فقط یک راه موفقیت وجود داره

مدیریت معاملات باز و گرفتن رانر های قوی خیلی خوبه .

راهکاری که میشه استفاده کرد و تست شده توسط خودم هست اینه که با یک ترند لاین آخرین سوینگ ها رو متصل کنید و سوینگ های جدید را آپدیت کنید تا زمانی که قیمت ترند لاین با یک کندل یا دو کندل بشکنه .

اگر روند بخواد ضعیف بشه این مورد خیلی زودتر بهت نشون هاش رو میده تا مثلا بخوای موینگ ۲۰ بندازی و بعد از شما اون خارج بشی .

میتونی بخشی از سود رو هم قفل کنی و بخشی رو اجازه بدی رانر بشه

معمولا اینطوریه .

اما اگر دقیق مطابق سبک اناری بخوای کار کنی اون این سطوح رو در نظر میگیره .

فلسفه اینه که میگه زمانی که قیمت به یه سطح حساس میرسه یه جنگ رخ میده .

میگه اونجا صبر کن تا مشخص بشه کی برندس و قیمت میخواد به کدوم سمت بره .

و زمانی که قیمت بریک کرد و تثبیت داد تا ناحیه بعدی که دوباره میخواد جنگی رخ بده میشه ناحیه امن و اونجا اگه تمام الگوریتم ها اوکی بود میشه ترید کرد

خیلی هم عالی . نه داداش من حقیقت با سبکش کار نمیکنم فقط کنجکاو بودم. چون راستش خیلی اسکلپره و یجورایی یکی دو کندل یه دقیقه رو دیدم میگیره و به روحیه من نمیخوره این مدلی . چون با یه اشتباه دراداون سنگین ممکنه به حساب وارد شه این مدل تریدا. ولی اینکه تو باش ارتباط برقرار کردی عالیه

اره درست میگی .

خودش که تایم های ۱۵ ثانیه ای ترید میزنه .

رو حساب های اسکلپش هم من عضو چنل وی آی پی هستم دهن سرویس ۷ تا اکانت ۳۰۰ هزار دلاری پراپ رو متصل کردن به هم و روشن اسکلپ می‌کنه :smiley:

من یه مدت اومدم زیر یک دقیقه اما به دلیل اسپرد و کمیسون که هیچ در طول این سال‌ها بد تر شد دیگه به ناچار رو یک دقیقه برگشتم .

در کل همون حرفی که زدی درسته .

باید آدم ببینه با کی می‌تونه ارتباط بگیره

دوره آلفونسو رو یه زمان که درگیر این استاد اون استاد بودم میخواستم ببینم چندتا ویدیو هم دانلود کردم اما نمی‌دونم یهو چطور گول خوردم کشیده شدم به الیوت

@Mahtab1

اره همینجوریش کلی اسلیپیج و واید شدن اسپرد و این داستانا با سرورای پراپا داریم دیگ اگه بریم ثانیه با یه شدو و یه اسلیپیج یهو میبینی دراداون روز هم میخوره.و یه چیزی که تو تریدای شاگرداش دیدم یکم حال نکردم این بود که با اینکه وینریت بالا بود اما به کرات میدیدم تریداییو که استاپاش چندین برابر تیپی هاش بود یعنی همون بحث فست اسکلپ که با یه اشتباه و تشخیص جهت غلط کلا به فنا میری..که اینم البته به فرد بستگی داره نمیشه گفت بده یا خوبه. چنل وی ایپی یعنی چی ؟ مگر سیگنال میده اناری؟

بله سبک خوبی هستش. فقط مشکلش همون تعداد تریدای کمیه که باید واسه جبرانش ارزای زیادیو مانیتور کنی و یجورایی ممکنه هر کسی نپسنده اما در عوض میشه گفت محدوده های خوبی داره

موضوع استاپ ها یه کمی فلسفه متفاوت تری که گفتنش از حوصله الان خارجه .

یه چنل داره برا شاگردانی که تونستن به سود دهی برسن و به سری آموزش های خاص تر می‌ذاره و هر از گاهی هم لایو ترید .(البته خیلی کم)

قرار بود به دوره آپشن و به دوره اوردر فلو با داده های لول ۲ و ۳ بزازه که فعلا خبری ازش نشد

بله ولی با یکم خلاقیت میشه تعداد معاملات مورد نیاز رو ازش گرفت من یک استراتژی یک سناریو یک سشن و در حال حاضر یک نماد رو کار میکنم ..هرچه متمرکز تر بهتر روزی یکی نهایتا دو تا معامله اسکلپ بگیرم چون ریسک به ریوارد خوبی میده کافیه کاملا

درستش هم همین هست .

یه سشن

یه نماد که معمولا طلا هست به خاطر اسپرد

و یک دوتا موقعیت معاملاتی

بله میشه تو توالی پایین با نماد کمتر کار کرد. همین که به سود رسیدید باهاش کافیه واقعا

من زمان میشه گفت زیادی رو صرف دوره الفونسو کردم و بارها نا امید شدم ولی سبک خیلی خوبیه اما تدریس ایشون رو نمیپسندم خیلی پراکنده توضیح میدن کتاب و جزواتشون برای من مفید تر بود و همچنین کورس اقای انصاری که جمع بندی کاملی هست و به زبان ساده و بنظرم به عنوان جایگزین کاملا کافیه

دوست عزیز در حال حاظر به خاطر اینترنت متوقف شدید جهت ترید یا راه حلی پیدا کردید؟

نه داداش فعلا همه متوفقفیم.:laughing:

کلا من از خیلی وقت پیش هرکی مخواست بره سمت الفونسو بهش انصاری رو معرفی میکردم. بنظرم اصن نیاز به خود الفونسو هم نداری. اگرم خیلی مخوای قوی تر بشی فکر کنم منتورشیپ هم میذاره که اونجا باز نکات تکمیلی تررو میگه انصاری ولی خب واقا نیاز نیست بری 20 تومن پول بدی

شاید وقت کنم دوره شون رو ببینم .

این روزا آدم نمیدونه وقت خودش رو با چی پر کنه

این پراپ رابین سود هم هست .

یه حساب ۱۰k گرفتم ازشون دارم ترید میکنم اما چشم آب نمیخوره معتبر باشه

کلا دیدگاهش یه دنیای دیگس. اگر با سبک اناری داری کار میکنی بنظرم هیچ کمکی بت نمیکنه. الکی دیدگاه خودتو بهم نریز داداش

اسمش که ترسناکه فکر کنم سودو از ملت میگیره میده به فقیرا(برگرفته از رابین هوده)

بله لطف ایشون تجربه خیلی خوبی برای من بود جذابترین قسمت این سبک برای من ریسک به ریوارد جذابش هست