پاس کردن اکانت 200 پراپ فارکسیو اسکم

درود بر دوستان تریدر

پیش از این یک تاپیک دیگر ایجاد کرده بودم برای همین چالش پاس کردن که مدیر کامنیوتی به هر دلیلی بخاطر ریپورت یک نفر پاک کردن و تیکت دادم شاید برگرده شاید هم نه و چون چند روزی هست که جواب ندادن من بار دیگر این تاپیک رو ایجاد کردم چون ترییدم رو شروع کردم روی این اکانت. حالا اگر برگشت اون تاپیک ازشون میخام که این تاپیک رو هم منتقل کنند به اون

فکر میکنم شاید بخاطر این بوده که در اون تاپیک کامل نکات رو گفته بودم از اهداف خودم و در مورد پراپ فریم فارکسیو همین مدل حسابی که من چالشش رو شروع کردم الان اون موقع از مزایاش نوشته بودم برای تریدر ایرانی به مذاق اون فرد نامعملوم حال خوش نیومده یا به نفعش نبوده اون تاپیک که گزارش داده و جای سوال این هست وقتی این همه تاپیک چالش پاس کردن اکانت بوده و هست هنوز و فعالیت میکنن چرا فقط تاپیک من باید پاک بشه؟ امیدوارم دیگر این اتفاق برای این تاپیک تکرار نشه و تاپیک قبلی هم باز گردد که اگر تکرار شد من کلا با این کامنیوتی خداحافظی خواهم کرد.چون اون موقع دیگر برایم خیلی چیزها شفاف نیست و خیلی چیزهای دیگر برایم روشن می شود در مورد اینجا و بسه دگ

و دوستان بابت اشتباهات نوشتاری و تایپی عذر میخواهم و تا جایی بسه ویرایش میکنم ، بیشتر بخاطر کیبورد مینی هست که استفاده میکنم و میخواهم از مانیتور بخاطر چشمام دورتر بشم و باید پارسی رو پاس بداریم نه فقط در گفتار حتی در نوشتار و این دین ما به این میهن و زبان شیرین و اصیل مادری میهنی ماست

خب اکانت 200 کا که خریداری کردم از نوع مدل اکسس هست و این اکانت بصورت پس پرداخت هست و برای شروع من فقط 5 دلار پرداخت کردم که این مزایایی زیادی برای من داشت و من حالا تو تاپیک قبلی خیلی توضیح دادم حالا میگم باز

و شاید برای شما سوال باشه چرا این پراپ فریم فارکسیو که زیاد کسی نمیشناسه رو انتخاب کردم و دلایلم

من بعد از مدت ها که یکی از دوستان به من معرفی کرد و من صبر کردم اون به ریل و برداشت رسید و پرداخت شد و با تحقیق هایی که توی گروه های تلگرانمی هم کردم تصمیم گرقفتم که این مسیر رو من دوباره با فارکسیو ریسک کنم و تجربه ام رو بزارم کامل و شفاف همه چی رو

یه تاپیک دیگر هم هست که لینکش خواهم گذاشت اونجا تاپیک بررسی پراپ فارکسیو هست که فک کنم توضیحات کامل داده شده و نیازی نیست من در موردش حرف بزنم که بعد به مذاق یه سری خوش نیاد و علیه منافعشون باشه و ریپروت کنن باز

من سرمایه کذار برتر ریل دارم

مونتا هم یه اکانت دارم که هفته قبل بخاطر ی کار اشتباه خیلی بردمش تو ضرر

حالا بخاطر پس پرداخت بودن این پراپ هم و هم برای اینکه ذهنیتی آماده بشم برای حساب های بزرگتر این چالش رو شروع کردم

روش پرداخت خیلی راحت و ساده با پرداخت ارز دیجتالی بود که تجربه دومم بود و با نوبیتکس انتقال دادم و کمتر از ده دقیقه کل فرآیند بود تا حساب و اطلاعاتش بشینه تو داشبورد سایت فارکسیو

بعد از خرید حساب چالش به پشتیبانی پیام دادم که قابلیت اکسپرت رو فعال بکنه و درآینده گویا قراره اکسپرت اختصاصی خودشون روارایه بدهند برای تریدها

پس شما هم اگر چالش خریدید و نیاز داشتید به اکسپرت باید فعلا به پشتیبانی شون پیام بدید و براتون اوکی میکنن.اینم از این نکته

