آیپد اپل بگیر با یه پاور بانک خفن کنارش ، آیپد اصلا یچیز دیگست ، با دست هم راحت نیستی باهاش کار کنی یه موس وصل کن بهش
لب تاب پس بدرد نمیخوره مخصوصا مدل نظامی hp
مدیریت سرمایته تو چکار میکنی !!
دستی چطور حساب میکنی ریسک پوزیشنو؟؟
کجا تحلیل میکنی این چارت متا تریدر خیلی اشغاله
رفتم زن گرفتم زنم بقیشو خرج کرد بیچاره شدم
دهنت سرویس ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
برو فراز اشتراک بگیر
زنت لیکویدت کرد تو رو ؟![]()
وفتی دور از جون پای بیماری بیاد وسط و تو داری تو سالن بیمارستان خرج جراحی عزیزترین کست رو سرپا با ۲ تا انگشت و یه اسکالپ چند دقیقه ای در میاری ارزش ترید رو میفهمی .
وقتی باقی تو سر خودشون دارن میزنن …
دسخوش داداش:pinched_fingers:![]()
![]()
![]()
![]()
ولی خدا اون روز رو نیاره که پا تو کفش خدا کنی و تصمیم به متحول کردن زندگی باقی بگیری …
آغازه پایانه .
خیلی سعی کردم تحلیل کنم چرا داری خوبی میکنی نیش میزنن ؟
از ذات نیست ، علتش ترسه ،
باورش نمیشه تو با دیدن بدبختیش فقط میخوای بهش کمک کنی حتی شده با معرفی اینکار ، اون وقته که میگه داره کلاهمو بر میداره بزار من زودتر بزنم .
ذات بازار هم خیلی عجیبه :
یجوری به چیزی که پیدا کردی ایمان میاری که خود خدا رو هم منکر میشه …البته فقط تا وقتی با سر نرفتی تو دیوار .
طرف کارش فروش گل بوده
یه تریدر اومده گفته خطرناکه حسن ، تیغ میره تو دستت
بجا گل بیا ترید کن .
حسن از ۳ روز بعد جوری میشه جان بولینجر که پلنگ رو هم به رسمیت نمیشناسه تو ترید !
نصف اساتید مشنگ در تلفظ بولینجر موندن و نسخه مینویسن … تو چه غریبی ای ترید .
حرفات درسته..ولی بنظر من به هیچکس تریدو پیشنهاد نکن..ترید کار هرکسی نیست ،هرکسی از پسش برنمیاد
تهشم چند تا فحش میدن طلبکار میشن که آی فلانی گفت بیاد تو این کار !
قمار مگه میخوای کنی تویه بیمارستان ترید کنی…
داداش داری مسیرو اشتباه میریا
ترید کردن تمرکز میخواد تایم مشخص میخواد و..
نکه تو بیمارستان تازه یادت بیوفته عه الان پول لازم دارم یه ترید هم کنم سر راه😂
بنظرم تا ضرر بیشتر نکردی تجدید نظر کن در مورد ترید
صادقانه دارم میگم بهت
به استاد امامی نژاد الان توهین کردی یعنی ؟ ننگ بر تو استاد امامی نژاد حتی توی توالت هم ترید میکنه و سود های سنگینی بدست میاره
آقا منو ببخشید نمیدونستم ![]()
ببین چی میگه برای خودت تحلیلش کن مسخره یا بی احترامی نکن یا قبول کن یا رد بی احترامی نکن دوست c4 عزیز
اگه ما یه تلنگر نزنیم ممکنه همین افکار سم رو بقیه هم تاثیر بزار
ما حداقل وظیفمون اینه که با لحن فان و محترمانه به طرف بگیم راهش اشتباه
قرار نیست ترید رو با کازینو اشتباه بگیرم!
منم بی احترامی نکردم گفتم بحث به انحراف نره هرکسی تو این چت یه چیز برای یاددادن داره آقای جمشیدی هرکسی با یه طرز فکر فعالیت میکنه فعلا که همه به غلط کردن افتادیم که ایرانی هستیم
این آدما متاسفانه فاقد شخصیت هستن داداش
به والله اولین نفری که دلم براش میسوزه خودتی
ای کاش فرصتی بود به همتون یاد میدادم هیچی نیست این کار . تو دستشویی اتفاقا ترید خیلی زدم . ازادی اقتصادی اضلا یعنی همین .
مردش باش پاشو بیا بگو امامی ۱ تونیو میخوام برا کار جز وقت دستشویی هم وقت دیگه ندارم . نامردم اگه تو ۲ ساعت کاری نکنم تا اخر عمرت اون تایم مردت بشه ممر تامین سرمایه کل زندگیت .