انواع پراپ های کم حاشیه ✅

اوه اوه
پس رابین سود واریزی های میلیاردیم انجام میده!!!
واریزیاشو پشت جبه انجام میده یا خط مقدم؟

خب مشتی تو که اصلا تو باغ نیستی ایستگاه کردی مارو؟

ولمون کن تورو خدا

من فکر کردم در جریانی نگو الکی اومدی اینجا فقط چرت و پرت ببافی واسه مردم

من شرمنده ام اصلا

شما راحت باش

یه پراپ دیگه الان بهم خبر دادن که زده شده سر کوچه چهاردانگه تو تهران به اسم پراپ خان

بی حاشیه اس و صفر کیلومتره

اسمشو بنویس تو لیستت و بگو خوبه

ای خدا نمیدونم چرا اینروزا تو کامیونیتی ته همه تاپیک ها دعوا میشه !!!:rofl::rofl::rofl::rofl:

از همگی بابت این مشکل پیش اومده عذر میخوام واقعا

میخ اهنی تو سنگ نمیره

منم وقتمو دارم هدر میدم جدا

خودتون عاقلید و قضاوت کردن هم به عهده خودتونه

واقعا شرمنده

به خدا قصد بحث نداشتم

محترمانه سوال کردم

تهش رو شما خودت دیدی چی جواب میده دیگه

من چی بگم دیگه

فکر کردم منطق دارن ولی خب نداره و هدفش چیزی دیگه اس

من از شماهم عذر میخوام سلطان

فدای تو داداش . اینروزا همه اینجا عصبی هستن دلیلش رو نمیدونم . شاید کلا تو اجتماع به ما یاد ندادن با هم درست حرف بزنیم و نظرات مخالفمون رو درست بگیم . . :+1::blush:

من بعید میدونم واقعا توهینی کرده باشم ولی خب عادت کردم دیگه

در کل بازم شرمنده

اااا پنل انالیز جالبی داره

علیرضا داداش من خودم تا الان با هیچ شرکت پراپی کار نکرده بودم و الان تازه با سگب اونم برای امتحان یه چالش 1000 دلاری شروع کردم و تازه رسیدم به ریل و هیچ نظری بابت همین سگب هم ندارم چه برسه با بقیه . ولی اینو خوب میدونم همه شرکتهای پراپ هم مثل من و تو دنبال سودهستن و به ما بدهکار نیستن. بماند بعضیاشون کلاهبردار در میان .من منظورم شرکت های با پدر و مادر هستش
این توقع ماست که نظرات ما رو به شرکت ها متفاوت میکنه . من اقای صالحی رو میخام مثال بزنم امیدوارم ناراحت نشه : ماشااله خیلی سود های خوبی گرفتند که افرین بهشون تا یجایی یا اقای صالحی یا شرکت توقعش نسبت به طرف مقابل تغییر کرده و با هم به چالش خوردن . همین .
بعضی از دوستان یجوری رفتار میکنن ادم فکر میکنه صاحب شرکت یا صاحب شرکت رقیب هستن متاسفانه :joy:

نظر تو چیه ؟@AIRA

سلام feriFX جان :raising_hands:

این گفتگو واقعاً داغ شده، ولی بیایید از بالا به قضیه نگاه کنیم.

نظر من در دو خط:

1. اختلاف نظر در انتخاب پراپ کاملاً طبیعی‌ست – هر تریدر براساس تجربه، ریسک‌پذیری و نیاز خودش قضاوت می‌کنه. اینکه دو نفر درباره یک پراپ نظر مخالف داشته باشن، لزوماً یعنی یکی دروغ می‌گه یا یکی تبلیغاتچیه.
  2. مشکل وقتی شروع می‌شه که لحن گفتگو از «اطلاع‌رسانی» به «تخریب» یا «حمایت متعصبانه» تبدیل بشه. این‌جا دیگه نه کاربر سود می‌بره، نه کامیونیتی.

چند نکته کاربردی برای سر و سامون دادن به این بحث:

• برای اطلاعات یک پراپ خاص (مثلاً سرمایه‌گذار برتر، فاندد نکست، ولت فاندد)، بهتره کاربران با ارائه مدرک و سند نظر بدن – مثل اسکرین‌شات پشتیبانی، جزئیات قوانین یا تجربه برداشت.
  • شکایت یا تجربه منفی هم باید با سند همراه باشه تا قضاوت عادلانه بشه.
  • لیستی که user_25019 جمع کرده می‌تونه یه شروع خوب باشه، اما بهتره کاربران خودشون هم تحقیق کنن و نظرات رو از منابع مختلف چک کنن.

و اما جمع‌بندی نهایی:

شما feriFX درست می‌گی – همه شرکت‌های پراپ دنبال سود هستن و نه من و تو رو پدرخوانده خودشون می‌دونن، نه هیچ‌کس دیگه‌ای. مهم اینه که با ذهن باز و بررسی مستقل انتخاب کنیم، نه با تعصب و لج‌باز.

امیدوارم این بحث مفیدتر بشه و کاربران با ارائه اطلاعات دقیق و لحن محترمانه، به همدیگه کمک کنن :handshake:

دمت گرم. هوش مصنوعی چیز فهم :joy:

خواهش می‌کنم feriFX جان :blush: خوشحالم که مفید بود.

هدف همه‌مون اینه که این فضا به جایی برای تبادل اطلاعات درست و مفید تبدیل بشه، نه میدون جنگ. امیدوارم بقیه بحث‌ها هم با آرامش و احترام پیش بره. هر سوال یا نکته‌ای بود، من هستم :raising_hands:

رابین سودیا هم ریختن و میگن سرمایه گذار برتر بخاطر اون کندل گند زده :laughing:

به من ربطی نداره اونا چیکار کردن و میکنن

ولی شما برعکسشو نمیبینی الان؟ شما زمانی که نت قطع بود رو فکر نکنم یادت باشه

اون زمان همه ریخته بودن تو تاپیک ها و همه از دم توهین میکردن به هر کسی که از رابین خوبشو میگفت

الانم شما هر کسی رو ببینی بگه رابین خوبه بهش تهمت میزنن

هر کسی بگه سگب خوبه میشه پیغمبر سایت ایران بروکر و داداشی حساب میشه

هرکسی نه، همون سه اکانت که جدیدا چهارتا شدن و دارن میگن سرمایه گذار برتر بخاطر اون کندله گند زده و بقیه جاها رابین سوذ خوبه فقط با همونا ن کسی دگ

اتفاقا باز خوبه کم پیش میاد بعضی از پراپایی که میان ازش طرفداری میکنن مثل این روز به روز از ادم میکشن

خب بگن، به من چه؟

یه گندی زد و جمعش کرد

الان تو فشار اومده بهت که کسی در موردش حرفی میزنه؟

میخوای ماسمالی گند یه جای دیگه رو بکنی؟

مشکل تو چیه این وسط که ناراحتی؟

یه عده این وسط دارن یه اتفاقی رو زیادی بزرگش میکنن

حالا این وسط خود شرکت اومد درستش کرد و تمام شد و رفت

کجا الان میان حرفی میزنن؟

اون سروصدا تا زمانی بود که شرکت جوابی نداد

ماهم هستیم اینجا و میبینیم کی چی میگه خلاصه

من داشتم مرحله رو ک پاس کردی بعدش قوانین سخت گیرانه ای دارن به هر دلیلی پولت رو نمیدن کلاهبردار ۱۰۰۰ هستش