مدیریت معاملات باز و گرفتن رانر های قوی خیلی خوبه .
راهکاری که میشه استفاده کرد و تست شده توسط خودم هست اینه که با یک ترند لاین آخرین سوینگ ها رو متصل کنید و سوینگ های جدید را آپدیت کنید تا زمانی که قیمت ترند لاین با یک کندل یا دو کندل بشکنه .
اگر روند بخواد ضعیف بشه این مورد خیلی زودتر بهت نشون هاش رو میده تا مثلا بخوای موینگ ۲۰ بندازی و بعد از شما اون خارج بشی .
میتونی بخشی از سود رو هم قفل کنی و بخشی رو اجازه بدی رانر بشه
خیلی هم عالی . نه داداش من حقیقت با سبکش کار نمیکنم فقط کنجکاو بودم. چون راستش خیلی اسکلپره و یجورایی یکی دو کندل یه دقیقه رو دیدم میگیره و به روحیه من نمیخوره این مدلی . چون با یه اشتباه دراداون سنگین ممکنه به حساب وارد شه این مدل تریدا. ولی اینکه تو باش ارتباط برقرار کردی عالیه
اره همینجوریش کلی اسلیپیج و واید شدن اسپرد و این داستانا با سرورای پراپا داریم دیگ اگه بریم ثانیه با یه شدو و یه اسلیپیج یهو میبینی دراداون روز هم میخوره.و یه چیزی که تو تریدای شاگرداش دیدم یکم حال نکردم این بود که با اینکه وینریت بالا بود اما به کرات میدیدم تریداییو که استاپاش چندین برابر تیپی هاش بود یعنی همون بحث فست اسکلپ که با یه اشتباه و تشخیص جهت غلط کلا به فنا میری..که اینم البته به فرد بستگی داره نمیشه گفت بده یا خوبه. چنل وی ایپی یعنی چی ؟ مگر سیگنال میده اناری؟
بله سبک خوبی هستش. فقط مشکلش همون تعداد تریدای کمیه که باید واسه جبرانش ارزای زیادیو مانیتور کنی و یجورایی ممکنه هر کسی نپسنده اما در عوض میشه گفت محدوده های خوبی داره
بله ولی با یکم خلاقیت میشه تعداد معاملات مورد نیاز رو ازش گرفت من یک استراتژی یک سناریو یک سشن و در حال حاضر یک نماد رو کار میکنم ..هرچه متمرکز تر بهتر روزی یکی نهایتا دو تا معامله اسکلپ بگیرم چون ریسک به ریوارد خوبی میده کافیه کاملا
من زمان میشه گفت زیادی رو صرف دوره الفونسو کردم و بارها نا امید شدم ولی سبک خیلی خوبیه اما تدریس ایشون رو نمیپسندم خیلی پراکنده توضیح میدن کتاب و جزواتشون برای من مفید تر بود و همچنین کورس اقای انصاری که جمع بندی کاملی هست و به زبان ساده و بنظرم به عنوان جایگزین کاملا کافیه
کلا من از خیلی وقت پیش هرکی مخواست بره سمت الفونسو بهش انصاری رو معرفی میکردم. بنظرم اصن نیاز به خود الفونسو هم نداری. اگرم خیلی مخوای قوی تر بشی فکر کنم منتورشیپ هم میذاره که اونجا باز نکات تکمیلی تررو میگه انصاری ولی خب واقا نیاز نیست بری 20 تومن پول بدی