من فکر کنم تنها ایرانیش همون پسره سمت چپیه باشه که اونم قیافه اش میخوره از این کلاهبردارها باشه جدا ![]()
شوخی میکنم البته ![]()
من فکر کنم تنها ایرانیش همون پسره سمت چپیه باشه که اونم قیافه اش میخوره از این کلاهبردارها باشه جدا ![]()
شوخی میکنم البته ![]()
داداش من توضیح کامل داده بودم در تاپیک قبلی که حتی گفته بودم که کسی وسوسه نشه و بدون تحقیق خودش اقدام نکنه نه بخاطر حرف من
ولی چی شد؟
آقای مدیر بخاطر حرف یک نامعلوم حال در تاپیک قبلی که برچسب تبلیغ به من زدن کل اون تاپیک رو پاک کردند.مگر نه شما در تاپیک قبلی از قبل براتون جوابتون داده شده بود و حتی نوشته ای خاص برای اینکه وسوسه هم نشید که فقط 5 دلاره و باز آگاهانه اقدام بکنی
ممنونم ازت فرزاد جان عزیزی
با آرزوی موفقیت برتی خودت هم
![]()
داداش اینجا می ترسم در مورد پراپ و نوع حسسابش چون سوال کردی حرف بزنیم هم اکانت های ادمین پراپ های دگ که فقط برای تخریب شرکت های دگ هستن بهشون فشار بیاد و برن گزارش بدن که تبلیغه بعد مدیر ایران بروکر هم بجایاینکه اون نوشته رو ادیت بزنه بیاد مثل قبل کل تاپیک و زحمت من رو پاک کنه
![]()
من مشکلی از دادن اطلاعات و آگاهی ندارم که هرکس هرجور خودش خواست اقدام کنه ولی آگاهانه ولی بقیه مشکل دارن
کاری که میتونم بکنم اینه که این تاپیک بررسی پراپ فارکسیو رو برات لینکش بزارم اونجا هم بخون همین
هکر های دارک وب اومدن سراغت و چرا پراپ؟ بیا یه حساب 50 دلاری باز کن و اونو رشدش بده و بیشتر تبلیغ کن هنوز دوستان نفهمیدن تو خدای ترید اصفهانی اون سازمان بورس تو چهارباغ بالا رییسش تویی؟
به هر حال ناراحت نشو تو اگه بری بخش Millionaire Lifestyle کامیونینی از دسترس خارج میشه و حداقل تگ کن ما بعد چند وقت میایم عوض اینکه یه چایی بریزی کافه چی و استیتمنت نشون بدی کنایه میزنی؟ بابا ایول یه کتاب بنویس از دبه تا لس آنجلس داستان مردی از اصفهان و مطمئنم میره رو صدر فروش کنار کتاب های برایان تریسی یا ویدیو های انگیزشی تو میره و با ویدیو های دیوید گاگینز مقایسه میشه همه میمانند کدوم بهتره یا شاید بهتر مثل کریس گاردنر که فیلم در جست و جوی خوشبختی براش ساختن شاید برای تو هم بسازن و فیلم از اصفهان لب پل خواجو شروع میشه حتم دارم ترامپ هم توش بازی میکنه
درود بر شما
من خودم که از خیلی وقت پیش ها پیشنهاد داده بودم به ایران بروکر و مدیران و فرمودند که در دست اقدام دارند این پیشنهاد رو و بعد اینکه دیدم اون پراپ اکانت رسمی آورد من هم به پشتیبانی فارکسیو و هم مونتا و هم سرمایه گذار برتر اطلاع دادم.
