فقط یک راه موفقیت وجود داره

یه توصیه مهم برای همه دوستان عزیز

اگر سبک معاملاتی که کار میکنید جواب میده هرگز برا داشتن وین ریت یا ریوارد بالاتر اون رو عوض نکنید .

جواب دادن منظور وین ریت ۶۵ تا ۷۰ ریوارد ۲ نیست.

حتی اگر وین ریت ۴۵ تا ۵۰ هم دارید و ریوارد ۲ هست باز سبک جواب میده و در آخر ماه حداقل ۱۰ درصد برا شما میمونه .

تمرکز خودتون رو بزارید روی بهینه سازی استراتژی.

و وقتی تا به اندازه معقول بهینه شد هم دست از بهینه سازی بکشد و افراط نکنید و بعدش بچسبد به اجرای درست استراتژی و تمام تمرکز خودتون رو روی این بزارید .

تنها راه اینکه به استراتژی معاملاتی خودتون ایمان بیاورید فقط و فقط فوروارد تست زیاد هست .

نمی‌دونم چند تا ترید باید بگیری چه در دمو چه در فوروارد تست که واقعا ایمان بیاری .

برا من نزدیک به ۵۰۰۰ تا شد در مدت دو سال کامل از زمانی که استراتژی و سبک معاملاتی درستی رو پیدا کردم

و وقتی ایمان بیاری میتونی پایبند باشی به نظم ۱۰۰ درصدی .

و کلید موفقیت همین نظم ۱۰۰ درصدی هست . باید قبل از اینکه وارد مسائل روانی بازار بشی به وسیله همین نظم جلوش رو بگیری .

تمرین روانشناسی مثل خود هیپنوتیزم ـ نروپروگرمینگ ـ تنفس ریتمی و عمیق ـ سکون یا فراتر از اینا نوروفیدبک و … مثل این چیزی که میگم عمل نمیکنه .

همش رو تست کردم .( میشه یک روش رو استفاده کرد فقط برای اینکه ایگو رو آروم کنه و ترید های دقیق تری بگیری . در اجرا کمک کننده)

شما باید یک مرحله قبل تر با مسائل روانشناختی بجنگید و سعی کنید با نظم ۱۰۰ درصدی قوانین ساده معاملاتی دم به تله مارکت ندید .

چون هر بار که از نظم خارج بشی و بری با مارکت دست به یقه بشی همیشه بازنده ای همیشه .

استیمنت معاملاتی خودتون رو نگاه کنید و ببینید آیا در تعداد ترید و مقدار سود و ضرر ها نظم دارید یا نه ؟

زمانی برید دنبال یادگیری سبک های دیگه که تونسته باشید به درآمد مستمر حداقل در شش ماه از یک سبک برسید .

24 لایک کرده

طریقه نوشتن استراتژی به ما توضیح بده فدات
که استراتژی خودمون رو بنویسیم

5 لایک کرده

برای افراد مبتدی :

1. اول یک استاد پیدا کنید ( اساتیدی هستند که بالای ۲۰ سال سابقه ترید دارن )
  2. سبک های مختلف زیاده ( پرایس اکشن جوابه ( اسمارت مانی و یا کلاسیک))
  3. هر درس از دوره رو دیدید چند روز تمرین کنید و بعد برید سراغ درس بعدی
  4. چند بار دوره رو ببندید
  5. برید سراغ فوروارد تست و بک تست و حساب دمو
  6. به سبک های دیگه کاری نداشته باشید و از تمام انجمن های ترید خارج بشید.
  7. آنقدر تمرین کنید که به راحتی بتونید استراتژی معاملاتی رو شناسایی کنید
  8. دوبار اون قدر تمرین کنید که حالا بتونید استراتژی رو درست اجرا کنید
  9. بعد از اینا برید سراغ پراپ فرم ها و هرگز پول زحمت کشیده خودتون رو توی این مارکت نیارید
  10. به حساب کوچیک بگیرید و با حجم نیم درصد شروع کنید و تمرکز خودتون رو بزارید روی اجرای استراتژی
  11. سعی کنید حساب رو حفظ کنید و پایبند باشید به قوانین معاملاتی
  12. و وقتی همینه اینا شکل گرفت و ساخته شد به خودت میای میبینی که درسته چند سال گذشته ولی پراپ پاس شده و برداشت های کوچیک پشت هم میاد.
  13. هرگز ناامید نشید اگر واقعا به این کار علاقه دارید
11 لایک کرده

بهمون یک مدیرت سرمایه خوب هم معرفی کن

4 لایک کرده

قوانین معاملاتی من:

حداکثر دو ترید ضرر ده در روز

حداکثر دو ترید سود ده در روز

استاپ لاس یک درصد

تی پی دو درصد

من همین چهار مورد به صورت ۱۰۰ درصدی اجرا میکنم

9 لایک کرده

استرتژی تکنیکالت رو‌چطوری نوشتی
مولفه ها شو چطورکنار هم بچینیم

3 لایک کرده

همون مدیریت سرمایه عادی که همه استفاده میکنن . مارتینگل

هج

افزایش یا کاهش حجم بعد از ضرر یا سود و تمام موارد پیچیده ای که وجود داره رو پیشنهاد نمیکنم .

