نه بابا اونا رو اصن سمتش نرو که تهش بدبختیه.مخصوصا روش اناری واسه طلا و شاخصا خوبه بیشتر. بورس ایران داداش باید بخری بیفتی زندان چند سال شاید سود کنی بعدش
کاملا درست میگی
اما آتی کالا بازار دو طرفه هست و امکان ست کردن استاپ و تی پی رو هم داره .
و تایم فریم هم ۳۰ دقیقه میشه کار کرد .
اما در کل خدا کنه کار به اونجا نکشه که تهش بی فایدس
چند وقت طول کشید دوتا فازشو پاس کنی؟
دو فازش گرون بود نخریدم .
یه ۴ فاز بود خریدم
فاز ۳ دو درصد دیگه میخوام و فاز چهار هم مونده هنوز
هر فاز ۷ درصد
هر فاز یک هفته تقریباً
اوه اوه یعنی 4 فاز 7درصدی؟ خیلیه حاجی!!
بزودی همه چی درست میشه و تمام اینا میشه خاطرات خوب یا بد گذشته .
مهم نتیجه ای هست که بدست آورد .
اره واقعا.
خیلی مسخرس
خب دوستان همگی موفق باشید .شب خوش
ایده خیلی خوبی بهم دادید من سویینگ هارو آپدیت نمیکردم با یه حرکت فیک و یه برگشت کوچیک هم امکان داشت استاپ لاس من بخوره حتما این مورد رو لحاظ میکنم و اینکه حتما ماژولی میزارم که قدرت روند رو طی حرکت زیر نظر بگیره اینجوری وقتی ضعیف بشه ربات میفهمه و دیگه trailing نمیکنه
کاش نت برگرده فقط
با برنامه نویسی MQL5 این ربات رو نوشتید یا سیستم های آماده قابل ویرایش؟
نه من با پایتون نوشتم و از ترمینال متا تریدر استفاده میکنم و اطلاعات رو از بروکر و متا تریدر میگیرم محاسبات و الگوریتم با پایتون انجام میشه بعد دوباره با همون ترمینال متا تریدر ستاپ اعمال میشه و مدیریت ستاپ ها انجام میشه
به نظرتون میشه این سیستم های پرایس اکشن رو تبدیل به اکسپرت تمام خودکار کرد با همون دقتی که خود فرد ترید میکنه ؟
با اینکه تعداد خانم ها در ترید به نسبت آقایون خیلی خیلی کمتره .
اما جالب تر این جاست که طبق تحقیقات روانشناسی شانس موفقیت شون در ترید تا ۲.۵ برابر بیشتره .
و این میتونه پوینت مثبتی باشه فکر کنم
بنظرم توی مسائل حرفه ای و کاری انسان انسانه تفکیک جنسیتی منطقی نیست ..برای مقایسه چیزای بهتری هست که میشه بهشون پرداخت صبر، پشتکار ، استقامت یا چیزایی مثل کمالگرایی و اعتماد به نفس…من دیدگاه تحلیلی که نسبت به مسائل داشتم رو نقطه قوتم میدونم شاید همین باعث شد به این مسیر کشیده بشم
قطعا حتی پیچیده ترین مفاهیم پرایس اکشن رو میشه به ربات تبدیل کرد چون همشون شامل اعداد و قواعد مشخص ریاضی میشن
حتی مفاهیم smc رو هم میشه به ربات تبدیل کرد چه برسه به پرایس اکشن که خیلی مکانیکی تره مفاهیمش
ببینید ربات احساسات نداره و اگر برنامه ای که بهش داده شده درست باشه بدون خطا و خستگی کارش رو انجام میده دقتش از انسان بالا تره
بله کاملا باهاتون موافقم
اما من از لحاظ ظرفیت مغزی و مدارهای پاداش دوپامینی عرض کردم .
کسی رو میشناسید معرفی کنید که بتونه هزینه بگیره و ربات طراحی کنه ؟
اینترنت بیاد همینجا من و کلی از بچه ها هستن که میتونن اینکارو انجام بدن حتما همکاری میکنیم ![]()
اگر به قبل برگردید و بدونید این همه چالش و سختی داره دوباره این مسیر رو انتخاب میکنید یا مسیر دیگه ای رو انتخاب میکنید؟
با اگاهی به تمام چالش هاش پا به این مسیر گذاشتم چیز غافلگیر کننده ای نبود.. اگرچه “شنیدن کی بود مانند دیدن" اما سختی رو پذیرفته بودم
چند وقته مشغولید؟