شما از رابین سود حساب داشتی؟ پولت رو خوردن؟ یا داری پشت بند کسی و روی حرف های یکی دیگه داری بازار گرمی میکنی؟
الان فکر کنم شما هر پراپی رو خواستی الکی نوشتی و خواستی تهش بیای بگی رابین پول مردم رو میخوره و به هدف دیگه ات برسی
منم یه پراپ میزدم الان اسمشو مینوشتی که بگی کم حاشیه اس و عالیه
بعید میدونم شما این همه پراپ هارو تست کرده باشی و صرفا بگم این حرکت شما صرفا جنبه تبلیغات یک سری شرکت هارو داره که 100 مطمئنم خودت حتی نصفشو یکبار هم سر نزدی به سایتشون و داری قشنگ مردم رو گول میزنی
اره دقیقا همینه که میگی حالا برو ثبت نام کن ما کمیسیونمونو بگیریم بازار سرد میشه
اگهم نمیکنی دیگه نیا تو این کامیونیتی نظر نده هرکی تریدره به حرف من نمیاد جایی ثبت نام کنه
قبل همکاری میره سیر تا پیازشو در میاره پولو از جوب درنیاورد به راحتی از دست بده که یجا کار میکنه که ضرری برای سرمایش نداشته باشه
من اطلاع رسانی رو انجام میدم
حرفت درسته ولی یجور داری میری انگار تازه واردی تو این زمینه
نمیدونم چرا همه رو رابین سود تعصبی شدن انقد یعنی وضعشون خرابه ریختن تو کامیونیتی
وقتی یک نفر بی دلیل حسابش بسته بشه وقتی یک شکایت حتی ازش ثبت شده باشه یعنی تموم دورشو خط بزن
لاقل اینا باز بی دلیل حساب رو نمیبندن و قبلشم خوبه همه سایتارو چک کنی راجبشون ببینی کدوم خوبه کدوم بد
نه اگه دوست نداری یه کامیونیتی بزن راجب پراپ های خوب ولی بیخود که توشون اونایی رو معرفی کن که پول بقیه رو راحت میخورن ماهم میایم تشویق میکنیم میریم توشون حساب باز میکنیم پول میریزیم تا شما خوشحال بشین
اتفاقا مردم عقل دارن خیلی خوب میتونن بین اینا درست رو انتخاب کنن
وقتی یکی سر اینچیزا ضرر خورده چرا من باید برم سروقت همون شاید تو بری با این طرفداریا و تعصبت ولی ادم عاقل هیچ وقت نمیره و به بقیه هم میگه نرین که عاقبتش میشه مثل طرف بیخود بی جهت ضرر خورده
چیزیم که راجبش مطلب زدم صرفا جهت اطلاع بود اینم صدبار
بقیشم یا تجربه بقیه بوده یا از پشتیبانشون سوال کردم
قرار نیست من زورت کنم که خودت دوست داری کار کن دوست نداری کار نکن هزاربارم گفتم قبلش برین خوب چک کنینش
الان ایرانبروکر میاد تبلیغ میکنه میزنه کنارش ریسکی و شکایت دار تو میری بهش میگی خودت کار کردی؟ دوست داری بدونی خودت با پول خودت برو کار کن ببین طرف پول خوره یا درست کار
قشنگ ببین داریم راجب چی حرف میزنیم مطلب تیتر درباره چیه بعد نظر بده الکی تاپیک رو خراب نکن
این پراپا چرا نیروهاشونو میفرستن اینجاها برین تو شبکه خبر حمید معصومی نژاد از رم بیاد باهاتون مصاحبه کنه