تمرکز من برای پاس کردن این حساب روی نماد ها ترید کردن

الویت اول من ترید داجونز هست

که یک ستاپ شخصی بهینه سازی شده است

و بعدش ترید طلا خواهد بود

اولین ترید من روی این حساب 200 هزارتایی فارکسیو

روز جمعه 10 جولای روز آخر هفته تاز

که از شانس من قیمت فقط اومد برای زدن ریسک فری و بریک ایون من و بعد توی اون حرکت عجیب مارکت روز جمعه

دقیق رفت تا همون تیپی نهایی که من منتظرش بودم یعنی کف سشن نیویرک :grinning_face_with_smiling_eyes::cry:

و اولین ترید و آخرین ترید هفته رو که باید با مثبت 3 ریوارد می‌بستم رو با هیچی ب هیچی تموم کردم :grinning_face_with_smiling_eyes::raising_hands:

موفق باشی سالی جان :heart::ok_hand::folded_hands:

درود کاش میتونستید کارشناس پاسخگوییش رو به انجمن دعوت کنید

همراه گرامی، سلام.

در خصوص تاپیک قبلی‌تان، می‌خواستیم شفاف‌سازی کنیم که محدود شدن آن صرفاً برای حفظ استانداردهای انجمن و جلوگیری از انتشار محتوای تبلیغاتی بود تا محیط گفتگو برای تمامی اعضا، فضایی تخصصی، بی‌طرف و امن باقی بماند.

اما نگاهی به تاپیک جدید شما نشان می‌دهد که اکنون در حال به اشتراک‌گذاریِ مسیر معاملاتی و تجربیات شخصی خود هستید که در تضاد قوانین کامیونیتی نیست. اولویت اصلی کامیونیتی ما، تبادل دانش و انتقال تجربیات اصیل بین تریدرهاست.

از اینکه تجربیات واقعی و تحلیل‌های خود را با ما به اشتراک می‌گذارید سپاسگزاریم. امیدواریم این رویکردِ آموزشی و تعاملی را با همین دیدگاهِ مثبت ادامه دهید و شاهد گفتگوهای پرباری در این تاپیک باشیم.

200 کارو چند خریدی سالی؟
سوال فنی دیگه واقعا 200 کا لازم بود؟:sweat_smile:
خیلی هزینه کردی ماشاالله و امیدوارم ضرر نکنی :rose:

موفق باشی،امیدوارم به زودی مراحل رو پاس کنی و برداشت بزنی.

این عکس خودش گویای همه چیز هست که چه کمپانی فیکی هستش

کجا این عکسو اوردید

همین پراپی که دوستمون پراپ ازش تهیه کرده و از روش پس پرداخت استفاده میکنه
بزودی پراپی میاد به روش چک پرداخت اول چک میدی اگر پاس کردی چک میبرن بانک و گرنه عودت میدن :rofl:

5 دلار کلا خریدی؟ خدایی؟

چرا حس میکنم اونایی که سبز تنشون هستش رو Ai ساخته

اون دوتا خانم وسطی هم همینطور

یجوریه چرا اصلا این عکس

بعد حالا ربطش چیه رو هم نفهمیدم

و اینکه جدا 200 کا رو 5 دلار خریده؟ مفته که

بعدا کار خاصی نباید بکنی؟

یه توضیح کامل بده داداش منو وسوسه کردی :joy: :heart:

اگر بری داخل سایتشون قسمت درباره ما این عکس رو گذاشتن و کلا AI هستش و به احتمال قوی کلاهبردای هستش حتما قبل از پرداخت به خوبی تحقیق کنید
نظر ChatGPT:

یه نکته جالب پیدا کردم.

توی صفحه About Us این شرکت از Marek Vašíček و Otakar Šuffner نام برده شده، در حالی که این دو نفر در واقع هم‌بنیان‌گذاران FTMO هستند، نه این شرکت.

حتی بخشی از داستان شکل‌گیری شرکت هم شباهت زیادی به داستان FTMO داره.

عهههه

خب الان باید اینو ftmo پیگیری کنه که چرا اینطوریه

من جدا جالب بود برام اینکه شما بیای یه پول کمی بدی و هر وقت خواستی برسی به ریل مابقیشو بدی

اینطوری ریسک کمتری میشد

ولی خب اینطوری که گفتی کنسله