انشاالله بتونیم استفاده کنیم از تجارت همدیگه
ترید دیروز روی حساب 200 کا فارکسیو
ورود اول: تا تیپی 2.8 اومد و فری زد
من این ستاپ رو از تیپی 3 تریل استاپ میکنم یا بسته به سطوح نقدینگی خروج میزنم، که اینجا انتظار داشتم کندل اوپن که با فشار زیاد نزولی بود حداقال کف پایین رو ببینه ک هم من میتونستم تریل استاپ کنم هم یا خروج روی همون تیپی سه که متاسفانه نشد و این روش بخاطر شرایط بعد جنگ و قطعی نت کاراییش و جوابدهیش خیلی اومده پایین و مارکت عوض شده ولی همچنان ادامه میدم به همین روش چون روزهایی هست که همونیه که من میخام ولی خب خیلی کمتر شده قبل قطعی نت، از ده روز سه روزش اونجوری بود و تیپی های بالای 3 ولی الان در ماه باید بگیم یکی دوتا نهایتا اگر ورود بده. ولی همچنان سعی میکنم به این ستاپ ترید داجونز پایبند بشم
و یا احتمال بخاطر اینکه نمیشه دو درصد ریسک کرد روی هر ترید، برم روی طلا ترید کنم
ورود دوم : هم استاپ شد
برآیند حساب منفی 1.4 درصد هست
ورود سوم هم میتونستم داشته باشم که تیپی میشد همین ترید سل و خب اشتباه من بوده ک ریسک نکردم دیگر و نگرفتم و تیپی 3 رو از دست دادم
دمت گرم داداش
سخت نگیر
همینم فرستادی کافیه ![]()
شما پراپ قبلا پاس کردین درسته ؟
پیشنهادی دارین برای کسی که حساب پراپش تا 9.5 رفته و یه نیم درصد تا پاس مونده بود و الان منهای یک شده … دقیقا بعد از وصل شدن نت کلی رنج زدم بعد بالاخره تا 9 و نیم مثبت رفتم همون روز آخر و سه روز بعدش با اور ترید همچین خبطی ثبت شد … شروع پراپم یه هفته قبل از قطعی نت بود
تلگرام بهم پیام بده آیدیم داخل بیو هست
ولی کلی بخام بگم
همین الان یک اکانت دگ بخر
و اصلا وقتی پراپ شروع میکنیم، باید پول خرید حداقال سه اکانت رو داشته باشین و مخصوص این کار بخریم کنار
و از نظر مالی باید اوکی باشیم، وقتی هنوز برای خریدن اکانت پراپ با این شرایط خوبش ک هزینه خیلی کمتری داره تا حساب ریل، آمادگی مالی اون رو نداشته باشیم، ترید زدن اشتباه بزرگیه بی رو در بایستی و اول باید به فکر درآمد بود و پس انداز واسه این شغل
بهترین توصیه ام اینه که اگر توانایی خرید اکانت داری همین الان یکی بخر
و این اکانتت رو با همون ستاپت ترید بزن
و تکلیفت زودتر مشخص میشه، یا حساب برمیگرده یا زودتر از دست میره و وقتی پراپ بعدی رو شروع میکنی 12 درصد هدف سودت رو از صفر شروع میکنی نه منفی ده ک باید 22 درصد رشد حساب بدی
اکانتم الان یک درصد منفیه … بازم پیشنهادت یه اکانت جدیده ؟
ببخشید من اشتباه متوحه شدم عذر میخام
من فک کردم 9.5 دراداون رفتی .نه نه مثل روال قبل ادامه بده من خودم مرحله دو که 5 درصد میخواستم تا 4 می اومدم میرفتم پایین و هی تکرار میشد
مهم ادامه دادن ستاپ و مدیریت ریسکی هست که از قبل براش پلن چیدی و به اون عمل کردی و با همون تا نه و نیم رفته بودی
اصلا حرص نخور و فک نکن از دست دادی و عقب افتادی و فک کن انگار روز اول که داری این چالش رو شروع میکنی و باید به اون هدف حد سودی برسی
دوستان عزیز ترید های گرامی
بنده از روز اولی که این پراپ رو اسمش به گوشم خورد
شروع به بررسی و راستی آزمایی کردم
و توی تمام تاپیک هایی ک در موردش نوشتم هم به همین اشاره کردم و حتی گفته بودم کسی میخواد بخره بازم تحقیق بکنه
خودم دوتا اکانت خریدم شروع کردم
که بررسی کنم
به دوتا از دوستان دیگرم هم موازی گفته بودم بخرن با هزینه من و خودشون که بررسی کنیم
الان بعد از این همه مدت که بررسی کردیم
