توی پستای دیگه طرز تشکیل دادن سلسه ای از حسابهای ریل رو میگم طوری که چندین حساب ریل داشته باشید و از هر کدوم براتون درآمد برسه و اگر یکی یا دو تاشون اسکم شدن درآمدتون قطع نشه از پراپ
توضیح این که من الان خودم از روش سپر دراودان استفاده میکنم که جدول اکسلش رو با مثال ۵۰ کا گذاشتم حد سودم اسمی یک به دو هست ولی در عمل یک به یک و نیم میگیرم فقط یه نماد سر یه ساعت خاص میزنم روزی یه معامله دارم (اگر ورود بده)چه سود و چه ضرر. درصد ریسکم رو طبق جدول زیر تنظیم میکنم
هر کس باید ببینه با چه روشی در چه نوع مقررات چالش میتونه بهتر عمل کنه و روشی انتخاب کنه یا برای خودش بچینه
خب دوستان نظرتون راجع به روشهایی که گفتم چیه؟ یا خودتون چه روشهایی برای پاس کردن چالش پراپ یا در ریل پراپ دارید؟
سلام مطالب بسیار مفیدی بود بنظر من تسلط به اصول مدیریت سرمایه رکن اصلی ترید هست و مباحث روانشناسی ترید هم مکمل آن خواهد بود .حتی اگه به آموزشها و روشها مسلط شده باشی تا زمانی که در بوران آن قرار نگیری و مزه ضرر و کال مارجین شدن را حس نکنی نمیتونی خودتو تریدر بدونی.کسب تجربه بسیار بسیار مهمه
ممنون از نظرتون
دوستانی که پراپ نیمه کاره دارن در نت بین الملل و صدمه دیدن نظر بنویسن چطور میتونن جبران افت پراپشون رو بکنن
من 50 کا استلار لایت فاندد نکست داشتم که 5 درصد توضرره. و درادون کلی 8 درصد توی این مود برای این چه مدیریت سرمایه ای پیشنهاد می دید؟
توی چند معامله رفتی توی ۵ درصد ضرر؟
چهار معامله انتقامی مسبب ۴ درصد ضرر شد بعدم ریسک و کاهش دادم که بازم ضرر شد که اینترنت قطع شد در کل ۱۵ معامله تا منفی ۵ درصد
الان چه کار کنم با این ۳ درصد ۱۵۰۰ دلار باقی مونده
خب . معامله انتقامی یکی از مواردی هست که اکثر تریدرها دچارش میشن الان مسئله شما در درجه اول و قبل از مدیریت سرمایه، روانشناسی ترید هست.
باید ریشه معامله انتقامی رو در خودت پیدا کنی.
اول ببین آیا استراتژیت کاملا بک تست و فوروارد تست شده هست یا نه مطمئنی که بک تست و فوروارد تست درست گرفتی؟ وین ریتت چند هست؟
سه تا ۱۰۰ تا بک تست گرفتم سال گذشته که وین ریت ۵۰ و ریوارد دو رو ثابت میداد میانگین معامله هر ماه ۱۴ تا و ضرر پشت هم شد ۷ تا بیشترین ضرر پشت سر هم
خب پس مشکلی داری که سختترین بخش ترید هست برای همه مون روانشناسی ترید.
۱- از فکر سود و ضرر بیا بیرون و تمرکزت روی این پراپ نباشه بلکه روی آینده ی تریدت باشه سوال رو این طور بپرس که چی کار کنم که دیگه از الان به بعد دچار هیچ نوع معامله انتقامی نشم؟
۲- ببین چه چیزهایی تو رو در این تعداد معاملات دقیقا وادار به معامله انتقامی کرد اگر حسی یا احساسی داری که ریشه اش به گذشته هات برمیگرده اسم اون حس رو برای خودت بگو و آگاه شو به این موضوع یعنی باید بگردی و ریشه این حس رو از پیچ و خم اتفاقات گذشته زندگیت بکشی بیرون.