اونم بخاطر خودم به عنوان یک کاربر که میخواهد به کمک کردن این مجموعه نقشی داشته باشه.سرمایه گذار برتر گفت ممنون بابت اطلاع رسانی و بررسی میکنه فارکسیو هم گفتن که ایمیل دادن و شروع کردن ولی ایران بروکر هنوز ایمیل رو جواب نداده مونتا هم چک نکردم عزیز
ولی کلا اگر همه بیاند اینجا خوبه یکی یه ادمین داشته باشن که بعد این همه بررسی پراپ ها جولان ندن تو تلگرام
استیتمنت که فرستادی که جایی گفتی نتونستی برداشت کنی پس هم پول دادی هم زحمت و آخرش. چی بگم پیش میاد ولی با اون عکس استیتمنت دیگه پز نده ماشین بخر یا یه سفر برو حتی در حد هوش مصنوعی و پز بده ما خم تشویقت میکنیم
نبیما جان در تاپیک قبلی که به لطف ادمین ایران بروکرپاک شد کاملا توضیحات رو نوشته بودم اسنجا هم گفتم که پس پرداخت این مدل حسابشون و من فقط مبلغ اولیه 5 دلار رو پرداخت کردم.
میترسم از مزایای این مدل حساب بنویسم واسه ایرانیا(سوای خوب و بد بودن این پراپ) به بعضیا فشار بیاد و فلگ و گزارش تبلیغ بکنن و ادمین هم بجای پاک کردن یا ادیت یک نوشته بیاد کل تاپیک رو پاک بکنه
![]()
فعلا که حد هزینه من 10 دلار بیشتر نبوده رو این پراپ فریم و تا اینجا راضیم
یکی از دوستان هم که قبل اینکه خودم حسابی بخرم و داشتم بررسی شون میکرد
و اون فرد رو من براش دمو جلسه کمک و صحبت گذاشته بودم ، لون عزیز پاس کرد و برداشت زد 1600 تا و بهش دادن و به منم گفت.
بعد من اگر مطمین باش میخواستم خیلی هزینه کنم
هیچ وقت اعصابم رو اینجا تو این کامنیوتی داغون نمی کردم و هیچ وقت تاپیکی براش نمیزدم برای اکانت سنگین خودم که دارم
این رو اینجا ایجاد کردم هم برای آشنایی بقیه، هم برای بررسی با بقیه دوستان که تجربه واقعی دارن نه الکی بیان
هم اینکه کل مسیر من رو نگاه میکنن دگ
و اتفاقا من خیلی راحتترم با این حساب تو ده تا هم بگیری از دست بدی میشه 50 دلار تازه یازدهمی رو پاس کنی 55 تا دادی. و برنامه هم دارم که برای پرداخت مبلغ تو ی زمان مناسب و روش مناسب استفاده کنم که ریسکش خیلی برام پایین باشه و از پول سود ترید پرداخت کنم ترجیحا تا جایی که بشه
که بببینم چی میشه
و میگم تو تاپیک قبلی که پاک کردن
همین رو نوشته بودم آقا یکی مثل من حاضر میشه بیاد ریسک کنه رو پول شخصیش که ببینیم ارزش داره چطوره برخوردشون و همه تجربیات با ااین پراپ
هرچیزی که مینویسم و جواب میدم میترسم از اینکه ادمین بیاد بخاطر گزارش یک سری بیاد کل تاپیک رو پاک کنه
البته اون موقع دیگر من رو نخواهید دید در این کامنیوتی و هرکی دوست داشت بخره نخره والاااا
نترس رفیق ما حمایت میکنیم تو شیر سنگی اصفهانی
M1، Trader![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
گزارش زدن خوش بگذره
ممنون ازت برادر
با آرزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگی برای خودت
![]()
جالب بود حرفت داداش
ولی
یه لطفی بکن
عکس و اسم مدیران و افراد پراپ های دیگر اونا گذاشتن تو سایتشون؟ شما اصلا میدونید کی هستند و اسمشون چیه؟ مثلا سرمایه گذار برتر یا رابین سود؟
