سلام دوستان خسته نباشید یک سوال از تریدر هایی دارم که با سبک آقای آلفونسو مورنو کار میکنند
راجع به این سبک چه نظری دارید و تجربه تون با این سبک چطور بوده
ممنون از نظراتتون
سلام دوستان خسته نباشید یک سوال از تریدر هایی دارم که با سبک آقای آلفونسو مورنو کار میکنند
راجع به این سبک چه نظری دارید و تجربه تون با این سبک چطور بوده
ممنون از نظراتتون
بنظرم همه سبکا خوبن به شرطی که به اندازه کافی روشون متمرکز بشید و از این شاخه به اون شاخه نپرید
در مورد دوره set and forget اقای الفونسو بهتون بگم کاملا ارزش وقت گذاشتن رو داره
چندتا ستاپ داره هر ستاپ چندتا سناریو پیشنهاد میکنم حداقل یکسال فقط روی ستاپ Realignment کار کنید که ساده ترین و سود ده ترین هست بعد از یادگیری و بک تست و لایو تست میتونید سودده بشید (روانشناسی روهم فراموش نکنید)
من حدودا یکساله سبک ایشون رو شروع کردم بنظرم سبک قوی هست اما کورس اقای الفونسو کمی گیج کنندست نیاز به زمان و تمرین زیاد دارید فعال باشید نوت ها و کتابشونو بخونید..البته اقای امیر رضا انصاری یه دوره جامع دارن که خیلی مفید، ساده و طبقه بندی شده هست و میتونید حتی به عنوان جایگزین دوره اصلی ببینید
خیلی خیلی عالی بود
کجا به درستی ترجمه شده ؟! معمولا ترجمه های سبک ها تحریف دارن
من از ترجمه استفاده نکردم و فقط ترجمه اقای محسن احمدی رو برای این کورس میشناسم بد نیست میتونید استفاده کنید کارتونو راه میندازه
بهتون پیشنهاد میدم با کورس اقای انصاری شروع کنید حتی نیازی به دوره الفونسو ندارید اما برای جزییات بیشتر میتونید ببینید
کاری که اگر برمیگشتم عقب میکردم.
ممنونم از نظرتون❤️
خواهش میکنم.
سوالی داشتید بفرمایید
یک سوال داشتم
شما به طور میانگین در یک ماه چند تا موقعیت معاملاتی از این سبک دریافت میکنید و ترید میکنید؟
نکته مهم در مورد ستاپ Realignment این هست که نقطه ورود کمی میده مخصوصا سناریوی سوم
از اونجایی که هرچقدر متمرکز تر باشید بهتره باید فیلتر هم بکنید نقطه ورودتون کمتر هم میشه رویکرد های مختلفی میشه داشت بهترین راه رو خدمتون میگم
یک ستاپ یک سناریو یک نماد و یک سشن = که باید تایم فریم رو بیارید پایین
یا یک ستاپ یک سناریو واچ لیست حدودا ۳۰ تایی و فول تایم (مجبورید alert بذارید) = تایم فریم های ورود 4h یا 1h
به شخصه چون دائما پای چارت نیستم اولی رو انتخاب کردم
فقط سناریوی سوم realignment/ سشن لندن / طلا کار میکنم تایم فریم 15m 5m 1m ورودم یک دقیقه هست : توی این سشن دوتا نقطه ورود میده بهم
پلنم تا یک سال اینده همینه قصد تغییرش رو ندارم
میشه بپرسم توی بکتست به چه نتایجی رسیدید در مورد این ستاپ؟
درود
سبک آلفنسو سیستم خوبیه اما خیلی جاها به شما نقاط ورود دقیقی نمیده و ممکنه نقطه ورود خیلی بهینه نباشه , اگر بتونید سبک ایشان رو با البروکس ترکیب کنید محدوده ها کوچیک تر میشود و نقات ورود بهینه تر میشن و ریوارد های بهتری میگیرید
نتیجه پیشنهاد هایی هست که توی پیام های قبلیم خدمتتون گفتم
اگر منظورتون وین ریت و ریسک به ریوارده بنظرم به بکست نمیشه بسنده کرد استیتمنت بلند مدت حساب ریل ملاک درستیه چون همیشه بکتست با ریل اختلاف خواهد داشت
کلی بگم بهتون بر اساس چیزی که میدونم. برای شروع
با ریسک به ریوارد ۳ ثابت
این سبک وین ریتش حدودا از ۴۰ تا ۷۰ هست هرچه بیشتر ستاپ های روندی رو ترید کنید وین ریت به ۷۰ نزدیک تر میشه وبرعکس ( سایر ستاپ ها به ۴۰نزدیک تر میشید ..)
