهت مخالف شون حرکت میکنه مجبورند پوزیشن ها تقسیم کنند و در جاهای مختلف مثلا در یک سطح خاص وارد بشن .
در کل نباید فکر کرد که ما میتونیم در بازار نقشی ایفا کنیم .
با یه اکانت ۱۰.۰۰۰ دلاری در سال به راحتی میشه ۱۰۰ درصد سود به بالا گرفت .
البته برا فردی که واقعا بتونه دوام بیاره و تریدر باشه
حسین جان میگم این ایدی روبیکات بود داده بودی بم؟ چون زده لست سین واسه خیلی وقت پیش من بت پیام داده بودم
سلام ارادت .
Hosseinkhademian79
والا چیزی نمیاره رو بیکا این ایدی رو میزنم
آیدی بفرست تا خودم پیامت بدم
ابزار ها همه درستن مشکل از فردیه که استفاده میکنه
برای اینکه تو یه حوزه متخصص بشی باید چندتا مورد رو داشته باشی
1 دانش و سواد که بیشتر بنظرم از کتاب ها حاصل میشه
2 تجربه ی سه چهار ساله
3 اموزش زیر نظر استاد
4 شکست
5 ابداع روش شخصی
فقیر تر از یه تریدر؟؟؟
ار نوشته های شما باید اسکرین شات گرفت. امیدوارم افرادی مثل شما زیاد بشن بتونیم از تجربیاتتون استفاده کنیم. ممنون واقعا
الیوت کاری میکنی شما؟؟
سبک تحلیل ات چیه داش ؟
و اینکه نظرت در مورد پرایس اکشن کلاسیک چیه ؟