اخلاقش اینجوریه کلا سعی میکنه بگه من مغز متفکرم و هی پراپ میخره و بعد تو مرحله برداشت نمیدونه چی میشه بزار تلاش کنه حتما میرسه به اونی که میخواد فقط جالبیش اینه به بقیه میگه اینی که من میگم درسته
دیگه اینجا فضایی شده که همه من هستن دیگه و البته ایشون عالیه که برداشت داشته براش ارزوی موفقیت زیادی دارم
حساب ریل چالش میای قبول کن دوتا حساب 50 دلار باز کنیم و چالش بریم تا 200k من دنبال کاغذ پاره نیستم کاغذ پاره مثل دیپلم و کارت پایان خدمت بدرد نمیخوره موتور سنگین که خریدم خودش مدرکی بهتر از این کاغذ هاست تو ام داری بیا پیست فیزیکی بیشتر حال میده قصد دارم از نزدیک نشونت بدم کاغذ پاره جای چیز هایی که با پول میشه خرید نمیگیری اگه داری بردار و بیا اگه نداری سوار همون دبه شو تریدر بودن به گفتن نیست منم نمیخواستم بگم ولی میبینم یه ذهن فقیر کاغذ میخوای جا پول قالب کنی زورم اومد ممد ممدی عجب اسمی عربی ؟
حله دمت گرم، متوجه شدم چطوریاس
متنت یه مقدار طولانیه، ولی تا حدی که متوجه شدم اینه:
من شخصا با شرکتهای پراپ ایرانی کاری ندارم، چون شرکتهای معتبر و شناختهشدهای در سطح جهان وجود دارن که به ایرانیها هم خدمات میدن مثل فاندد نکست.
در مورد انتشار اطلاعات هم موضوع کاملا مشخصه. وقتی یک شرکت خودش عکس، اطلاعات یا هر دادهای رو منتشر میکنه، طبیعتا امکان بررسی و تحقیق درباره اون وجود داره و هر کسی میتونه بر اساس همون اطلاعات نظر بده.
در مورد شرکتهای بزرگ هم معمولا نیازی به تحقیقات پیچیده نیست. در بسیاری از موارد، کافیه وارد Trustpilot بشید، نظرات کاربران و امتیاز شرکت رو بررسی کنید و بعد تصمیم بگیرید. البته این هم فقط یکی از معیارهاست و نباید تنها ملاک قضاوت باشه.
مثلاً همین شرکتی که شما ازش پراپ خریدید، در کنار اسمش هشدار نمایش داده شده .
من که فرمایش شمارو نقض نمیکنم ولی ایشونم در مجموع ریسک خاصی نکرده به نظرم و پول زیادی هم نداده
بهتر بود حساب ارزونتر تهیه میکرد که در مرحله ریل که قرار هستش مابقی پول رو بده، اونجا پول کمتری رو پرداخت میکرد و بعد از یکی دوبار برداشت، میرفت سراغ 200 کاش
الانم انشاالله که اسکم نباشه چون بالاخره زحمت هم داره میکشه و امیدوارم مشکلی براش ایجاد نشه کلا ![]()
سری های قبل که بن شده بودی و اومده بودی دارکت و ف هاشی اناموسی کردی به من هنوز اسکرین شات هاش دارم و بهت گفتم کاری نکن که کاری که نباید و نمیخوام رو شروع کنم.
