از درآمد تریدتون چه چیزهایی تا الان برا خودتون خریدین؟ بگید انرژی بگیریم

ببخشید که نتونستم ساده تر توضیح بدم . ارادت

ما نگفتیم ستاپ بگو گفتیم راهنمایی کن با تصویر..اما خب لازم نیس بگی ..امیدوارم خودتو گم نکنی بیشتر از این.

تو این مارکت ادم خوب .دابل پیشرفت میکنه .به این حرف ادما کمی میرسن
اسم تون رو میتونم بپرسم؟

چیشد فهمیدی بونوسشون فیکه؟

این همه ادعا داری شما خوب یاد بده ببینم عزیز.

اگر تونستی سبکت رو در سه کلمه خلاصه کنی واقعا تریدر فوق العاده ای هستی

اول اینکه کدومش رو میزنی

ICT

RTM

PAC

PA

SMC

LIT

ALBROX

LL

نظرات کاربران رو بخون
بعد داخال ی تاپیک .ی نفر ۲۰۰۰دلار سود کرده بود که هیچی بهش ندادن

پایان پولبک
حال کردی ۲کلمه شد😁
هیچکدوم نیست

خستگی تریدر.

برای من بیشتر حال داره نه:rofl::rofl::rofl:

ترید ظهر بر همین اساس بود ، فقط تایم ۱دقیقه مین پولیشن رو انجام داد . پابان رو ثبت کرد برامون و تریگر رو صادر کرد .و ورود ۳تا ورود . یکی ۶داد .یکی ۳ یکی ۲.۸۰

نظر شما چیه .تحقیقی کن .اگه فیکه شما هم تایید کن. فدات

برای یک ترید خیلی نقاشی می‌کنی به نظرم اگر قبلی ها نباشه هم میشه پوزیشن باز کرد هر چند می‌دونم الان میگی نه اونا نباشن نمیشه‌.

در کل ستاپت قابل احترام و در حد خودش پیچیده و ترکیبی از چند مفهوم هست

منیپولیشن ریتم دار.

نقدینگی جارو میشه

پولبک

ولی قبلی ها نباشند هم میشه ترید کرد.

موفق باشید

۱ سیتروئن C3 با ۱۵۰۰ دلار سرمایه اولیه و تبدیل اون به ۲۲ هزار دلار در ۱۸ روز و پرداخت ۲۰ هزار دلار پیش قسط و ۲۰ هزار تای دوم در ۱ سال بهترین و بدتدین چیزی بود که من خریدم .

بهترین چیز اما لیلی بود ، با ،عرفت ترین دوست که الان دخترمه . لیلی امامی نژاد . امکان نداره پارس کنه اما سر اذان نمیدونم چرا یه جوری زوزه میکشه که من گبر ایمان بیارم و هنوز نیاوردم . کاتال تلگرامی ۵۰ هزار نفری ایران بیتکوین که مدتی پیش فروخته شده هم جهت استناد معرفی میکنم ، فامیلی ارادتمندتان رو اگر کسی خیلی بیکار بود سرچ کنه اونجا

بزرگترین لطف هم به سازمان ز ن د انها که با کمک به یه مشت مال مردم خور سعی کردم کاری کنم بفهمن میشه پوزیشن با ریسک کمتر و سود بیشتر هم گرفت . پا تو کفش خدا ولی نباید کرد

بزرگترین لطف رو هم با ترید به یک شخص حقیقی کردم و یه شخص حقوقی . به مهندس شجاعی که حسرت ماموریت های خراج من رو میخوردو و با استعفام شیرینی داد و الان مدیر عامل یه کارخونه سیمانه و به سازمان زندان ها بس که ادم مفت کش و مفت خور دور خودم جمع کردم که مردم رو لخت نکنن و سرقت و گروگانگیری و قاچاق نکنن و بفهمن با ریسک خیلی خیلی کمتر میشه هزار برابر در امد رو داشت و همین پا تو کفش خدا کردن بزرگترین سیگنال اشتباه زندگی بود که به خودم دادم .

نوشته های دوستمون امامی نژادو خوندی؟

اوه شت :joy: داداشمون حجیم ترید میزنه . او یاد اون ضرب المثل افتادم لیلی مرد بود یازن؟:rofl:

سلطان چنتا مدرک داری اپلود کن بیبینم.مدرک اموزشی به من نشون بده سطح سیستمت چیه؟ چقدر سرمایه درگیر کردی ؟ پراپی یا ریلی؟میفهمی عدد ک فرستادی ریلشداره در مورده چی حرف میزنه ؟ ؟سلطان لطفا مدارک CFA و مدرک CMT و مدرک CFT رو لطفا اپلود کنید .در غیر این صورت از نظر من دروغ 13 قشنگی بود :growing_heart:

ممنون داداش ، انشاالله تمومی مشکلات حل بشه هممون به درآمد پر برکت برسیم🙏

تو شرایط بد قطعی برق تصمیم گرفتم یکی از این لب تاب های نظامی هست که دوتا باتری بزرگ داره یدونه نو از دبی یا ترکیه برم بخرم و استوک نباشه که هم مقاوم باشه هم تو قطعی برق بجای سیستم سوم ازش استفاده کنم که نشد و الان دبی هم دیگه رامون نمیدن ولی تصمیم خریدشو هنوز دارم شایدم آیپد اپل چون میخوام به هرحال صفحه اش بزرگ باشه نظر شما چیه لب تاب نظامی یا آیپد اپل