سلام دوستان وقت بخیر.
خواستم ببینم کسی تجربه ای از یه پراپ فرم معتبر داره که واریز سود هم داشته باشه؟
من هر پراپی رو بررسی میکنم میبینم یه جای کارشون میلنگه
شما تجربه برداشت سود داشتین؟
سلام دوستان وقت بخیر.
خواستم ببینم کسی تجربه ای از یه پراپ فرم معتبر داره که واریز سود هم داشته باشه؟
من هر پراپی رو بررسی میکنم میبینم یه جای کارشون میلنگه
شما تجربه برداشت سود داشتین؟
سرمایه گزار برتر
درود
میخواستی یه چالش رشد ۱۰دلار به ۱۰۰دلار بری، چی شد؟
سلام روی 12 دلار برداشت زدم رفتم ادامه پراپم که توی سرمایه گزار برتره درگیر اونم الان
مگه سرمایه گذار برتر تو این وضعیت کار میکنه؟
مشکلی نداره؟
ارع اوکیه روی بستر ملی سایتشو اورد بالا سرور ایرانی هم راه انداخته با نت ملی راحت میتونی ترید کنی
من تا حالا با پراپ کار نکردم. ولی دیگه اینقدر تعریف اینو شنیدم، بدم نمیاد امتحانش کنم، حالا شاید…![]()
خب امیدوارم موفق باشی🖐️
این مدارک استناد حرفم راجب چیزی که بت گفتم رشد 20% حساب و برداشت.
قربونت شما هم موفق باشی بد نیست تجربش کنی سراغ حساب بزرگ نرو همون 1کا رو اول امتحان کن
تا این لحظه فقط sgb.
سلام و احترام،
حقیقت اینه تمام پراپ ها هر کدوم یک مشکلی رو دارند و شما نمیتونی پراپ بدون نقصی رو برای خودت پیدا کنی. پراپ های معروف زیادن ولی پشت اوناهم باز یک وقتایی نظرات منفی میاد و کاریش نمیشه کرد. در کل من خودم فول فاند رابین سود دارم و رایگانه و به نظرم تو برداشت سود هم مشکلی نیست. اس جی بی و پراپکو هم جز پراپ های معروف هستند.
بهترین کار اینه بری سایتشون قشنگ قوانین رو بخونی و بعدش تصمیم بگیری که کدوم بیشتر بدردت میخوره
موفق و موید باشی ![]()
با منی؟ اشتباه گرفتی داداش
رابین اخه توی محیط وب باید ترید کنی و مانی منیجمنت رو وب کار نمیکنه … یه جورایی سختمه
بله پلتفرم خودش رو داره و مشکلاتی هم داره. کاملا درست میفرمایید. من خودم حقیقتا از متاتریدر و تریدینگ ویو کنارش استفاده میکنم و فقط پوزیشن هارو داخلش وارد میکنم. در حال حاضر لگ و تاخیرش خیلی خوب شده ولی جا برای بهتر شدن هم داره.
اگر تک پراپ کار میکنی فقط سرمایه گذار برتر.
پراپکو رو شنیدم که در زمان بررسی حساب برای تحویل حساب اصلی،خودشون به حساب ورود میزنن
بعد به بهانه ثبت ۲تا آی پی حساب اصلی رو نمیدن
و اینگونه هزینه چالش ها رو بالا میکشن
موفقیت های بیشتر دادا.
سرمایه گذار برتر ؟؟؟؟؟
سرمایه گذار برتر بهترینه
اگه رایگان بخوای شروع کنی چالش فول فاند رابین سود حساب 10000دلاری میده رایگان تارگت سود 35%
حداقل 40روز معاملاتی حد اکثر 90 روز
در صورت رسیدن به تارگت 1000دلار دریافت میکنی
دوست ندارم راجب چیزای که کسب کنم به اشتراک بزارم.
اینو صرفا گذاشتم چون قول دادم هرچی شد نتیجه بزارمش و پای حرفم موندم بخاطر همین این دوست عزیز پرسید چی شد چالش.
وقتی پراپ برگشت حسابی که از قبل داشتم فعال شد دیگ تمرکزم بردم سمتش.
ما چیزی واسهی ارائه نداریم دادا.
سلام پراپ کمبت تریدرز بهترین پراپ هست که باهاس کار کردم
کد تخفیف ۵۰ درصدی مخصوص حساب های زیر ۵ کا هم داره که میذارم براتون
combat
اینم کد تخفیفش
الان تا اینجا پراپ هایی که وصل شدند رابین سود و پراپکو و سرمایه گذاربرتر هستند
قبل هر چیزی حتما برو قوانین شون رو بخون + اگه راه داره یه تست روی حساب هاشون بزن + یخورده توی کامیونیتی بچرخ ( یکی دو روز شاید زمان بگیره ازت ) بعدش خودت میتونی مناسب ترین گزینه رو برای خودت انتخاب کنی که نه مشکلی با قوانین شون نه به زیر ساخت شون نداشته باشی و تمرکزت روی معاملاتت باشه