از کدوم پراپ ها استفاده کردید و نظرتون درباره پراپ هایی که داشتید
روز بخیر و ارادت
ما با پراپ هایی مثل : پراپی ، تامین سرمایه ، لست پراپ ، مای پراپ ، سرمایه گذاربرتر ، رابین سود ، فنفیکس ، پراپکو ، npe ، ستارگان ترید و چند مورد دیگه کار کردیم و از خدماتی که میدادن استفاده کردیم
خیلی جمع و جور بخوام خدمتتون بگم اگر تا قبل اینکه پراپ فرم مقابل تون بارش رو ببنده و بخواد جمع کنه سودتون رو ازش بکشید بیرون راضی کننده اگر هم از شانس بدتون بخورید به تایم دبه کردن و ندادن سود هاشون مثل یه سری هایی که اسم هاشون رو هم گفتم دیگه شما میمونید و زحمتی که کشیدید و پولی که نگرفتید و یه ضربه سنگین به اعتماد تون نسبت به سیستم پراپ تریدینگ ایرانی
سلام و احترام،
من تا الان فقط از رابین سود استفاده کردم و راضیم در کل. یک سری مشکلات داره ولی خب اونطوری نیست که نشه کلا ترید کرد. باز توضیحات دقیقتری ازش اگر خواستی، بپرس.
موفق و موید باشی ![]()
تجربه تون چطور بوده نیما جان ؟ مخصوصا در مورد چارت ؟
من که والا تقریبا هر روز گزارشش رو میزارم تو تاپیک های رابین سود ![]()
خیلی کلی بخوام بگم، از 10 بهش 7 میدم. یک نمره بخاطر نبود خطوط معامله، یک نمره به خاطر فریز شدن تو برخی مواقع اونم به صورت کوتاه مدت که زحمت رفرش میده یا تغییر تایم فریم میده بهم و یک نمره هم در کل به خاطر عدم توانایی شخصی سازی ازش کم کردم. مابقی چیزاش فعلا اوکیه.
خداروشکر
منم موارد مشابه این رو دارم هر بار هم که با پشتیبانی ارتباط میگیریم اینا رو میگیم و همچنان منتظریم که درست بشه این موارد
درست میشه انشاالله، حقیقتا اوایل گفتند که تاخیر رو تا فلان هفته کاهش میدن و سر حرفشون بودن. اینبار متاسفانه تاریخی برای حل این مشکلات ندادن ولی بعید بدونم به فکرش نباشن
حالا ما داریم با 30% ریسم کمتر ادامه میدیم از اون طرف روی sgb هم داریم کار میکنیم اونجا هم اسلیپیج هستش روی استاپ ها اونجا هم ریسک رو 30% کمتر کردیم و نم نم میریم جلو ببینیم چی میشه
مای پراپ پشتیبانی فاجعه فاجعه
پراپ ها ؟؟
در شب نشینی خرچنگ های مردابی،چگونه رقص کند ماهی زلال پرست.