زمان و سرمایتون را توی این بازار هدر ندهید!

تنها صحبت درستت که موافقم باهاش پاراگراف آخر صحبتت بود .

تا ساختار دنیا و زندگی نخواد هر چقدر هم عالم و دست و پا بزنی به جایی راه پیدا نمیکنی .

این مطلب پر مفهومه اگر طوطی وار نگفته باشی .

حوصله ی کاویدن و به چالش رفتن رو ندارم وگرنه بهت ثابت میکردم که مارکت برای اهل فن خیلی هم پیچیدگی نداره .

این تاپیک و پیامو که دیدم یه لحظه یاد امامی نجاد با کورکوبات ۱۰۰۰ سود درصدیش افتادم😐

اونم به فکر ما بود که دسته بیل بردار درومد

(پست توسط نویسنده حذف شد)

همینقدر که خودت توضیح دادی افکارت خرافه پرستی هم داره

برا همین گفتم جمله ت میتونه طوطی وار و کپی باشه از جای دیگه .که ثابت کردی حرفم درست بود یعنی عمق حرفی که زدی رو خودت متوجه نیستی هنوز .

پس نشین و دیگرانو نصیحت وصیت نکن

من خودم به شخصه اگر اینجام و گاهی چیزی میخونم و چیزی تایپ میکنم فقط و فقط برای اینه که اگر ببینم کسی راهشو داره درست میره که به موفقیت ختم میشه با کلام ناچیزم بهش امید و انرژی مثبت بدم که بتونه سختی راهو تحمل و ادامه بده .

وگرنه حرف مفت و منفی گرایی که زیاده همه جا .

اونی که درست و هدفمند داره تلاش میکنه رو باید تشویق کرد و روحیه داد .

از دخالت در روش و سبک دیگران هم متنفرم و هیچ پیشنهادی هم راجعش ندارم .

اما چون راه من به خیر ختم شده دوست دارم تلاشگرهای دیگه هم بهش برسن .

دور از رویا فروشی و اعتماد بنفس کاذب

و به شخصه با تفکراتی که القا کننده ی نتیجه ی منفی و نشدنی در این مسیر هست هم مخالفم ولی به شرط درست ادامه دادن نه رویا پردازی الکی مث امامی نژاد که جلوجلو میخاست همه رو خوشبخت کنه درحالیکه خودش اندر خم یک کوچه بود و برعکسش شما که بدون هیچ شناختی برا همه آیه ی یاءس میخونی و خودتو عالم دهر میدونی که با چهار کلمه تایپت معلومه شما هم چون نتونستی کارتو پیش ببری باقی خلایق رو اکیدا داری نفی میکنی از ادامه دادن

بقول رضا مارمولک خداوند همه مونو آدم کنه .

آدم باش متغیر

خدا رو شکر اقا ساسان که سنش کمه یه کاری برای ایندش داره میکنه
شما با 9000 سال تجربه و خدای تکنیکال بودن و به بردگی گرفتن ایلان ماسک هنوز در ایران بروکر دارید تاپیک میسازید :joy:

واقعا حیفم میاد که دکمه های کیبورد رو بخاطر این مرد پیغمبر نما فشار بدم.

تو شغلی که تمام آمارها میگه یک درصد موفق میشن و ۹۹ درصد بازنده ان طبیعی شما هر کسی و ببینید شکست خورده باشه .اصلا اگه کار راحتی بود که درآمد فضایی نداشت حالا چیکار کنیم چون ۹۹ درصد بازنده ان ما هم بیخیال شیم انسان همیشه به امید زنده اس این کار هم نکنیم بریم گیم بزنیم یا کتاب بخونیم باعث میشه به آرزوهامون نزدیک بشیم .حقیقت تلخ ماجرا اینه که ۹۹ درصد از ماها که اینجا هستیم هیچ موقعه موفق نمیشیم اما امید داریم اگه امید هم از ما گرفته بشه چی ؟ هرکاری به غیر از این هم بکنیم زمان صرف میشه ( گیم .کتاب . تفریح و…) اما اونا امید نمیدن .چیزی هم یاد نمیدن درسته شاید از مارکت نشه درآورد ولی از چیزهایی که بلدیم وقتی قیمت طلا منفجر میشه تو ایران مثل احمق ها نمیریم بخریم صبر میکنیم رو قیمت مناسب خرید کنیم اصلا هر چیزی که یاد بگیری قرار نیست تو همون کار استفاده بشه مشتق و انتگرال و الان روز مره استفاده میکنیم ؟ مهم اینه که مغز و به چالش بکشیم خودم شخصا ترجیح میدم جای اینکه کتاب چگونه خودکار و بفروشیم و بخونم کتاب مارکت و هر روز ورق بزنم .اجداد ما وقتی با یه شیر و خرس درگیر میشدن با ناخون باهاشون درگیر میشدن انقدر درگیر شدن و کشته شدن تا راه ابزار و پیدا کردن اونایی که تسلیم شدن اون موقعه حذف شدن ماها که هستیم به یک درصد شانس و ۹۹ درصد ایمان معتقدیم

