فقط یک راه موفقیت وجود داره

به عنوان یه کار تحقیقاتی و پر کردن وقت همین .

وگرنه من چند هزار بک تست از یه ایده نگیرم اون رو اضافه نمیکنم.

در کل ممنون از پیشنهاد خوبی که دادی

اره 3 هست معمولا ثابتش این حدود میگیرن.الان شما با همون ستاپای خود انصاری کار میکنی و با کدوم سناریوش؟ یا اینکه خودت چیزی اضافش کردی و شخصی کردی؟

اره واقعا.

تو ایران ثبت شده و مجوز گرفته .

منتها ترسم از همینه😂

عزیزی داداش .بیشترین دراداونی که با این سبک داشتی چقدر بوده؟ رو هر تریدت چقدر ریسک میکنی معمولا؟ و میانگین روزی چند تا میزنی؟

من ترید اول رو میگیرم اگر سود شده که اون روز تمام.

اگر ضرر شد نگاه میکنم به ترید و اگر دقیق استراتژی رو رعایت کرده باشم اجازه یه ترید دیگه دارم .

اگر استراتژی رو درست اجرا نکرده باشم دوباره پایان روز .

ریسک ۱ درصد

ریوارد ۲

درودان هم بیشتر ۵ درصد نداشتم در چند ماه اخیر که یه کمی با استرس ریل پراپ خو گرفتم

خوبه . خیلی عالیه نتیجه ات. باز خوبه این انجمن و بحثاش باعث میشه افرادی که تازه با ترید اشنا میشن 4تا استاد درستم بشناسن حداقل دوره های اینا رو بگیرن و گیر پکیج فروشا نیفتن

واسه پراپ هم تجربه بخوام بهت بگم سعی کن سود کم بگیری حسابو بزرگ کنی خیلی موفق تری
مثلا من یکیو میشناسم 300کا حسابشه هر برداشت مستمر 5 6درصد میگیره و چند ماهه . تصور کن چه عددی میشه

شما به چه صورت هست کارت؟

چون اسکلپ کار میکنم سعی کردم فیلتر کنم پس بهترین سناریو رو انتخاب کردم که همون Realignment s3 هست ۵ تایم فریم رو بررسی میکنم تغییری که ایجاد کردم این بود که سه تایم فریم بزرگتر و سه تایم فریم کوچیکتر رو دو گروه کردم و( یه تایم فریم مشترک حساب میشه) این دو گروه رو بر اساس روند SDR/ ZIC بررسی میکنم

سه تایم فریم کوچکتر که اموزشش هست سه تای بزرگتر رو هم همونطور بررسی میکنم اگه ایده ال نباشن کنسل نمیکنم فقط تاییدیه بیشتر میگیرم و تمرکزم رو روی ناحیه های امتیاز بالا میبرم و در نهایت روی یه NESTED ZONE از تایم فریم پایین امتیاز بالا و در صورت نیاز به تاییدیه با حذف یه زون معتبر ورود میکنم

ریسک به ریوارد ثابت ۵ اما بالاتر هم عادیه بر حسب تجربه میشه فهمید تا کجا ممکنه بره

منم 5 6 درصد بگیرم برداشتش میکنم
ریورادام اکثرا 1 با وین بالا یا گاها هم 2 و همشم رو طلا

امان از پکیج فروش .

امکانش هست بفرمایید روی کدوم پراپ فرم ها و اینکه حساب چقدره ؟

من خودم پراپ تریدرز کمبت یه حساب ۵k دارم که قبل جنگ پاس شد و فقط یه برداشت تونستم بگیرم

پراپ. پراپ فیت اکس هم یه حساب 3000 و یه حساب 5000

که تقریباً سه ماه پیش پاس شده و مشغولم

عالیه افرین.سعی کن تو لایو هم زیاد تستش کنی یا مثلا با یه پراپ کوچیک شروع کنی کم کم بری بالا.

فقط 25 تایی . هیچوقت نه کمتر گررفتم نه بیشتر اما وضع بهتر شه شاید برم بالاتر 50
از پراپی کار کردم برداشتم کردم بعد دیگ اسکم شد تامین هم چند بار برداشتم دیگ اونم جمع کرد الان فور اف ایکس داشتم که اونم 5 بار برداشتم برداشتاخر جنگ شد نمدونم دیگ چی شد npe همپاس کردم گفتن ریفاند کنید دیگ موند همین با سرمایه گذار که بعد جنگ برم براش

خیلی هم عالی .

انشالله جنگ تموم شه دوباره مشغول شیم

متشکرم موفق باشید همگی.. به جاهای خیلی خوبی رسیده بودم که متاسفانه همه چیز از دست رفت تو این مدت کریپتو و اسپات هم کار میکردم که احتمال دسترسی به سرمایم فعلا ۵۰ /۵۰ هست :slightly_smiling_face:

سایت فراز گلد هم هست .

مظنه طلا آب شده که چارتش دقیق شبیه اونس جهانی طلا هست .

اما نیاز به سرمایه شخصی داره .

من دارم باهاش کار میکنم برداشت هم داشتم از لحاظ اعتبار .

اگر کاسه صبرت لبریز شد از ترید نکردن اون جا میتونی مشغول شی

دمت گرم داداش ببینیم چی پیش میاد . اگر طولانی شد باید یه حرکتی کنیم دیگ. حتما چکش میکنم

این پراپ رابین سود هم من نزدیک هستم تا پاس کردنش

و 5 روز معاملاتی هم نوشته میشه برداشت بزنی .

این آیدی روبیکا من هست اگر دوست داشتی پیام بده تا اگر شد برداشت بزنی و اعتبارش مشخص شد بهت خبر بدم .

Ho3einkhdemian

هیچ وقت فکر نمی‌کردم جای آیدی تلگرام بخوام بگم آیدی روبیکا :joy::joy:

:laughing: بهت پیام میدم حتما داداش. واقعا منم فکر نمکردم بجای ترید تو بروکر و پراپ تهش بریم فراز گلد

من که حقیقت از جنگ قبلی از سر اینکه شرایط نتونه ناک اوتم کنه رو آوردم به آموزش های بورس ایران و آتی کالا😃

اما حیف پول و وقت که بخواد ببری سمت این بازارها