ایرانی هیچی فاندپیپیس گذاشته مثلا اف تی ام او چی؟
یه حرفا میزنیداا
بعد شما که میای میگی بخاطر این عکس پس فیکن و مشخصه این پراپ چه کاره است
پس بقیه پراپ های دیگر که عکس نگذاشتن خب اونا هم بگیم کلاهبردارند دگ؟براساس منطق شما این حرف رو زدم من
همونجور که گفتم شما اسم مدیر سرمایه گذاربرتر بیار مثلا ؟عکسش نمیخاد
بعدشم شما فقط یک عکس نشون نده و بیا همچین حرفی بزن میخای هم قضاوت کنی منطقی قضاوت کن و بر اساس منطق و عدالت و برابری در قضاوت
وقتی کل عکس های طراحی سایتشون اینجور هست و مشخصه هوش مصنوعیه برای زیبا سازی سایت هست و شما متوجه اش نیستی و شاید نتونستی بفهمی این رو
مثلا حتما از نظر شما چون اون عکس مربوط به کارشناسا چون با هوش مصنوعیه و نیومده عکس واقعی ادمین های خودش رو بزاره پس این شرکت فیکه ! ![]()
شما کمی بیشتر تحقیق میکردی
حدااقل یه دور تو اینستاشون میزدی، یا قبلش میرفتی از پشتیبانی شون اسم مالک و مدیر مجموعه میپرسیدی بعد ببین بهت میگفتن یا نه بعد میرفتی پراپ های دگ همونا که تو فکر میکنی خوبن و فیک نیستن میدیدی بهت اسم مالک و مدیر مجموعه شون رو حتی میگفتن یا نه؟
من بهت میگم ولی باز برو بپرس: هومن عباسی
بعد این رو هم تو سایت های انگلیس سرچ بزن ببین تطابق داره یا نه
حاالا من برات میزارم ببین اینجا والی باز خودت انجام بده برو بپرس
که بخاطر یک عکس که برای اینه رابط کاربری و تصویری زیبایی داشته باشه و طراحی سایته اون عکسا اصلا،نیای بگی فیکن و پایین همون عکس ک گذذاشتی چرا عکس مدیرشون رو گذاشته بودن اون رو تطابق ندادی و نیومدی چیزی بگی هااااان ![]()
بعدبعد شرکتی که تو لندن ثبت شده به اسم مدیر ایرانیش و تو سایت های مرجع بریتیش یا همون انگلستان هم اسمش اومده هم اطلاعاتش
به نطرت اون شرکت یا اون فرد فیکه و میتونه کلاهبرداری کنه یا اون شرکت های پراپ ایرانی که هیچ نظارتی روشون نیست با این همه پراپ ک کلاهبرداری کردن و حکومت هم هیچکاری نکرد بخاطر تریدرهای کشورش😉 حالا اصلا آدرس حضوری هم زده باشن و بگن حضور با هماهنگی قبلی خخ بعد ببینم بخاد جمع کنن برن کار داره براشون خالی کردن؟ آیا این همه شرکت پراپ ایرانی اسکم شدن پول مردم خوردن آیا اومد دولت ایران حق مردم ش رو بگیره؟
و آیا به نظر تو یه شرکت ثبت شده مالی تو اروپا میتونه این کارها رو بکنه و هیچ جواب دهی و خسارت نداشته باشه با اون قوانین سفت و سخت محکم کشور های غربی؟
دگ به نظرم بسه و هرجور میخای فکر کن عزیز
ولی میخای قضاوت کنی بررسی کنی حدااقل بخاطر شخصیت خودت هم شده کمی بیشتر وقت بزار و آگاهانه و بدون قضاوت نگاه کن و بعد بیا برای یه عکس ک برای زیبا سازی سایته این حرف رو بزن
بعدشم همین دگ ،وقتی ادمین میاد تاپیک قبلی من رو به اسم تبلیغ بخاطر یه کاربری ک بیسچاری خودش داشته تبلیغ و ماله کشی میکنه میاد اون تاپیک قبلی من رو پاک میکنه که توش کامل همه چی نوشته بودم و حتی چندین بار گفته بودم حتی شرکت های بزرگ مالی دنیا همون اف تی ام او هم، ریسک داره ورود شدن و کار کردن باهاش و هرکسی خواست هرکاری نه بخاطر این تاپیک نباشه و خودش هم تحقیق کنه. بخاطر اون اتفاق هم هست
