یه توصیه مهم برای همه دوستان عزیز
اگر سبک معاملاتی که کار میکنید جواب میده هرگز برا داشتن وین ریت یا ریوارد بالاتر اون رو عوض نکنید .
جواب دادن منظور وین ریت ۶۵ تا ۷۰ ریوارد ۲ نیست.
حتی اگر وین ریت ۴۵ تا ۵۰ هم دارید و ریوارد ۲ هست باز سبک جواب میده و در آخر ماه حداقل ۱۰ درصد برا شما میمونه .
تمرکز خودتون رو بزارید روی بهینه سازی استراتژی.
و وقتی تا به اندازه معقول بهینه شد هم دست از بهینه سازی بکشد و افراط نکنید و بعدش بچسبد به اجرای درست استراتژی و تمام تمرکز خودتون رو روی این بزارید .
تنها راه اینکه به استراتژی معاملاتی خودتون ایمان بیاورید فقط و فقط فوروارد تست زیاد هست .
نمیدونم چند تا ترید باید بگیری چه در دمو چه در فوروارد تست که واقعا ایمان بیاری .
برا من نزدیک به ۵۰۰۰ تا شد در مدت دو سال کامل از زمانی که استراتژی و سبک معاملاتی درستی رو پیدا کردم
و وقتی ایمان بیاری میتونی پایبند باشی به نظم ۱۰۰ درصدی .
و کلید موفقیت همین نظم ۱۰۰ درصدی هست . باید قبل از اینکه وارد مسائل روانی بازار بشی به وسیله همین نظم جلوش رو بگیری .
تمرین روانشناسی مثل خود هیپنوتیزم ـ نروپروگرمینگ ـ تنفس ریتمی و عمیق ـ سکون یا فراتر از اینا نوروفیدبک و … مثل این چیزی که میگم عمل نمیکنه .
همش رو تست کردم .( میشه یک روش رو استفاده کرد فقط برای اینکه ایگو رو آروم کنه و ترید های دقیق تری بگیری . در اجرا کمک کننده)
شما باید یک مرحله قبل تر با مسائل روانشناختی بجنگید و سعی کنید با نظم ۱۰۰ درصدی قوانین ساده معاملاتی دم به تله مارکت ندید .
چون هر بار که از نظم خارج بشی و بری با مارکت دست به یقه بشی همیشه بازنده ای همیشه .
استیمنت معاملاتی خودتون رو نگاه کنید و ببینید آیا در تعداد ترید و مقدار سود و ضرر ها نظم دارید یا نه ؟
زمانی برید دنبال یادگیری سبک های دیگه که تونسته باشید به درآمد مستمر حداقل در شش ماه از یک سبک برسید .