تجربه استفاده از پراپ ها

از کدوم پراپ ها استفاده کردید و نظرتون درباره پراپ هایی که داشتید

2 لایک کرده

روز بخیر و ارادت

ما با پراپ هایی مثل : پراپی ، تامین سرمایه ، لست پراپ ، مای پراپ ، سرمایه گذاربرتر ، رابین سود ، فنفیکس ، پراپکو ، npe ، ستارگان ترید و چند مورد دیگه کار کردیم و از خدماتی که میدادن استفاده کردیم

خیلی جمع و جور بخوام خدمتتون بگم اگر تا قبل اینکه پراپ فرم مقابل تون بارش رو ببنده و بخواد جمع کنه سودتون رو ازش بکشید بیرون راضی کننده اگر هم از شانس بدتون بخورید به تایم دبه کردن و ندادن سود هاشون مثل یه سری هایی که اسم هاشون رو هم گفتم دیگه شما میمونید و زحمتی که کشیدید و پولی که نگرفتید و یه ضربه سنگین به اعتماد تون نسبت به سیستم پراپ تریدینگ ایرانی

4 لایک کرده

سلام و احترام،
من تا الان فقط از رابین سود استفاده کردم و راضیم در کل. یک سری مشکلات داره ولی خب اونطوری نیست که نشه کلا ترید کرد. باز توضیحات دقیقتری ازش اگر خواستی، بپرس.
موفق و موید باشی :rose:

1 لایک کرده

تجربه تون چطور بوده نیما جان ؟ مخصوصا در مورد چارت ؟

1 لایک کرده

من که والا تقریبا هر روز گزارشش رو میزارم تو تاپیک های رابین سود :sweat_smile:
خیلی کلی بخوام بگم، از 10 بهش 7 میدم. یک نمره بخاطر نبود خطوط معامله، یک نمره به خاطر فریز شدن تو برخی مواقع اونم به صورت کوتاه مدت که زحمت رفرش میده یا تغییر تایم فریم میده بهم و یک نمره هم در کل به خاطر عدم توانایی شخصی سازی ازش کم کردم. مابقی چیزاش فعلا اوکیه.

1 لایک کرده

خداروشکر

منم موارد مشابه این رو دارم هر بار هم که با پشتیبانی ارتباط میگیریم اینا رو میگیم و همچنان منتظریم که درست بشه این موارد

1 لایک کرده

درست میشه انشاالله، حقیقتا اوایل گفتند که تاخیر رو تا فلان هفته کاهش میدن و سر حرفشون بودن. اینبار متاسفانه تاریخی برای حل این مشکلات ندادن ولی بعید بدونم به فکرش نباشن

حالا ما داریم با 30% ریسم کمتر ادامه میدیم از اون طرف روی sgb هم داریم کار میکنیم اونجا هم اسلیپیج هستش روی استاپ ها اونجا هم ریسک رو 30% کمتر کردیم و نم نم میریم جلو ببینیم چی میشه

1 لایک کرده

مای پراپ پشتیبانی فاجعه فاجعه

پراپ ها ؟؟

در شب نشینی خرچنگ های مردابی،چگونه رقص کند ماهی زلال پرست.