از درآمد تریدتون چه چیزهایی تا الان برا خودتون خریدین؟ بگید انرژی بگیریم

کلیه با گروه خونی آ منفی رو چند برمیدارن؟بد فروش نیست؟

مارکت میکر پفیوز😂

صرفا بعد از فهمیدن ،بونوس فیک ترندو .اینگونه معامله کردم

دست دو یا نو !
بستگی به روندش هم داره!!
اردر بلاکش خوب کار کنه ۷۰۰تومنی دستتا میگیره

چند مثال از تحلیل و تریدهات می‌فرستی ،ممنون میشم

ایول نکته درستی بود

کلا جفت ارزهایی که ین دارن روند دوست هستن.ترید خلاف روند فقط در نقاط برگشتی مثل قیمت های رند یا سقف و کف های ماژوری تایم بالا خوبه

کار روی تایم های پایین هم جواب میده.مقدار پیپ حرکتی بیشتری دارن

دلیل بای حجت جان بگو با تصویر

اینو به اشتراک نمی‌زارم و تنها راهنمایی من اینه به شدو ها خیلی دقیق نگاه کن همه چیز اونجا هست واضح در هر تایم فریم همین و بس.

دمت گرم،عالی بود

یه نمونه خب بفرس عمق مطلب دستمون بیاد❤️

اینجا سل زدم برادر. چون فهمیدم بونوس ترندو فیکه .بدون تحلیل بود
البته اگه کفو بزنه تریگر میشه و پوزیشنم درست از اب در میاد .شانسی!!
پوزیش اول بر اساس هانت نقدینگی و بر خوزد به استرانگ رنج گذشته چارت .زیرشم تا ناموس سسته میتونیم پولبک عمیقی بزنیم .یا تغییر سناریو بدیم ساختار بشکنه .در هر صورت منتظر نوع پولبک میمانیم

مارکت میکر جان .من میدونم چقدر اذیت شدی تا یکم سیستمت قوی شده. مهم سیستم نیست . ادم باید قوی باشه

به بقیه یاد بده .(دست تا خالی نشود نمیتواند چیزی بردارد) توصیه دوستانه ایی بود. در رشد شخصیتت خیلی کمکت میکنه

اضافه کنم فعلا ۱ دقیقه داره مینپولیشن میکنه تریدارو . باید صبر کنیم ۱۵هم کارشو کنه بعد تریگر میکیریم برای بای ؛سناریو
میتونه هم نده و تا کف بره

عالی بود حجت جان

حجت این متنتو یکم بازترش می‌کنی؟؟مینیپولیت منظورت دستکاریه دیگه…بعد صب کنیم تا ۱۵ هم کارشون کنه رو یکم بازش میکنی لطفا

جای ابهام چیزی بود بپرس .
شما خودتون چطور ترید میکنید؟‌ ی نحلیلی چیزی بهمون بده

اول باید ساختار تثبیت شده داشته باشیم .در جهت ساختار .قیمت پولبک میزنه ،حالا همین پولبک‌ ۳حالت داره .که ی حالت یخیلی بکار میبره مینپولیشنه. قیمت در پولبک مین پولیشن دو هدف داره : هانت نقدینگی اکسترنال خودش و میتیگیشن ایمبالانس تایم بالا تر . که همه مطمعن میشن روند برگشته .اما قیمت همه رو هانت میکنه و در جهت اصلیش حرکت میکنه
حالا هم ۱دقیقه مینپولین میکنه وهم ۱۵و هم ۴ساعته .برای ما ۱۵ و ۱ اهمیت دارد .پولبک مینپولیشن ۱و ۱۵ باهم رخ میده .
که ما در پایان پولبک با سناریو مینپولیشن برعکس متوجه پایان پولبک میشیم و تریگر میگیریم .
مینپولیشن یعنی الگوریتم حرکت قیمت
هدف های مینپولیشن هم خیلی مهمن .قیمت به هدف برسه شما با تغییر اردر فلو وارد میشی
ادرفلو من یکم متفاوته با دوستان ، تریگر محکم تریه

بحث شخصیت اینا نیست اول و همچنین دوم اینکه خودت هم توی اون عکس تا حدودی استفاده کردی ولی دیگه انتظار بیشتری نداشته باش که ستاپ رو بگم بقول دوستی ستاپ شخصی شناسنامه هر تریدری هست.

توضیحات سنگین و عالی ای بود دمت گرم داداش❤️

تعصبی هستی یکم. برادر میخای نفهمن که چی بشه؟؟
یا میترسیدبه گوش مارکت میکر برسه . دستتو بخونه!!
ما نگفتیم ستاپتو بده .دوستان گفتن یک تحلیلی بده.
و اینکه اون چیزی تو داخل شدو ها میبینی .چیز خفنی نیست .من میتونم ی چیزی یادت بدم از شدو ها . باورت نمیشه اینهمه مدت اون ابندوسمنت جلوت بوده و تو نمیدیدیش :grin::grin: