زمان و سرمایتون را توی این بازار هدر ندهید!

این حرف بیشتر شبیه تسلیم شدن است تا تحلیل.

اینکه اکثر ریتیل‌ها می‌بازند، دلیل نمی‌شود سودآوری مستمر ناممکن باشد؛

فقط اکثرشان مکانیزم مارکت رو نمی‌فهمند.
شما زمانی این بازار رو به 4 تا پکیج و اندیکاتور یه پراپ 50 دلاری خلاصه کردی قطعا این حس به شما دست میده که فکر میکنید سود توی این بازار خیال و توهم است .

اتفاقا علم و ریاضیات همیشه به سند و مدرک نیاز داره حرف‌ شما صرفا تجربیات شکست‌خورده شخصی شماست. بازار برای کسی که هنوز فرق بین دیتای لول ۲ و3و چارت اندیکاتوری را نمی‌فهمد، همیشه غیرممکن به نظر می‌رسه :rofl: کسی که از مکانیزم عرضه و تقاضا و مهندسی نقدینگی پول در می‌آورد، نیازی به اثبات به شما ندارد؛ چون اکویتی چارت خودش گویاست.تفاوت من و شما در این است که شما بازار را یک رویا می‌بینید که تمام شده، و من بازار را یک محیط نقدینگی می‌بینم که هر روز تکرار می‌شود. کسی که ترید را با جملات انگیزشی اشتباه گرفته شما هستید، نه من. شما در لایه اول بازار قیمت درجا زدید، در حالی که سود مستمر در لایه دوم سفارشات است. وقتم ارزشمندتر از اثبات بدیهیات به یک ذهن بسته است.:nerd_face:شما هم بهتر است به جای نقش ناجی، روی همان رفتار ربات‌گونه وارتون کار کنید که ظاهرا هم در درک ساختار بازار شکست خوردین.:face_with_monocle:

اولا که این بنده خدا اصلا ادعا نکرد که بخاد اثبات کنه .

فقط گفت شدنیه .حالا فارغ از اینکه شاید خودش تریدر موفقی باشه احتمال داره بغیر از در نظر گرفتن خودش کسانی از اطرافیانشو دیده باشه که موفق هستند و بر اساس دیده هاش داره توصیه میکنه .

دوم اینکه من توجه کردم شما علت اصلی این متضاد صحبت کردنت اینه که میخای افرادی که اینجا هستند رو به نوعی به چالش بکشی که یه فرد موفق پیدا کنی که خودشو با عدد و رقم درست بهت اثبات کنه .

برای همین هم بیشتر سعی میکنی طوری حرف بزنی لج طرف در بیاد هر چی تو چنته داره بریزه رو میز و اگر دیدی موفقه آویرونش بشی که بلکه روزهای ندیده ت رو ببینی .

ولی هر بار شکست میخوری تو این استراتژیت و تا آخر هم همینه .

افراد موفق وقتشونو با کاویدن امثال شما تلف نمیکنن .

نرود میخ آهنی درسنگ .

آخه مگه خودت سود ده نیستی پس چرا میگی تو خواب ما تریدر بشیم؟ حالا درست به احتمال پنج درصد میشیم ولی غیرممکن که نیست.

والا یه بار گفته بود خدای تکنیکال هستم

کارش از هویجم گذشته! :rofl:

ما از آدم های مثل تو هم استفاده میکنیم برای ضد ضربه کردن ذهن و آرامش و واکنشمون درجا بزن عمرت سوخت و خونواده تردت کردند و شک و ناامیدی جلوی ازدواجت رو گرفته و فقط مرگ جلو روته بتازون گرگ وال استریت

در مورد افرادی که تیک عصبی دارن و مدام این استیکر میفرستن :zipper_mouth_face: باید بگم برگرد به زندگیت نگاه کن و معنی این استیکر تو آینه برا خودت بگو

شراکت تو بیرون رفتن مثلا به دختره میگه میبرمت بیرون پول بنزین تو بده شراکت

آقا ساسان شما این جناب متغیر رو گویا کامل از نزدیک باهاش آشنایی!!!

بله؟؟؟

بچه محل شماست؟