اما به مرورمیتونید حرفه ای تر بشید بهینه تر کنید هم وین ریت و هم ریسک به ریوارد رو بالاتر ببرید
متشکرم از پاسختون
ببخشید یک سوال راجع به این سبک داشتم که خیلی ذهنم رو درگیر کرده
آقای آلفونسو میگن که تایم فریم های پایین نویز زیادی دادند و معامله در آنجا دشوار تر هست و نواحی کمتر قابل اعتماد میشوند اما آقای انصاری توی کورسی که برگزار کردند گفتند که تایم فریم های پایین نویز ندارند
من نمیدونم که حق با کدام است و در ابتدا باید با چه توالی شروع کنیم
شما که در توالی پایین ترید میکنید چه نظری دارید
ممنون میشم کمکم کنید
آلفونسو موووووووورنو
نظر خودم رو خدمتتون میگم
منظور از نویز اختلال در فرم کندل ها نیست همنطور که میگن چارت فرکتال هست و الگو هایی که در تایم های بالا به وجود اومده در تایم های پایین هم به وجود میاد پس از این بابت مشکلی نیست در واقع منظور از نویز سیگنال های اشتباه هست
فرض کنید ما در تایم فریم ۵ دقیقه یک ناحیه رو پیدا میکنیم و بر اساس ستاپمون حدس میزنیم که یه چرخش روند داشته باشیم …حالا اگه با تکیه بر همین تایم فریم وارد معامله بشیم احتمال نویز بودن این سیگنال بالاست و برعکس مثلا میخایم سل بگیریم و زون ۵ دقیقه مدنظر توی تایم فریم های بالاتر جای خوبی قرار داره (مثلا بالای SDR هست روند نزولی و با مونتوم هست وکلی فاکتور دیگه که باید بررسی بشن..) احتمال نویز بودنش خیلی خیلی پایینه
نمیدونم کجای این کورس هستید تمرکز این سبک روی معامله کردن nested zone ها هست یعنی تحلیل از تایم فریم های بالا شروع میشه نواحی معتبر و امتیاز بالا شناخته میشن توی تایم فریم های پایین ترش زون های nested (آشیانه کرده) شناسایی و سنجیده شده و قابل ترید میشن ..
پس بنظرم توی تحلیل های مولتی تایم فریم چنین مفهومی وجود نداره من تایم فریم پایین کار میکنم 15m 5m 1m و البته که تایم فریم های 4h 1h رو هم چک میکنم که میشه تحلیل ۵ تایم فریمه
و نظرم اینه که با بررسی فاکتور ها و شناسایی درست زون میتونیم در حد خودش انتظار ری اکشن رو داشته باشیم مهم نیست چه تایم فریمی باشه
خب پس اگه تحلیل مولتی تایم فریم رو انجام بدیم و چندین فاکتور مهم دیگه رو هم بررسی کنیم و برای بهترین موقعیت صبر کنیم نیازی نیست که نگران نویز باشیم
برا من که خیلی جوابگو بود
شما همین سبک رو خوب کار کنید خیالتون راحت باشه به مشکلی نمیخورید