مادرا قربون دست وئ پای بچه ی سوسکشون هم میرن . خداوکیلی چند بار مادرت گفته ترید نکن بچه پاشو برو همون مکانیکی ؟
حاج امیر در مقام یه یه ایرانی تاج سر منی اما تو ترید با کت شلوار عروسیت من خودمم پاک نمیکنم . اینجا برا شوخی نیومدی . ادعات میشخ تو ترید بسمالله . پشت کیبور همه رستمن . خئدتو اوستات و 10 نفر دیگه یه ظرف منم یه ظرف ببینم من بیشتر با ریسک کمتر سود میگیرم یا شماها . با باز کردن بی موقغ دهن . با نبستن سوراخ های نمک دون از من هیچی کم نمیشه ها
تویی که منو نمیشناسی یعنی کوری تو این کار . راه کش ۴ تا کور تر از خودت نشو . یه جور تو همن توالت سود بگیر نماینده بروکر برگ ریزون بیاد برا دیدنت تو تهران اون وقت من زیپو میکشم . ولی تا اون ارزو محقق نشده یه فکری برا زیپ بکن دیگه سالار
دوستام از خودم بدم میاد برای ثانیه ای میبینم حرفام رنگ خود پسندی گرفته .
راهکار بزاری د جلوم . به کشف ها و مطالبی زسیدم که حرفه ای ها رو متحول میکنه چون کشف خودمه
10 سال عمرم رو شبانه روز گذاشتم و الان تو این کار اذعام میشه . حقی اضلا به گردنمه به ۴ نفر کمک کنم ؟ اگه هست چیکار کنم ؟ راه بدین
جالب بود بحث و پاسخ هاتون.هر کسی زحمت این کارو کشیده باشه میفهمه موضوع از چه قراره ولی به نظرم کسی که کارش درسته اصلا احتیاج نیست که خودشو به بقیه ثابت کنه…از پیام شخص میشه سابقه و سوادشو فهمید.به قول یکی از آشناهامون بهم میگفت زمانی که تو تریدو شروع کردی کسی نمیدونست ترید چیه استادیم نبود بخاد یاد بده و چه بسا فضای مجازی هم اینقدر فراگیر نبوده مثل الان که کلی مطلب ترید بخونی بله ساله۹۳ رو میگم روزی که دلار بود ۳۰۰۰تومن و چه پلتفرم های از جمله المپید ترید باینسس و کوکوئین به ایرانی ها خدمات میدادن.پلتفرم هایی که ۸۰درصده الان تریدرهایه امروزی حتی ثبت نام نکردن داخلش .درکل اونی که سابقه داره کم حرفه برعکس تازه به دوران رسیده ها پر از حرفو شورو نشاطن خلاصه جدی نگیر اینارو
الان دیدم این ک.. شعر هایی که نوشتی
پسر واقعا تورو باید برد کمپ ترک اعتیاد
واقعا رو موادی یا چمیدونم شرایط جامعه اینجورید کرده
والا موندم چی بگم
تو کییی که من باید بشناسمت اخه بچه جان
ترید کردن تو دسشویی اخه؟