حالا شما اگر دوست داری فیک هستن، که اوکی راحتی
منم اومدم اینکارو بکنم که بعد حتی اگر پاس شد ریسک این رو بکنم نزدیک هزار دلار بدم پس پرداخت ببینم به چه صورت هستن و اینجا هستم در خدمت بقیه دوستان، دوست داشتی همراهی کن بیا ببین چک کن مسیر رو، دوست داشتی هم بیا بگو هر روز فیکن، اختیار خودت رو داری و صاحب اختیاری عزیز ،منم صرفا از زاویه دیگه به این قضیه که شما عکس گذاشتی و میگی فیکن نگاه کردم و نظرم رو گفتم که بقیه هم ببینند و بخونند
در این مورد هم گفتی من هم چک کردم تو بخش داستان ما هست که لینکش برای من باز نشد و دادم کلود برام بخونه و داره داستان شروع صنعت پراپ رو میگه از اول و در ادامه داستان خودشون
مثل اینه یه شرکت تولید هواپیما بیاد تو داستان شرکتشون از داستان برادران وایت که برای اولین بار هواپیما درست کردن و حالا این ها از اونها الهام گرفتن و اونا هم شرکت زدن، بعد مشکلی داره ؟ توی داستان ما اومده خوبه خودت هم گفتی
از هوش مصنوعی هم کمک میگیری سعی کن قبلش خودت هم یه تحلیلی بری یه دقت بکنی ببین چی ب چیه
داداش خودت برو سایت شون رو یبار باز کن کلا بگرد بچرخ خودت متوجه میشی و هیج جایی نیومدن بگن که این عکس های واقعی ما هست که حالا ما ایراد بگیریم که چرا هوش منصوعیه که
برای زیباسازی سایت هست و تمام
خود اون شخص که میاد میگه چون اونا عکسشون هوش مصنوعیه پس فیکن ، خب منم میتونم بگم کسی که کاربری که خودش هم پروفایل عکس واقعی نداره پس خودش هم فیکه دگ والاا برر اساس منطق خود اون آقا
ولی یه چیزی هست این وسط به اسم انگلیسیش پریوایسی حفظ حریم شخصی
اون اقا بهنام دوست نداشته از عکس خودش استفاده کنه بخاطر حفظ حریم شخصیش پس من نمی تونم بگم چون عکس نداره پس این کاربر فیکه یا از طرف جایی پراپی
اون شرکت هم هم مدیرانش هم کاربرانش یه حریم شخصی دارن دگ همونطور که هیچ شرکت پراپ دگ معتبر نداریم ایران بگن کیا پشت شرکتشون هستن و عکس بزارن ک داریم/مثلا سرمایه گذار برتر ؟ چون شاید اصلا یه هلدینگ باشه پشتش
پس اینقدر راحت نباید الکی هر حرفی زد و به حرف بقیه الکی کور کورانه گوش کرد که
حتی هم بالاتر و هم در تاپیک قبلی من اشاره کردم بخصوص تو تاپیک قبلی که مدیرا پاک کردن که آقا بخاطر همون 5 دلار که واقعا چیزی نیست و بخاطر حرفا من و این تاپیک وسوسه نشید برید خرید بزنید تحقیق کنید هرچند که تهش فقط 5 دلاره ولی کلا تحقیق کنید که شخص من مشمول زمه
کسی نباشم تمام
و حرف آخر دوستان
این تاپیک در مورد پاس کردن اکانت چالش هست
حالا درسته بخاطر ناآشنا نبودن شما با این شرکت و این مدل حساب اکسس ش که خیلی خوبه
براتون جالب میشه
ولی اگر سوالی دارید خواهشا تو تاپیک بررسی پراپ فارکسیو بپرسید یا قبلترش در مورد خیلی چیزها صحبت شده جواب داده شده توسط من و دوستان حتما اون تاپی رو بخونید و اگر باز سوالی بود در مورد خود پراپ فریم فارکسیو تو اون تاپیک ترجیحا از من سوال بپرسید که اگر بتونم جواب درست بدهم حتما پاسخ میدهم اگر هم نه که میگم نه
