نه دوست عزیز
پرایس اکشن
اما جوری طراحی شده که خود به خود با اجرای سیستم پرایس اکشن موج ۳ چارت متوسط و موج ۳ چارت کوچیک الیوت هماهنگ میشن
نه دوست عزیز
پرایس اکشن
اما جوری طراحی شده که خود به خود با اجرای سیستم پرایس اکشن موج ۳ چارت متوسط و موج ۳ چارت کوچیک الیوت هماهنگ میشن
ممنون . لطف شما رو میرسونه
در کل مسائل روانشناختی بازار خلاصه شده به یه سری موارد تئوری و نسبتا قدیمی .
یا پیشنهاد میدن برو کتاب معامله گر منظم مارک داگلاس که برا ۲۰ سال پیشه ( با اینکه کتاب جدیدترش چند سال پیش منتشر شد ) و یا
راهکارهایی که بحث روانشناسی رو از بحث تکنیکال جدا میکنه و به سری تمریناتی که هر فردی نهایت یه هفته بکشه و انجامش بده و بعد ول میشه .
تا زمانی که اطمینان ۱۰۰ درصدی از سیستم معاملاتی به دست نیاد هیچ موقع و با هیچ تمرینی روانشناسی درست نمیشه
کتاب های پروفسور برت استینبارگر رو پیشنهاد میدم
امکان توضیح بیشتر ؟!
Hosseinkhademian97@
Rubika
ممنون از لطف و نظر شما
شما چند وقته در بازار هستید؟
ممنون میشم تو چند مورد منو راهنمایی کنید
نماد های مختلف رو متفاوت نگاه میکنید مثلا نفت با جفت ارزا و کریپتو یا تو یک بیس تحلیل میکنید
از حرف و تحلیل های دیگران دوستان اساتید استفاده یا نگاه میکنید یا فقط تحلیل خودتون هست
تحلیل های مربوط به فاندامنتال و بنیادی رو طبق تجربه ی ده سالتون از کدوم منبع و به چه صورت دنبال میکنید
بنظرتون تایم ورود و خروج مربوط به سشن ها تاثیری داره یا اعداد قیمتی مهمن؟
نظرتون درمورد مدیریت سرمایه چیه انجام دادید تا حالا پیشنهاد میکنید کسی انجام بده یا هر چی
یعنی به تورمو رکود و داده های اقتصادی توجهی نمیکنید؟ که مثلا اشتغال چقدره یا هزینه مصرف کننده و …؟؟
منظور از مدیریت سرمایه منظورم ترید با سرمایه ی دیگری هست که مثلا یه نفر بده مدیریت کنید ترید بزنید براش
تجربه ای داشتین؟؟؟ پیشنهاد میدین یا هر چی نظرتون رو میخواستم بدونم
نه توجه ای به هیچ داده و نرخ ندارم با اینکه دوره های اقتصاد خرد و کلان و فاندامنتال رو دیدم و بی تجربه نیستم .
من اسکلپ کار میکنم. ترید ها هر کدوم میانگین ۳ دقیقه بسته میشن . به همین دلیل داده های اقتصادی بی معنیه برا این مدل ترید کردن
با شرکت های پراپ فرم کار میکنم .
به غیر از پراپ فرم دیگه با هیچ حالت دیگه ای کار نکردم.
سرمایه دیگران به خصوص دوست یا آشنا رو هم پیشنهاد نمیدم
در کل هر روشی که باعث ایجاد فشار و استرس بشه رو پیشنهاد نمیدم
خیلی هم عالی موفق باشید
آنهایی که موفق شدند چه کار کردند
ستاپ مکانیکال ژورنال صد مورد هزار مورد و تکرار
ریوارد دو و مدیریت ریسک اصولی و تسلط بر روان
میشه چون که خیلی ها این کار و کردند .پس من و شما هم این کار و می تونیم انجام بدهیم
کانال پاسش کن امیر سلطان تلگرام دنبال کن
استاد آریا رحمانی. در شیراز. استیمنت سه ساله
ح پم
پراپ امیر سلطان کانال پاسش کن.پراپتو تلگرام دوره رایگان
از آموزش پول نگرفت رایگان گذاشته ..پراپ پای شده ببین کدام استاد نماها در ایران پراپ دارند و برداشت زدند..
فایل روانشناسی شون گوش کنید متوجه می شوید داستان چیه
آخرین تاپیک یورو ین جمعه هر دو ستاپ ورود داد برو نگاه کن…
اطلاعات غلط به مردم ندهید ….لطفاً
اگه تریدر بودی که نیستی این حرف نمی زدید…