اینجا هر کسی از رابین سود حرف بزنه جیره خوره
مابقی همه فرشته های آسمونین که خدا نازل کرده که بیان تو ایران بروکر ![]()
خیلی فشار اومده بهتااااا
اومدی یه تاپیک مسخره زدی
چندتا سوال کردم توش موندی و بعدش کولی بازی در اوردی که جواب ندی
حالا اومدی جای دیگه اسم منو میاری؟
چقدر بچه ای تو
دلم نمیخواد ابروی کسی رو ببرم ولی انگار مجبورم ![]()
تویی که تو یک روز میای میگی ارانته رو تازه شنیدی چطوری داره کار میکنه و اصلا تجربه اشو نداشتی
روی چه حساب میای به مردم پیشنهاد میدی که این پراپ خوبه؟ (طرفدارهای این پراپ نیان الکی حرف بزنید چون اصل حرفم پراپ شماها نیست و قطعا هم خوبه اصلا)
کاری به ارانته و جای دیگه ندارم ولی تو وقتی میای 10 تا پراپ رو به مردم پیشنهاد میدی و بعدش دوتا پیام پایینتر مینویسی رابین سود دزده خب مشخصه فازت چیه دیگه.
بعد ازت پرسیدم تجربه کدومارو داری یا همه اشو داشتی که به مردم پیشنهاد میدی؟ کولی باز در اوردی و شروع کردی تفت دادن سخنان همیشگی یه عده
بمااااااااند که حالا این وسط سگب بدبخت رو گذاشتی رتبه 3 که اونم خودش خنده داره
تو چطور میتونی این همه پراپ رو که اسمشون رو واقعا همه نشنیدن رو بگی خوبه و به مردم معرفی کنی؟
حالا بیا پشت من حرف بزن و اراجیف بباف
یک ذره منطق و وجدان براتون نمونده انگار
حالا فهمیدی اصل حرفم چی بود؟
رابین و بقیه همه هیچ اهمیتی برام ندارن ولی وجدان داشته باش چیزی که تجربه اشو نداری به مردم نگو
منم خواستم ببینم تا چه حد سواد داری و میتونی دفاع کنی که تهشو دیدم هدفت چیزی دیگه بوده
بیخیال داداش ایشون مشکل یه چیز دیگه اس
جای دیگه نتونسته جواب بده اومده از حرص زیاد پشت سر من حرف میزنه
اره حتما جون گرفته با اون تقسیم سودی ک گذاشتن
اون شهنی و امثالهم رو هوا حرف میزدن ولی امروز مستندات رو میبینیم و همه چی مشخصه
شما اگ تریدر باشی روی پراپ خاصی تعصب نداری ک با وجود این همه نکته منفی مجدد سنگشو ب سینه بزنی
در این حد رو ازت انتظار نداشتم برادر صالحی
فکر کن بهت این همه بدو بیراه بگن
بعدا بیای پشتشون حمایتشون کنی، واقعا نوبره ![]()
چه پوینتی گرفتی خدا میدونه که در این حد موضع عوض کردی ![]()
عههه، حالا داری ادای سیستمی اینارو هم داری میاری و جملات کلیشه ای تکرار میکنی ![]()
نه عزیزم من پوینت خاصی نیاز نیست بگیرم
پوینت رو اونی میگیره که درامد زایی بکنه برای جایی مثل شما که پشت هم اسکرین میفرستادی ![]()
تعصب جایی هم نیست، صرفا از ادم هایی که نون به نرخ روز میخورن و خودشون رو به هر قیمتی میفروشن بدم میاد. البته که فکر نمیکنم شما جزئشون باشی
بازم میگم هر وقت دیدی من جایی گفتم پول بدید رابین بیا در موردش حرف بزنیم. انگار خوب ندیدی بار اول گفتم دوباره بهت بگم.
ولی یکم به خودت بیای بد نیست، کم پشتت چرت و پرت نمیگفتن که یهو هوادار اوناهم شدی خلاصه
واسه خودت میگماااا، وگرنه هر طور میخوای باش اصلا ![]()
به منم کم چرت و پرت نگفتن و توهین نکردن ولی میبینی که هنوز کجا وایسادم و تا تهشم هستم
چون یه سری چیزا قیمت نداره ![]()
آقا من میگم یکار دیگه کنیم :::::::
رابین سودیا سمت چپ وایسن باهم حرف بزنن
طرفدارای سگب سمت راست
اینجوری فکر کنم مشکلی پیش نیاد
خانومای محترم لطفا حجاب فراموش نشه ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
میدونی نون چقدر از این بنده خداها قطع میشه؟ چیزایی میفرمایید فرزاد جان
بزار راحت باشن
قبلا هم بودن، الانم هستن، بازم میان
ماهم لذت میبریم از این حرف های خنده دارشون ![]()
نیما داداش ..
کامیونیتی یکاری کرده دیشب تو خواب دیدم رابین سود برای سگب شکلک😛 دراورده سگب در جواب اینکا رو کرده👍
نمیدونم لایک بود یا فحش
![]()
![]()
![]()
واقعا خسته شدیم از این بحث ها
بیکارن به خدا
خیلی وقته این مشکلات رو راه انداختن
باوو هر جا خوبه برید همون جا دیگه اینجا چیکار میکنید خدایی؟؟؟
چت یه جایی رو داشتم نگاه میکردم، طرف راست میگفت، میگه تو امروز نوشتی ارانته فکر میکنی خوبه، بعد تاپیک زدی و ارانته رو جز پراپ های برتر معرفی کردی و بعد داری میگی رابین دزده
خب کرم از کیاس و مشخصه ریختن اینجا.
منم چت هام مشخصه هر کی خواست چک کنه، سکوت کرده بودم ولی دیگه از این به بعد فکر کنم باید جواب هر مزخرفی رو بدم که دهن ها بسته بشه
قبلا هم به خدا بودن، نت قطع بود. ایناهمه ریخته بودن اینجا میگفتن رابین چرا کجه، چرا صافه، چرا اونطوریه
90 درصد هم اصلا سایت رابین رو باز نکرده بودن
مشکل رابین نیست چون از وقتی که دیدم، کاربرهای جاهای دیگه ریختن تو تاپیک های رابین و دنبال داستان سازین
سطحشون هم فضاییه
هیچ وقت هم یادم نمیره
یکشنبه که مارکت تعطیل بود، طرف میگفت چرا رابین کندل هاش تکون نمیخوره
به ک*ثافت کشیدن کامیونیتی رو جدا
دوستان به یه نکته توجه نمیکنن اونم اینه که همه شرکت ها دنبال سود خودشون هستن و قوانین خودشون رو دارن . پس باید قبل از انتخاب خوب فکر کنیم و انتخاب کنیم .
خدا از دهنت بشنوه
کاش بفهمن خدایی
حالا الان شک نکن میان میگن چرا سگب اینطوری نیست؟؟؟؟ چرا سگب اینقدر خوشگله؟؟؟ و همینطوری بهانه ها و چرت های دیگه
این خط این نشون ![]()
واقعا خجالت داره شده چاله میدون کامیونیتی چتونه واقعا
شاهد ماله کشی نوچه های رابین سود روی انواع و اقسام گند کاری های شرکت هستیم
از توجهتون به این موضوع مچکرم