بررسی کامل پراپ فارکسیو از زبان کاربران

سلام دوستان می خواستم ببینم اینجا کسی هست که با شرکت پراپ فارکسیو کار کرده باشه و تجربه داشته باشه؟ اگر کسی هست که با پذاپ فارکسیو حساب خریده باشه ؟برداشت ؟یا هر چیز دیگه

اتفاقا منم چند وقتی بود زیر نظر داشتم پراپ فارکسیو رو ، یکی از دوستانم ازشون اکانت خریده بود و کار کرده و الان این هفته وارد اکانت لایو شده، فک کنم ایران بروکر اکانت داشته باشه اونم بهشون میگم یا میفرستم لینکش رو براش که بیاد تجربه هاش رو بگه و ایشون فک کنم این ماه برداشتش اوکی میشه

اره دمت گرم ممنون میشم اگر این کارا بکنید

منم قصد دارم بخرم برا همین یه تاپیک ایجاد کردم ببینم بقیه دوستان هم تجربه ای دارن

خودمم دارم امشب یه حساب میخرم از فارکسیو ، میام میگم اگر مشکلی بود هرچیزی تو خرید حساب با فارکسیو

خرید دیجتالیه و شرکتشون لندنه ولی میدونم با ارز دیجیتال و نوبیتکس مشکلی ندارند و اوکیه

خرید زدم میام میگم به چه صورت بود چقدر طول کشید و این حرفا

من خودم یه مدت هست دارم برسی می کنم شون و نظرم را جلب کرده به خصوص مدل اکسس که اول فقط یه مبلغ کمی میدی و هر حسابی که دوس داشته باشی می خری و بعد از این که پاس شد مبلغ اصلی را پرداخت می کنی که خیلی خوبه این طور اگر شرکت خوبی هم باشه دیگه عاااااااالیه

من دیشب همین مدل حساب اکسس فارکسیو رو خریدم، چون واقعا خیلی شرایطش خوبه و پنج دلارم مبلغ نیست ،و خیالم راحته چون از اونطرف تا من پاس کنم، اون دوستم ک تو ریله برداشتش اوکی شده و همه چی دستمون اومده

سایت و داشبوردش خوب، بود سریع ثبت نام شدم و خرید با ارز دیحتالش ک از نوبیتکس مستقیم زدم چند دقیقه بعد بیشتر طول نکشید و حساب خریداری شده توی داشبورد آوند اطلاعاتش و خوب بود و مشکلی نبود حالا لینک قوانین شون رو ب فارسی میزارم که اگر کسی اومد خواستی بخونه قوانینش رو استفاده کنه

اطلاعاتی ک از پراپ فارکسیو در آوردم این بوده ک قبل قطعی اینترنت مدت زیادی کار می‌کردم با تم بنفش، بعد قبل قطعی کلا یک هفته ده روز یه تغییر اسم داشتن به اپکس کپیتال ک بعدش رو ما کلا قطع شد اینترنت ک بعد دوباره برگشتن به همون اسم سابق :roll_eyes: خدایش همون اول فارکسیو قشنگ تر بوده ک و کلا یک هفته اپکس بودن.

تو شبکه ها اجتماعی هم در آوردم ک فقط تو بررسی پراپ نوا یه نفر هست گفته ۵۰۰ دلار منو ندادن، که انگار نقض قانون مارتینگل داشته خودش عکس ایمیلش گذاشته، و بالاتر رفتن دیدم همون فرد ک میگی ۵۰۰ دلار منو ندادن، ۷تا سرتیفیکت برداشت به جمع ۱۷۰۰ تا عکس گذاشته و دگ هیچ چیزی نیست، ک تو همون بررسی پراپ هم جواب اون آقا رو دادم ک خب اون هفت ها برداشت رو چرا نمیگی حالا ی دونه ک قانون نقض کردی میگی اینا اسکم اند؟ که پیام من پاک میکردن و چندبار نوشتم و اسم فارکسیو می آوردم، کلا این بررسی پراپ ها هم مافیا بازی شدن و زد و بندی واسه بالا آوردن هرکی ک خودشون بخان

ممنون از توضیحات و راهنماییت :folded_hands:باز هم اگر در طول مسیری که میری چیزی بود بگو که بدونم دمت گرم