۳- پلن معاملاتیت رو طوری بنویس که اصلا قابل تعبیر و تفسیر نباشه کاملا مشخص و شفاف باشه تا احساساتت روزنه ای برای وسوسه ت پیدا نکنن
۴-تمرکزت رو از روی نجات پراپ و سود کردن و ضرر نکردن بردار و فقط بذار روی اجرای درست و همیشگی دقیق پلن معاملاتیت. چک لیست دقیق بنویس.
۵- البته که قصدم خونده شدن تایپیکام نیست ولی در قسمت روانشاسی تایپیکهام رو بخون همه رو اونجا روتین روانشناسی قبل از معامله کردنم رو نوشتم و خیلی چیزهای مفید یدگه.
۶- بعد از همه ی این کارها مطابق با بالانس فعلی پراپت یه حساب دمو باز کن و با حداکثر حد ضرر ۱۵ دلار یعنی یک درصد از باقیمانده ی دراودانت معامله بزن و سعی کن حداقل با همین روش ۲ درصد به کل حساب دمو اضافه کنی. بعدش با همین مقدار ریسک که گفتم برو و ادامه پراپت رو بزن.
در دمو و پراپ فقط تمرکزت روی اجرای دقیق و بی کم و کاست و مرتب استراتژیت باشه نه فکر سود کن نه فکر ضرر و در چارت اعداد دلار رو به پوینت تبدیل کن. تا مرتب نگاه نکنی به مبلغ دلاری.
موفق باشی
روش های جالبی هست ممنون به نظرم یک پاورپونت یا pdf شماتیک طراحی کنید که عملی تر بشه اجرا کرد
این روش ها رو اگه یک جا داشته باشیم به شکل ورد یا pdf خیلی خوب میشه
سلام
بنظر بنده که تجربه پاس کردن دارم یک برنامه کامل میخواد خیلیا از روی هیجان میان پراپ که فقط ثابت بکنن تونستن وقتی استیتمتشون ببینی میبینی روی یک ترید چند درصد ریسک کرده
این راه درستی نیست
داشتن یک برنامه اصولی مهم ترین موفقیته وقتی با مدیریت سرمایه روانشناسی شناخت استراتژیت
پراپ پاس میکنی یعنی توانایی اینو داری با حساب های ریل هم به سود دهی برسی
مدیریت سرمایه
شناخت قوانین پراپ فرم
روانشناسی
مسلط به استراتژیت
واقعا کار پیچیدای نیست که خیلیا سخت گرفتنش
با تشکر اینجا با همفکری تریدرها تجربیات و دانشته ها رو مینویسم تمرینای روانشناسی خیلی زیادی هست که همه اونا به مرور فکر کنم مطرح بشه و مدتها بعد کل مطالب این تایپیک رو اگه فرصت شد ویرایش و یه پی دی اف میکنم
دانستن روشهای تمرین روانشناسی کار سختی نیست ولی انجام مداوم اون تمرینها و تغیییر سیمکشی ذهنمون به نظر من نیاز به جدیت و پشتکار زیاد داره. در روانشناسی ترید دانستن اصلا مساوی توانستن نیست موضوع، اجراست
بله دقیقا یک طرف ماجرا داشتن پشتکار و دیسیپلینه اون برنامه رو هر روز باید اجرا کنی اولین بارم بود وقتی پراپ شرکت کردم همه چی اوکی بود چون نظم و انظباط نداشتم بیشتر از 5مال طول کشید تا پاس بکنم یا روز ترید میکردم یه هفته به چارت هم نگاه نمیکردم وقتی 10روز با نظم و انضباط کارو پیش برم پاس کردم
یه روش نه چندان خوشایند برای خرید پراپ:
قبل از این که چالش پراپ بخریم باید این سوال رو از خودمون بپرسیم: آیا اگر من به جای این شرکت پراپ بودم به خودم سرمایه می سپردم؟ اگر جوابتون به بود پراپ رو بخرید اگر که شک داشتید هنوز نخرید و روی رشد خودتون بیشتر کار کنید.