درسته و خوبه که خودت به نتایج تلاشت معترفی که منتج به سود نشده .و اکثر مواقع به قول همین دوستمون که تو کامنت قبلی گفتن نزدیک به ۹۹ درصد همینن .

ولی این دلیل نمیشه که همه ی راههای گفته شده به تفکر شما چون به خیر منتهی نشدن پس قاعده کلی همینه .

متغیر جان بدان و آگاه باش که اون یک درصد موفق حتما چیزی بلدن که هیچ جا گفته نشده و نوشته هم نشده که من و شما بخوانیم و الگو کنیم برا سود ده شدن .

اون راهه ننوشته رو خودت پیدا کنی میشی جزو اون یک درصد و شما هم جایی عنوانش نمیکنی .

نه شما ، حتی هر کسی دیگر هم به نتیجه درست برسه نخواهد گفت .

حتما راهی وجود داره وگرنه آمار همون یک درصد موفق هم وجود نمیداشت و ۱۰۰ درصد همه بازنده میبودن .در حالیکه اینطور نیست .

یه وصیت کلی در آخر بگم اینکه من در دوران تحصیلم هم به این موضوع پی برده بودم که تو فارکس هم تقریبا همینطور شد برام بهترین راه پیچیده نیست اتفاقا خیلی هم ساده و جلوی چشمه

ما خودمون پیچیده نگاهش میکنیم و کارو برا خودمون سخت میکنیم .

زاویه دید رو عوض کنیم به سمت سادگی خیلی زودتر و بهتر کنار میایم .

شما اکثر راههای موجود رو تست زدی الان شدی مث یه دریای وسیع به عمق یک وجب

وبهتره آدم یک روش رو پیگیری کنه ولی عمیق

مث یه چاه به مقطع یک متر ولی به عمق زیاد .

من قبلا هم اینجا تو یه تاپیک دیگه عرض کردم بعد از اولین آشناییم با فارکس ۵ تا ضرر متوالی دادم و حدود ۵ سال خداحافظی کردم و نشستم تحقیق راجع فقط سبک ایچیموکو

مجدد که برگشتم به بازار تقریبا دیگه سود ده شدم ولی کمی ناپایدار و خودم اسم اون دوران رو میذارم دوران معاملات بی ضرر یعنی در نهایت یر

و حدود یکسال هم طول کشید تا از یر بودن به سود دهی پایدار برسم

این مسیر ۶ الی ۷ ساله فقط رو سبک ایچی طی شد .

این شاخه اون شاخه نرفتم.

توصیه ندارم دیگران هم همینکاروکنن شاید با مغز دیگری دو سبک مختلف زودتر به نتیجه برسه .

این شرایط مغز من بود .

اما فک نمیکنم فوکوس بر دو سه سبک بیشتر صلاح باشه

دچار سردر گمی میشیم .

الان هم جز ایچی هیچ روش دیگه ای رو نه بلدم نه اصطلاحاتشو میفهمم .

اینها رو نگفتم که بگم من خوبم .

گفتم که غیر مستقیم گفته باشم میشه به سود دهی رسید و شاید صلاح نباشه همه وارد این مارکت بشن اما هستن کسایی که مغزشون ساختار این مارکت رو چالش هاش رو داشته باشه ‌.