سری پیش که از این حرفا میزدی که *وز روبه شقیقه ربط میدادی هم وهی اکانت و اکانت میکردی
بهت گفتم نمیخام جوابت بدم و نم نه به تو به خودمم قول دادم که تو این مسیر تریدم و اینجورجاها از سودم نگذارم
حتی تو این کامنیوتی اومدم گفتم که من اگر این مدل حساب اکسس فارکسیو با 5 دلار نبود و اکانت بالا میخواستم پراپ استارت کنم هیچ وقت هیچ اشاره ای بهش نمی کردم هم هم برای اینکه یک سری میبینن و خودشون چون آماده نیستن خیلی دور از دسترس خودشون میبینن که اشتباه فکر میکنن یا برداشت و پول اکانت ریا اکانت ریل ک میکنیاا
50 دلار 50 دلار
هعی میگی پراپ چیه و فلان و بمان و بررین 20 دلار 50 دلار بزارین تو بروکر و باهاش ترید بزنید
از این حرفا که تو اینستا هست
مث الان خودت که میگی تبدیل 50 به 200 هزار چالشش رو
یه استیتمنت از همین چالشی ک رفتی و انجام دادی برا من بیار ، بعد بیا بگو اینا کاغذ و بدرد نخوره و مدرک موتور سنگینه
که باز *وز رو شقیقه ربط دادنه
خلاصه گفتم نمیخام از سود بزارم یا موجودی اکانت ریل چون بار روانی برا خودم داره که فک نکنم اینو متوجه بشی یعنی چه
آره کسی شانسی یه حساب رو از نزدیک ده درصد میبره تو 5 درصد سود اونم با اون استیتمنت که نزدیک به صدتا ترید داره بله بله ما راست میگی
میگم که شما اصلانمیدونی چیه و ترید رو در حد اینستا بلدی و اون امای نژادت و و کورکوباتت.مگر نمیدونستی که اصلا باید پراپ ررو با همین تعداد اکانت بالا البته توانایی خریدش و با ریسک بیشتر کردن به مرحله ریل بررسی که من کلا پراپ هاییکه خریدم چه اون هایی که اسکم شدن به ده تا نمیرسه بچه
آره اوکی هستم ولی میز بازی و قمار رو من با 50 تا باز نمیکنم 2000 تا داری بگو بفرمااا با سند نشون بده اگر داری تا شروع کنیم نداری از بالا سر این میز بلند شو برو با هم اندازه و هم سطح خودت شروع کن
گفته بودم قبلا من نه دوست دارم نه قاطی میکنم یه مسائلی رو ، مثلا بیام بگم چون من پول دارم و اکانت بالاتر و بیشتر و فلان پس من از تو بالاترم ولی چون خیلی بی عشوری و کلا خوشت میاد با یکی بحث بکنی که قبلتر هم گفتم کدوم پسرا هستن
که اینجورین بگم ادمین کل این نوشته رو میبنده که
ولی اکانت 2000 تا داری بگو بفرما
بیا وصل کن به مای افکس بوک که نمیدونستی که چی بوداااا و استیتمنت اون رو میگفتی فیکه هاا
اگر هم نداریو 2000 تا و خیلی ادعات میشه که بلد اینکاری
اکانت ریل ریل میکردی این چند وقت از قبل 10 دلار و 20 تا و 50 تا هی به منم میگفتی بجا پراپ برو 50 تا بریز تو ی بروکرا
من گفتم به دلایل شخصی هیچی نمیگفتم ولی حالا دارم بروکر عوض میکنم و انتقال میدم
72 ساعت وقت داری میز قمار 2000 تایی بیازی پول و بشینی، اینم چون نوبیتکس واریز تومنی نمیزاره همون موقع انتقال بدی، نداری هم پس دگ اینجا پیدات نشه
خب چرا یه تاپیک خودت نمیزنی و شروع نمیکنی چالش 50 دلار به 200 هزار تا؟2000 تا نداشتی اشکال نداره خودت تنهایی شروع کن به 10000 تا برس بسه نمیخاد به 200 کا
اونکه نزنه و نکنه اینکارا
بلاخره میز قمار ما با شما نمیخوره
اوکی هرچند مدرک و سند کاغذ پاره است، سند موتور سنگین که نداره میگیم ازت نمخایم یه عکس خودت با اون موتور سنگین بده و اون رسید واریز مبلغ هاش واسه فروشنده ف یادته سری قبلی به من میگفتی برو با ماشین مردم عکس بنداز و نمیدونم یه چرتی بود که اصلا مث همین حرفات هیچ ربطی نداشتا.تو خودت از همونایی که با مال مردم و موتور و البته بیشتر بهت میخوره از اون پسرا باشی که پشت موتور … میبرنشون میگردوننشون اوکی
میگم که اینم یه قسمت دگ از چرت بودنته و ربط دادن **وز به شققیه که نه ولی سس رو تلاوت کردن هست و سفسطه کردن که البته توقع ندارم متعوجه بشی و کامنیوتی اینجا دست و بال ادم رو میبنده نمیزاره خودمونی بهت بگم چی چی .