قوانین کامل پراپ فارکسیو

:backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down:

آدرس سایت پراپ فارکسیو / forexive

:backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down:

من تا حالا اسم این پراپ رو هم نشنیده بودم

از کی شروع به فعالیت کرده؟ چرا تو ایران بروکر اسمی ازش نبود؟

نظر فیک زیاد داره مواظب باشید kyc هم فک کنم ایرانو قبول نکنه

من با جست و جویی که کردم پراپ بدی نیست و فهمیدم بخاطر مافیایی که هست متاسفانه نمی گذارن جایی زیاد اسمی ازشون برده بشه

این لینک صفحه پراپ فریم فارکسیو ایران بروکرش هست :backhand_index_pointing_down:

نقد و بررسی پراپ فرم فارکسیو | آیا Forexive کلاهبردار است؟

از اوایل 2025 فک کنم شروع کردن من یادم هست و اوایل با تم بنفش رنگ بودن، پرداخت و سرتیفیکت هم داشتن باهمون تم رنگی و موجود هست تو تریدر ها،

بعد بگو ک قبل از اینکه اتفاقات دی ماه اتفاق بیفته، مجموعه یه ری برندینگ اسمی انجام داده و به اسم اپکس کپیتال تغیر نام داده ،که همون موقع میشه شروع قطعی نت ایران، و کلا یک هفته حدودا رو اون اسم بودن و بخاطر قطعی نت ایران و اینکه اون ری برندینگ موفق نمیشه دوباره برمیگردن به همون اسم قبلی با لوگو و تم رنگی جدید ،همین، از خود پشتیبانی هم بپرسی همین رو میگن و تایید میکنن، چون من پرسیدم ک بهم گفتن

و فقط یه بروکری بوده قبلا ک دگ نیست ک تشابه اسمی داشتن اون فارکسی یو forexiw اینجوری بوده

Kyc و اهراز هویت مشکلی نداره با ایرانی ها،

بلاخره مدیر مجموعه هم ایرانی و آقای عباسی هستن، ایرانی هستن و تو لندن شرکت شون ثبت شده هست.

یه حساب 25kخریدم 5دلار و فکر نکنم 5دلار پولی باشه در این بازار و دوستان هم که حساب را پاس کردن و پرداخت حساب ریل را انجام دادن وقتی سودشون را گرفتن میگم

دقیقا منم همین نظر رو دارم.

5 دلار چیزی نیست، و اینکه این مدل حساب پس پرداخت هست دگ، فعلا 5دلار ریسک بکنیم بخریم ،بتونیم حساب رو پاس کنیم،خود این ی مدت زمان میبره دگ و اینجور زمان رو از دست ندادیم،. تا اون موقع هم من ک ی دوستام گفتم ک ریل گرفته، دوتا حساب داره، یکیش زودتره،برا برداشت ک زود و سرتیفیکت پرداختش اومد ،میام میگم و میزارم و از کسی هست ک از قبل می‌شناختمش و چند جلسه ای منتورش بودم و در ارتباط بودم، اون ک نمیاد ب من دروغ بگه دگ

مبارک باشه و امیدوارم بتونی پاس کنی و راحت ازش برداشت بزنی

منم خریدم چون ارزشش رو داره فعلا 5 دلار بدی و بتونی پاسش کنی تا بعد مبلغ رو بزنیم ک مطمئن شدیم ازش

من فقط نتونستم اکسپرت بندازم روش واجازه نمیده متاتریدرش و پیغام میده، ک پرسیدم از پشتیبانی

گفتن استفاده از گلوری ک مجاز نبود تا هفته پیش و این چند روز پیش هم بقیه اکسپرت ها مدیریت سرمایه و قراره که به اکسپرت اختصاصی بدن به تریدرها و

منتطر اون رو بدن چون بدون اکسپرت من نمیتونم ترید کنم و فعلا ی حساب مرحله دو سرمایه گذار برتر دارم ک دو درصد میخاد تا ریل، اون ک پاس شد ،میام رو حساب فارکسیو و امیدوارم ک تا اون موقع اکسپرت شون اوکی شده باشه، فعلا تنها گزینه بدش برا من همین نداشتن اجازه ترید با اکسپرت هست که اونم گفتن حل میشه تو این هفته ببینیم چی میشه