و صلاح نیست اونها رو منصرف کنیم حالا هر کجای این مسیر باشن ابتدا یا اواسط یا انتها

همه رو به یک چشم نبینیم .

تایید کردم .چون نه همه ولی اکثر مطلب درست بود .

بله من چن نفر آدم موفقی که الان میبینم تو مارکت فعالن هر کدوم به یه نوعی گرفتار بیماری های روحی و جسمی مختلف هستن .

مخصوصا روانی .که شاید خودشون اینو قبول نداشته باشن ولی رفتارشون برای مخاطب کاملا مشخصه که دوره ی پرتنشی رو سپری کردن .

و این گرفتاری ها در همه ی مشاغل هست اما بخش خطرناکش تو این شغل همینه که بازه ای بین علائم و شدت نهایی وجود نداره که بخای بیماری رو درمان کنی .

یهو در یک تایم کم آوار میشه رو بدن و فرصت درمان هم نمیده .

برا همینه که موافقم ساختار فیزیک و روان باید کشش این چالش رو داشته باشه .و دیدم کسایی رو که تو بازه ی بی نتیجه پس از سپری شدن زمان زیاد حتی خواستن دست به خودکشی بزنن .

ذهن سالها خودشو وارد این چالش میکنه برای روزیکه نتیجه گرفت اعداد نجومی تو حساب خودش ببینه واگر این رخ نده به همون میزان توقع از درآمد بالا آسیب روحی بالایی هم خواهد داشت .

پارکینسون تو این ریسک از رگ گردن به معامله گر نزدیکتره .

و به همین دلایله که اگر کسی تلاشش توسط خودش به نتیجه برسه بعیده بخاد یه خط پر رنگ دور این بازه زمانی سخت بکشه و ندید بگیره و به دیگران آموزش بده .

این عملا به من ثابت شده و باچشمهای خودم این شرایط رو در افراد مختلف ولی انگشت شماری دیده ام و برای همینه معمولا جایی حرف از آموزش و پکیج و …میشه دیدگاه اولم اینه که کل مطلب دروغه و یا نیم بنده و یا اینکه همون فرد خودش تلاش نکرده از جایی دیگه شاید یاد گرفته باشه .

و کسایی که از جایی یا فردی دیگه یاد میگیرن و میان به دیگران هم آموزش بدن این انتقال دانششون خیلی قابل اتکا نیست چون درک اون فرد از مطلب خودش با کسی که به این یاد داده خیلی تفاوت داره

او هم از تمام مطلب نیم بند رو تو بهترین حالت آموخته چون هیچ وقت مثل خود فردی که کاشف مطلب بوده ذهن و جسمش شلاق نخورده و پخته نشده .

و در مواجهه با فرم جدیدی از اتفاقات بازار که همیشه این بازار در حال تغییر و بدیهی هستن نمیتونه حلاجی و نتیجه درست رو بدست بیاره .

تا جسم و روح شب بی خوابی و گرسنگی و …رو تجربه نکنه شدنی نیست اگر هم از یه فرد موفق آموزش ببینه تو بهترین حالت هم سطحی خواهد بود و نه عمقی .

ترید به شما خیلی آسیب زده چرا انقدر سخت میگیری

حالا که قضیه فلسفی شد دوست دارم فلسفه بگم براتون

درسته زندگی و مرگ دست ما نیست ولی مسیرش دست ما هست شاید نظرتون این باشه که نه مسیر هم مشخص شده باشه اینم قبول از مسیر مشخص شده میشه لذت برد

اکثر آدما فکر میکنن دوپاین تو لحظه پیروزی یا خوردن یه غذای خوب به وجود میاد اما این غلطه دوپاین تو مسیر رسیدن به هدف به وجود میاد برای همین شما وقتی به پیروزی برسید اوج لذت و ندارید شما دقیقا زمانی که دارید پیش بینی میکنید به اوج لذت میرسید.برای همین دستگاه خرید نوشابه اعتیاد نداره ولی دستگاه اسلات دقیقا با همون مکانیزم اعتیاد آوره

حالا که فرض و بر این گرفتیم هیچ چیز دست ما نیست به نظرتون یه نیرویی ما رو سوق نداده به سمت ترید ؟شاید مسیر زندگی ما با مارکت گره خورده ؟

سخت نگیر لذت ببر از مسیر بعضی جاها مجبوریم بین نوع باختن انتخواب کنیم مثل سربازی که تصمیم میگیره یه نفره جلو لشگر وایسه و بمیره بهتره تا تسلیم شه و از پشت بهش تیر خلاص بزنن.