لااثل اینقدر وجودش رو دارم که هم اسم شناسنامه ای رسمی رو گذاشتم سرتیفیکت رو
هم اینکه تمامی اکانت های حرفه تریدریم با این اسم هست و خیلی ها میدونن و میشناسن که از 87 بهم میگن.تو اون موقع تو چند سالت بوده عموجون؟
اسکرین شات رو که دیدی حالا که تو ذهنت خیلی قویه و من فقیر و تو کوتور سنگین داری و بلد کار تریدر هستی و میتونی ازت نمیخوام 2000 تا بیاری همون 50 تا خودت ک داریا که فک نکننننم
همون رو شارژ کن و یه تاپیک بزن و تا من ببینم و به من اثبات بشه نه واقعا گرگ سواری نه چیز دگ
ولی وقتی ذهن فقیری داری و از 50 تا حرف میزنی دگ واسه کسی که این همه مراعاتت کرده وسط بحثای قبلی گفتم میتونم و نمیخام خوردت کنم که رعایت شرط انصاف هم کرده باشم ولی چن اومدی نتاموسی هفاشی کردی دایرکت و بن شدی و هرچند وقت یکبار یجات میخاره و دوست داره.منم دگ برات کم نمیزارم
درود بر شما خواهشا به این اکانت بالا که سابقه بن شدن توسط شما رو دارن بخاطر پیام های داخل دایرکت که اسکرین شات هاش رو هم دارم و شما بنشون کرده بودن
بهشون اینجا یا داخل دایرکتشون هشدار بدید که دیگر هیچ وقت بهپیام های من پیام ندهند همونطور که اومدید به من پیام دادی که به یک اکانت جواب ندم که هرچند اونجا خیلی صحبت ها محترمانه بود و فقط کمی بی رتبط با موضوع برای کیفیت کامنیوتی
یا ایشون رو بهشون هشدار میدید با توجه به سابقه ایشون و یا اینکه ایشون بخان ادامه بدهند زیر پست های من و تمرکز من رو از تاپیکی که دارم و رو به جلو میبرم با این روش شون
ناچار میشم اقدام قانونی که سری قبل دست نگه داشتم رو الان انجام بدهم از مراجع قانونی و مطمینا هم برای شما باعث دردسر میشه و فرستادن نماینده و اینکه باید اطلاعات شخصی ایشون رو که در فضای شما به من قحاشی ن ا مو سی کردن رو به مراج ع قانونی بدین و دردسر هم برا خودتون میشه ناچارا هم برای من که نه وکیل انجام میده
خواهشا یه تصمیمی اتخاذ کنید برای این اکانت بخصوص
دگ خودتون میدونید و میشناسید و اسناد ایشون تو سایتتون هست
اگر هم نمی تونید نمی خواهید
تا مثل خیلی دیگر از بچه های خوبی که بودن و فعالیت نمیکردن و محو شدن و کامنیوتی خالی شد
تا منم اعصاب خوردی که اینجا دارم میکشم اینجا رو یکباره تمومش کنم علیرغم میل باطنیم که از روز اول اومدیم برای انتقال تحربه و کمک ولی این اکانت ها باعث میشن ماهم بجای مسایل تریدی بیایم اینجا فقط حاشیه.