هر چقدر قوانین ساده تر و حجم تصمیم گیری ها کمتر موفقیت بیشتر

با استفاده از اکسپرت مدیریت سرمایه سایت تریدینگ آریا ( تریدینگ بورد )

7 لایک کرده

استراتژی تکنیکال:

به صورت یک چک لیست شش مرحله هست

۱. ترندی بودن چارت ماکرو ( چارت بزرگ)

۲. ترندی بودن چارت ساختار( چارت متوسط )

۳. افزایش قدرت مومنتوم شیب و رنج در چارت ساختار

۴ . ترندی بودن چارت تریدینگ( چارت کوچک )

۵. بررسی رنج غالب بازار

۶ . پیدا کردن الگو یا کندل جهت ورود

وقتی تمام اینا تیک خورد وارد ترید میشم. همین خیلی ساده

7 لایک کرده

ممنون. امیدوارم این سوالی که سال ها پیش ذهن منو درگیر میکرد
با جواب ایشون ،بدرتون خورده باشه

5 لایک کرده

میتونی یه چند نمونه از تریدات با این سبک(اناری) رو بفرستی اگر داری از قبل؟ میخوام ببینم چطوریه روشش دیدم خیلی کانال و اینا میکشه برام جالب بود

6 لایک کرده

سبک پرایس اکشن هست اما اگر از دیدگاه الیوتی بخواهیم نگاه کنیم ستاپ T در واقع میشه موج سوم در چارت متوسط و دوباره موج سوم در چارت کوچک .

5 لایک کرده

هدف از ایجاد تشکیل کانال های ترندی در سه چارت و هم جهتی هم اونا اینکه از قدرت تریدر های بزرگ در چارت ماکرو که معمولا ۲۰۰ هزار قرارداد ترید میکنن و و ترید های چارت متوسط که ۲۰ هزار و ترید های چارت کوچیک که ۲ هزار قرارداد ترید می‌کنن استفاده کنیم و در جهت موج اونا بیفتیم . اینجوری به حرکت خیلی کوچیک از اونا ما رو راحت به سمت تی پی مون می‌بره

در واقع جایی وارد میشم که آنقدر روند قدرت داره که همه به دنبال ترید در جهت روند هستن و کسی فکر ریورسال نمیوفته

4 لایک کرده

دقیق وعالی بر اساس ساختار مارکت شخصا تریدای ریواردکم و وینریت بالا رو میپسندم سبک خودمم همینه.. همونی که الان مد شده میگن منسوخ شده و نقدینگیه :roll_eyes: .

5 لایک کرده

بله کاملا درست عرض میکنید .

تنها چیزی که در این بازار منسوخ میشه و تاریخ انقضاش میرسه تریدره نه سبک معاملاتی

هر سبک معاملاتی منسوخ شده ای دوباره با کمی بهینه سازی می‌تونه حرفی برای گفتن داشته باشه . حالا هر چقدر اون حرف کم باشه

4 لایک کرده

ممنون از توصیه ایی که کردی نظرت راجع به پرایس اکشن آلفونسو مورنو چیه ؟

4 لایک کرده

سلام دقیقا داستان همین است …آفرین

4 لایک کرده

سلام وقت بخیر…بسیار عالیه توضیحاتت حسین جان…کاملا مشخصه تجربه خوبی در این زمینه داری…اگه بخوام یچیز اضافه کنم، یکی از مشکلات اصلی ای که برای تریدرا پیش میاد و باعث میشه فقط دور خودشون بچرخن اینه که اسراتژی با چارچوب مشخص و سادگی اجرا نمیتونن بسازن…و این باعث میشه هر دفعه یک چیز متفاوت رو معامله میکنن و اصل احتمالات روی حساب هاشون کار نمیکنه…البته حق هم دارن چون کار راحتی نیست…من خودم یکی از بزرگترین مشکلاتم همیشه این بود که چطور یه روش تکنیکال یونیک و منحصر به فرد داشته باشم…فرضا در برخورد ۳ خط روند میخوایم ورود کنیم،..اگر این روند در رنج هم بود ، با این شیوه وارد میشدم و اگر در تایت چنل هم بود ، اینکار رو میکردم…این باعث میشه هر دفعه چیز متفاوتی رو ترید کنید و پایداری نداره…و در کنار ساخت این استراتژی، بحث فوروارد تست بسیار اهمیت داره…حداقل در کف تربن حالت ، باید یکسال معاملاتی فوروارد تست گرفته بشه و پایداری وین ریت سنجیده بشه…خیلی مخلصیم…ایشالا موفق باشید

7 لایک کرده

من به شخصه تمام سبک پرایس اکشن رو تایید میکنم .

5 لایک کرده

بله درست میگید .

مشکل همیشه از نحوه آموزش هست .

ما یه دوره می‌خریم که شامل مثلا ۵۰ ویدیو هست

و شروع میکنیم دیدن به فرض سبک پرایس اکشن البروکس.

اما درون این سبک ده ها استراتژی وجود داره و ما نمی‌دونیم کدوم استراتژی رو انتخاب کنیم جهت ترید و همیشه بین استراتژی جا به جا میشم و سردرگم هستیم .

4 لایک کرده

بشینید بکتست بگیرید .ببنید قیمت چکار میکنه.
دوره ها بی مصرفن
به این حرف خواهید رسید

6 لایک کرده