سلام وقت بخیر. از نظر من ترید یعنی حل مساله. که الفبای اون برمیگرده به شناسایی سطوح مهمِ تحت تنش و شناسایی ضعف و قدرت در این نواحی است. (پرایس اکشن خالص)
تمامی چارتها پویا هستن. باید یک زاویه دید پیدا کنی، و با همون زاویه بتونی در موقعیت های مختلف حل مساله کنی.یک ستاپ ممکنه از نظر ساختاری بارها تکرار بشه و مشابه باشه و قبلا زیاد دیده باشی ولی قطعا اون ستاپ در موقعیت های مختلف، یک اقدام متفاوت نیاز داره برای ورود،خروج و مدیریت.
مثلا اول روند باشه، وسط روند باشه انتهای روند باشه، قبل یک سطح مهم باشه یا بعد یک سطحمهم
و بتونی طبق موقعیتی که داره معامله رو مدیریت کنی.
و در نهایت نکته آخر: دو بال مهم ترید ۱- مدیریت سرمایه و حجم ۲- مدیریت معامله که به نظرم معجزه یک تریدر برمیگرده به مدیریت معامله. ما در تایم پایین و معاملات اسکلپ چیزی به اسم set and forget نداریم و باعث نابودی معامله گر میشه. و این تنها تفاوت مهم ما انسان ها و یک ربات تریدره. چون ربات نمیتونه معامله و مدیریت کنه. و برگبرنده یک تریدر حرفه ای مدیریت معامله و داشتن استراتژی برای خروج از معامله ست.
چون بازار پویاست و هیچوقت نمیتونیم به بازار دستور بدیم که حتما باید تی پی ۲ من رو بدی یا اندازه گام رو تکرار کنی.
هر وقت تونستی برای استراتژیت یک برنامه و استراتژی خروج داشته باشی بُردی
دوست عزیز من تو رباتم یه بخشی دارم مدیریت معاملات باز
برنامه ای که نوشتم به این صورته اگر نسبت سود به ضرر به یک رسید حد ضرر بیاد بالای نقطه ورود اگر به tp دوم رسید بیاد رو tp اول یه سیستم trailing براش پیاده کردم
و یه سیستم مدیریت زمان داره که اگر از یه زمانی بیشتر طول کشید و بازار رنج موند با حداقل سود معامله رو ببنده اگر به اون نقطه نرسید با حداقل ضرر ببنده معامله رو برای بازه های زمانی مختلف سناریو های ازپیش تایین شده تنظیم کردم
اگر ایده ای تو این زمینه دارید ممنون میشم راهنماییم کنید …
خیلی هم عالی کتاب های لنس بگز هم خیلی خو در مورد گامها و قدرت و ضعف توضیح داده
منظور شما ا سطوح مهم توی سبکتون چیه؟ سطوح کلاسیک و حمیات مقاومت های کلاسیک استفاده میکنید یا از سطوح عرضه تقاضا (مثل بیس های سم سیدن و اردربلاک ها و… هم ترکیبی استفاده میکنید تو سبکتون)؟
سلام آقا سعید نظرتون راجع به پرایس اکشن عرضه و تقاضا آلفونسو مورنو چیه؟ من تازه این سبک رو شروع کردم و میخواستم نظر شما و دیگران رو راجع بهش بدونم با تشکر
سلام سبک خوبیه دوره ی جناب انصاری رو ببین بجای خود الفونسو ایشون خوب دوره رو تدریس کرده +تجربه خودشون. الفونسو سبک خوب و قوی هست
نقاط قوتش نواحی قوی و مکانیکی بودنشه
نقطعه ضعفش اینه تعداد موقعیتا کمی میده و باید جفت ارزاتونو زیاد کنید(اگر بخواید توالی بالا کار کنید)
مگر اینکه توالی پایین کار کنید و جفت ارزای کمتر
در کل خوبه
بسیار عالی ممنونم از نظرتون❤️ جسارتا یک سوال دیگه هم داشتم آقای الفونسو میگه که عرضه و تقاضا در تمامی تایم فریم ها قابل استفاده است اما از طرفی گفته که در تایم فریم های پایین نویز زیاد میشه و نواحی کمتر قابل اعتماد میشوند و معامله کردن با اونها دشوار میشه با این حساب چه زمانی باید به سراغ تایم فریم و توالی های پایین رفت؟
سناریو های مطمئن و روندی رو سعی کن در تایمای پایینتر کار کنی و با تاییدیه بیشتر روی نواحی ترید کنی اینجوری احتمالا برایندت بهتر شه بنظرم کورس ااقای انصاری بهت کمک میکنه(اما در کل تایم بالاترواسه این سبک قوی تره این یه واقعیته)
من به طور کلی از سطوح حمایت و مقاومت استاتیک استفاده نمیکنم .
عملا هیچ کدومشون رو
چه سطح استاتیک کلاسیک باشه و چه آورد بلاک ها .
راجب سطوح داینامیک یا همون خط روند هم استفاده زیادی ندارم . اما بعضی مواقع در تایم های بالاتر نیم نگاهی روشون دارم.
نه اینکه اینا مهم نباشن . کاملا مهمن به خصوص در پرایس اکشن کلاسیک که شاید عمده روش تحلیلی من باشه .
اما من سیستم معاملاتی رو جوری طراحی کردم که در صورت اوکی بدون تمام الگوریتم های سیستم برای ورود این نواحی هم به خودی خود جای امنی هستند و ازشون بهره میبرم و برام مشکل ساز نمیشن
اگر بشه تمرکز رو از پول برداشت و گذاشت روی هیجان بازار یا حسی و حالی که به آدم میده خیلی خوبه و کاملا با هاتون موافقم . اما مشکل اینه که اکثر کسانی که در حال یادگیری ترید هستند مشکلات مالی دارن .
اگر فردی ثروتمند باشه اصلا سر از این بازار ها در نمیاره که بخواد روح و روانش رو برا سالها بدون هیچ تضمینی درگیر کنه .
در مورد جمله ای هم که گفتید که سود مستمر یه توهم و سرابه .( افرادی رو از نزدیک میشناسم که سالهای های سال دارن ترید میکنن به صورت همون دی ترید و کاملا به سود دهی مستمر رسیدن)
با اینکه معتقدم اگه کسی فقط شش ماه سود ده باشه میشه گفت به سوددهی مستمر رسیده ( برا خودم این اتفاق افتاده )
اهان گرفتم یعنی اگر اون چند پارامتر سیستم الگوتریدینگی که اناری میگه اوکی باشه معمولا به صورت خودکار قیمت هم جای درستی قرار میگیره و نیازی به سطوح خاصی نیست