دگ جدیدا ببخشیئ اینجور میگم حالم بهم میخوره وقتی میخام اینجا رو باز کتنم بخاطر این اکانت ها چون میدونم
خودمم شاید از اول کار بی مقصر هم نبودم دهن ب دهن یک سری ها گذاشتن ولی شخصیت منم جوری نیست که چیزی بشنوم و جوابی ندهم مغزمو میخوره برا همین میگم منم بی مقصر نیستم و باید نادیده گرفت اینها رو ولی نمیییشه
خب امروز روز دوم ترید این چالش
ترید اول :
![]()
استاپ شد
ورود دوم :
سر به سر حساب میشد یکم بیشتر تو سود بسته شد
و بعد قیمت به سمت همون تیپی که من میخواستم رفت و پیشبینی درست بود ولی ورود هام اون چیزی که میخواستم با مدیریت سرمایه و ورود ستاپ و مدیریت ترید اوکی نشد، مثلا دومی رو اگر تو ستاپم بریک ایون روی یک نداشتم تیپی میشد حداقال دو
ولی خوب چون دارم این مدیریت رو پس باید فری کنم و طبیعیه این اتفاقا
اونم برای این بود که وقتی که بریک ایون کرده بودم اون خط قرمز رنگ استاپ لایت رو کمی تو عدد مثبت بوده
و تیپی نداره ترید های من بسته به شرایط و میزان عددی استاپ لاست حساب میکنم بعد از اینکه ترید باز شد و همون اول کار تریدهام بخاطر نوع استراتژی تیک پرافیت نداره
و داشتم میگفتم چون تیپی نداشتم و اون سر ب سر رو کشیدم وقتی ترید باز بود و خواستم جای تیپی بزارم براش فک کنم بخاطر اکسپرت ترید بسته شد چون خط استاپ رو کشیدم بردم زیر قیمت برای تیپی
و فک کنم یکبار دیگر که این اتفاق افتاده بود روی پراپ سرمایه گذار برتر و من میدیدم یهو عه ترید بسته میشه برای اکسپرت بوده یا خود متا و ربطی به بروکر نداره
و متاسافانه ترید های اکانت 200کا رو بخواهی رو داجونز ترید بکنی حداکثر داری انگار با نیم درصد وارد میشی و بیشتر از 10 لات بهت حجم نمیده که برای من میشه نهایتا 1000 دلار و
من قصد داشتم حتی بالای یک درصد که بشه دو هزار دلار برای هر ترید ریسک کنم که این بد شد این وسط روی نماد داجونز
و اگر بخام یک درصد ترید بزنم بهتره که برم روی ستاپ طلام ترید بزنم
بعد به مشکلی که میخورم این هست که همزمان دو تا سه اکانت و یه استراتژی میشه و هندل و مدیریت و ووردو به موقع کمی سخت میشه
حالا شاید برای اینکه حساب زودتر رشد کنه شاید رفتم روی طلا ترید زدم که بتونم حدااقل یک درصد به ازای هرترید وارد بشم
دقیقا فعلا کل ریسک من ده دلاره
و این اقدام خودش یه تمرین و برداشتن گامی برای پاس کردن اکانت های مبلغ بالا هست که عادت بکنی که اکانت بالا با اکانت یک کا تو باید یک ترید و یک ستاپ و مدیریت بزنی و اون استرس و هرچیز دگ بخاطر بار روانی پول زیادی هست که واریز کردی دگ و ریسک بیشتر کردی ولی خب این حساب من الان 5 دلار دادم اصلا انگار ن انگار و گفاتم بالا الان شاید سوییچ کنم روی طلا که چی بتونم روی هر ترید یک درصد به بالا مثلا یک درصو نیم ترید بزنم زودتر به هدف معاملاتیم برسم لااقل هر تریدم یک درصد ریسک رو داشته باشم نه بخاططر داجونز که بیشتر از 10 لات نمیزاره بروکرش که میشه نیم درصد من تازه