اینجا بیشتر در مورد خود مسیر تجربیات من با کارکردن با داشبورد با متاتریدر در مورد ترید و اینا صحبت کنیم که آموزنده باشه
مثلا من میخواستم و میتونم جواب نیما دوست عزیز رو بیشت و کامل تر بدهم و حتی در این مورد بگم که چرا این پراپ فریم و این مدل حسابش برای ما خیلی خوبه
که فعلا قصدی ندارم که مدیر نیاد یهو بگه تبلیغ خخخخ
ولی خب یه درصد فکر کنید یه شرکتی برای اولین بار این مدل اکانت رو آورده و بتونه خدمات خوبی بده و فعالیت بکنه به این روش آیا شرکت های پراپ دیگر بخاطر رقابت مجبور نمی شوند مزایا و راحتی بیشتری به تریدر ایرانی به ماها که سرویس میشیم که دلاری پول در بیاریم و بتونیم اکانت بخریم و بیایم از دست بدیم حالا هم این شرکت امیدوارم سربلند باشن و موفق و ادامه بدهند و هم بقیه شکت ها به قول اون آقا بهنام اصلا بیاد بصورت چک باشه و میاد مسخره میکنه فکرشو بکن چرا که نه حتی همون چک حالا نمیشه ها
مگه بده؟چرا یه چیزی که برای ما خوبه حدااقل رو بیایم اینجور حرف بزنیم
اون شرکت فارکسیو هم مشخصه که چرا این مدل حساب رو داره چون خودت تریدر خارجی باشی و تحریم ها و محدودیت هایی که ما داریم با کار کردن با پراپ های دگ رو اون نداره ، پس این شرکت تازه تاسیس هم که نه نیستن ولی حوزه تمرکزشون تو اروپا و آسیا هست و میخاد بازار و مارکت مشتری پیدا کنه
پس باید یه مزیت رقابتی ایجاد بکنه در برابر شرکت های خیلی معتبر پراپ خارجی دگ، تا بتونه بازار خوبی پیدا کنه.
حالا چرا ما تریدر ایرانی از این مزیت استفاده نکنیم؟ این رو بیایم صحبت بکنیم در موردش که بقیه هم مجبور بشن به ما مزیت بدن به ما خدمات خوب بدن نه اینکه همش پول تو جیب مون رو بزنن
شماا بعد از مدت ها در رفتن بخاطر اقای کورکوبات که استاد میدونستیش و
بردار در اومد و مدت ها نبودی حالا هم برو اونجا اون تاپیک بجای تلاوت کردن حرف های چ رت.
بعدشم یادته میگفتی من به تو ریپلی میزنم و دگ نزنم؟ هرچند خودت مث الان می اومدی میزدی… بعد از این همه مدت که در رفتی برای اینکه آبا از آسیاب بیفته اومدی چرا تو تاپیک من هاا؟
در مورد استیتمنت که گفتی اینجا هم میزارمش بقیه ببینن و حتی پاس شدن همون اکانت . آره برداشت نزده ام هنوز از این حساب بیام دروغ بگم از این برداشت داشتم؟
بعدشم من نیازی نه به تشویق روان بریش چند قطبی معلوم حال ، بازنده مثل تو ندارم که حتی لینک مای افکس بوک رو هم میگه ساختگیه و نمیدونه چی هست و قربون دستت برو از استاد امامی نژادت حمایت کن باریکلا …پیش پیش پیشته
من به این استیتمنت مرحله دو چالش، افتخار میکنم توام داری بیار نشون بده ![]()
عجببببببببببببببببببببببببببببببببب
تبلیغ برای پراپ جدید بد نیست شاید پولی که گرفتی می ارزه که نمیتونی تو ریل با حساب خودت در بیاری به هر حال ادامه بده اینیکی هم پولت میخوره تبلیغش رو هم بکن یه چیزی در بیاری کسی که شانسی 3 %میگیره قبل بسته شدن و خودش باورش نمیشه حرف نداره یه متوهم درجه 1 هست ادامه بده