به نفراتی تریدر هایی برخوردیم که حسابشون گرفته شده بود ازشون توسط فارکسیو و که هم حق با اونا هم پراپ و بررسی خیلی کردم و با پشتیبانیش خانم جباری در مورد اون حساب و او نافراد ها بحث زیاد کردیم که به نتیجه قانع کننده ای برسیم، این ها هم گفتیم به دلیل نداشتن قاطعیت تمام
ما لیبل اسکم بودن نمیزنیم روش ،یه شانس دیگ بهشون میدیم خودشون اثبات کنن
و بدون مدرک و دلیل محکم و قاطع مث بقیه نیستم که بگم فلانجا اسمم فلانجا نیست حتی
الان هم با اتفاقیه روی یک حساب دو مرحله ۵ کا افتاد و بهترین ترید ها زده شده و اومدن حسابی ک تارگت سود رو بهش رسیده
بخاطر دو تا ترید که زیر یک دقیقه استاپ خورده
چی
زیر یک دقیقه استاپ خورده رو
اومدن میگن شما تیک اسکلپ کردی:joy:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ادعای لندنی بودن دارن ولی معنی take رو نمیدونن چیه
اومدن حسابی تو سود بوده حد سود رو دیده
بخاطر دو تا ترید زیر یک دقیقه ک استاپ لاست فعال شده
نقض قانون زدن و حساب رو منقضی کردن ،حتی نگفتن به تریدر ادامه بده اون ۲۰ درصد ترید زیر یک دقیقه قانونش اوکی بشه
حالا بعدا دوستان خودشون میاد، سند و مدارک رو میزارن
خواستم اینجا بگم که این پراپ رو من نمیگم که
اس**کم هستن یا نه یا
بردار هستن
ولی قطعا پشیزی ارزش ندارن و بی ارزش اند واسه پراپ ترید کردن
مرسی از مطالبی که گذاشتی
آرزوی بهترین ها
عجیبه چطور از سرمایه گذار که تبلیغ کننده هستین تهیه نکردین
اونطور که بنده ملاحظه کردم تخفیفات ویژه هم داشتین
شما اگر فقط برای تخریب بقیه شرکت ها و حمایت از توت نبودید و تمام تاپیک ها رو و افراد رو دنبال میکردید
اگر خونده بودید همه جا میدونستید که من سرمایه گذار برتر حساب دارم و دلایلم ک چرا جاهای دگ هم بایدحساب داشته باشیم رو گفته بودمطهم 5 ریل دارم هم 25 کا
شمایی که حساب ندارین از سرمایه گذار برتر و هنوز ک هنوز نگران کندل 80 دلاری طلا هستید و هرجا میرسید میگید گند زده چی میگی آخه ![]()
![]()
من یادم نبود از هر جا اکانت دارم باید به شما خبر بدم واقعا
بیا پایین بابا سرمون گیچ رفت
این حرف رو باید به خودت بزنی که به من میگی چرا از سرمایه گذار برتر تهییه نکردم
حرف خودت به خودت میزنم
منم نمیدونستم باید به تو میگفتم که از کجا حساب دارم،
ولی باز من دارم قبلن هم گفتم الان هم کسی بخاد بهش نشون میدم
تو فاز یک کمتر از دوساعت پاسش کردم ولی پشتیبانی هیچی نگفت حالا از فردا حساب ریل رو ترید میکنم اگه سودم داده میام اینجا میگم ولی خواستم سنتیمنت بردارم و حساب متاتریدر 5 پریده نمیشه توش بیبینم این برام مشکوکه
این قانونش که من گفتم این تیک اسکلپ هسا
که همه پراپ های دنیا، تیک اسکلپ رو حالا یک دقیقه سی ثانیه یا هرچی رو فقط برای ترید هایی ک سود سریع گرفتین حساب میکنن و اون ترید رو یا مقداریش رو حساب نمیکنن
حالا فارکسیو
میاد میگه اگه زیر یک دقیقه تریدت ضرر شده باشه حالا همون 20 درصد کل ترید ها (ک بقیه پراپ ها فقط 20 درصد ترید هاس سود شده تیک اسکل پرو حساب میکنن نه ضرر ها ، قانون تیک اسکلپ رو نقض کردی حسابت پاس شده باشه به تارگت بخوره، حسابت نقض میشه
حالا شما هم سعی کن یه دقیقه اول استاپ نخوری مگر ن حسابت رو میگیرن:sweat_smile:![]()
میگن شما باید معاملاتتون رو مدیریت کنید، یعنی چه که ریل یک دقیقه استاپ نخوری ![]()
![]()
سطحشون از همین حرف پیداست
مثلا بیایم دستمون بزاریم رو کندلی ک داره استاپ رو میزنه نزاریم بزنه ![]()
شما یه چیزی بگو، منکه میترسم خخخ ![]()
نفس عمیق، آرامش، حیف وقت/انرژی که صرف اینجور چیزا میکنی. کاری که همیشه درسته انجام بده.
صبر کن به مرور فضای کامیونیتی حرفه ای میشه، دگه پست الکی/حاشیه ای فضایی نخواهد داشت.