مشکل ایجاد نمیشه و نبوده و منم استرسی ک بکشم شاید فقط اون جایی باشه برام که پاس بکنی و بعد بخای واریز سنگین بکنی و بری تو سود و برداشت بخای بزنی و برداشت اول یک ماه باید صبر کنی حدودا اونجا شاید یکم استرس داشته باشه چون پراپ تازه شناخته شده ای هست برای ما ولی خب این حسابش عالیه و اگر پرداخت رو انجام بدن که محشر میشه و به نظر من شما هم بگیرید 5 تا ک چیزی نیست اروم اروم بزنی ترید رو رشد بدی حدااقل یه مرحله رو و مرحله دو رو نزدیک پاس نگه داری استپ بدی و صب کنید که من برسم و پرداخت من شد من بهتون میگم که با دل قرص تری لااقل پس پرداخت رو بزنید و می ارزه اندازه 5 تا ک چیزی نیست این ریسک رو بکنید و شا هم جلو باشید از برنامه تون اگر دوست داشتید با این پراپ کار کنید
انشاالله به مرحله ریل رسیدی هم حتما حتما گزارشت رو بزار
دمت گرم ![]()
اگه قبول میکنی چالش و شرط 2000 میزاری چرا خودد 1000تا داری و بعدش چرا ننه من غریبم بازی در میاری و گزارش میزنی و به ادمین میگی چت هست اصلا 2000 قبوله شمارم بفرستم ؟قرار بزاریم تا ببینی بچه کیه؟ لب تاب یادت نره،کسی که ذهن بهم ریخته داره قرار و رد نمیکنه بیا خودت اثبات کن ممد صالی شماره هم قبلا برات فرستادم زنگ بزن و ویسش ذخیره کن ترسی ندارم از امثال تو هم کار کردم هم کارگری هم بکتست هم ریل سود سمت پراپ هم نرفتم مال این حرفایی فیزیکی کارت نشون بده و ترید فقط نماد طلا با بالانسی که خودت بگی تو فقط حرفی کوچولو به سن که نیست به پوله و مهارته تو این کامیونیتی هم 5 با 6 تا تریدر واقعی پیدا میشه بی احترامی به کسی نباشه ولی همه نمیان مثل تو هی مدام پز بدن و بخوان خودشون تو چش بقیه کنن اینکاره نیستی خودت هم نمیدونی دیگه فرصتی هم نداری سنت دیگه نمیزاره اشتباه کنی و بعد به سن بقیه گیر میدی چون بقیه مثل تو نرفتن کفش دخترا رو تو کافه بلیسن کارگری کردن حرف خوردن و تو سری ولی سیستم خریدن وقت گذاشتن و سود کردن و الان تو سن 24 سالگی یکسری چیز معمولی دارن مثل خونه و موتور و از این چیز ها عکس و فیلم تو دبی ندارم ولی سر سفرم ده تا بزرگتر تو را نون میدم پر ادعا هایی که سنشون از من بیشتره فیزیکی منو ببین تا ببینی جدا بچه ام یا تو چهره هم سن تو و حتی بهتر تو و در آخر تو که آدم نیستی بچه ننه ای حتی اگه 50 سالت بشه یکسری از پسر ها بچه ننه میمانند و بزرگ نمیشن باور نمیکنی با چندتا حرف بزن تا ببینی چی میگم امیدوارم پراپ رو با مارک warning فعل نشی و تو مرحله برداشت دوباره بچزوننت فعلا شماره رو هم دایرکت فرستادم زنگ بزن
ممنون ازت، چشم حتما، این تاپیک برای همین ایجاد شده که سابقه بشه
چه خوب چه عالی و هرچیزی ک پیش آید از این شرکت
مثل تموم تاپیک های دگ ای که هست و با یه جستجو میتونیم پیدا کنیم و نظرات بقیه رو بخونیم و امیدوارم ک شرکتشون عالی باشه و بچرخه، چون واقعا طرح خوبیه برای ما ایرانی ها که دلار شده 200 ![]()
فارکسیو کاش ازش اطلاعات بیشتری از تجربه ی کار کردن با این پراپ در اختیارمون بزاری
اره پلن و ایده ای که دارن خوبه ولی باید دید چطوری پیش میبرن کارشون رو
دمتم گرم
خسته نباشید و انشاالله که پر سود باشه مابقیش ![]()
اطلاعات خب باید بدست بیاد تجربه کرده باشیم ک بیام بگم فعلا من پیش میرم و نکته ای باشه خواهم گفت حتما