من ترجیح میدم تا آخرین روز زندگیم تلاش کنم حتی بهش نرسم عوضش شرمنده خودم و نزدیکام نیستم تا اینکه بشینم دست رو دست بزارم

به قول میاموتو موساشی (طریقت جنگجو ،پذیرش مداوم مرگ است )

یا به قول افلاطون (آغاز کردن مهم ترین و در عین حال شجاعانه ترین بخش هر تلاشی است )

مهم نیست نتیجه چی باشه مهم اینه که مسیر چطوری پیش میره . اگه بخوایم طبق این نظریات نسخه بدیم به همه که میشه گفت بچه ها چرا باید برن مدرسه مگه همه دکتر میشن ؟

ما داریم تو بازاری کار میکنیم که تمام نخبه های اقتصادی جهان اونجا فعالا کار کمی نیست دوم آوردن بین این همه نخبه .ولی من دوست دارم مثل کیپ ورد به آرژانتین ببازم تا مثل پاراگوئه به فرانسه .

ترید حتی یک روز قبل از مرگ هم به نتیجه برسه برای من کافیه حد اقل روش ومیتونم به نفر بعدی منتقل کنم با یادداشت پس به این که تو سن 60 سالگی میخوای چیکار حرف یه آدم 50 ساله نیست سر سنتون اغراق زیادی کردین ولی خدا روشکر مثل 30 ساله ها هستین.

ترید برای سلامتی مخرب نیست با این نوع دیدگاه هرچیزی مثل ترید یا ورزش حتی درس میتونه برای سلامتی مخرب باشه .سخت نگیر

من به دیدگاه شما احترام میزارم ولی قبولش ندارم هر کسی میتونه هر نظری داشته باشه به نوع دیدگاه طرف بر میگرده از مصاحبت با شما لذت بردم امید وارم مابقی عمر 120 سالتون و شاد و سر حال سپری کنید و این تاپیک به سلامت روان و جسمی شما آسیب نزنه .

نیما جان استرس و آسیب بیشتر تو برهه ای از این شغله که استراتژیت تثبیت نشده باشه و احتمالات نقش بیشتری تو معاملاتت داشته باشن ولی زمانیکه سوار بر استراتژیت شده باشی و احتمالات نقش کمتری داشته باشه دیگه استرس و آسیب زیادی نخواهی داشت و سودهات روانتو آروم میکنه هر چند کم سود کنی .

بنظر من در ذات همه ی تریدرها یه نکته ای وجود داره که غیر ارادیه

اونم برنده شدنه .نه سود کردن .

استراتژیت کمتر گول بخوره و بیشتر موفق باشه فارغ از میزان سود رضایتمندیت از روال کارت و خودت بیشتر خواهد شد .

تکرر سود و عادت به سود متناسب با تجربه ت استرس و آسیبی نخواهد داشت بعلاوه دوپامین هم به مرور کمتر خواهد بود .اینجاست که دیگه بیشتر به این فکر خواهیم کرد که سود بدست آمده رو چطور خرج کنیم که درست باشه و در کنارش حالمون خوب بشه و شاید دوپامین هم نصیبمون بشه .

روند معاملات و سود، عادی میشه و سرخوشی هم عادی

فقط پول خرج کردن شاید کمی سرخوشی ایجاد کنه که اونم به مرور کم و کمتر میشه .

با اینکه هنوز سودده نشده ام ولی کسانی که میگن نمیشه از این بازار پول دراورد رو قبول ندارم. هر استراتژی موقتی است و باید آنرا بروز رسانی کرد تا به سود همیشه مستمر برسیم.

تو منی یا من توعم ؟

پسر عمو کی بودیییییی تو اوخودا

اینو قبول دارم . حتی خوشم نمیاد با اقوام سلام الیک کنم / ولی این چون اسم فامیلش دقیق مث خودم بود اینجور گفتم

دقیقا همینه :clap: تجربه ای ارزنده از دل مارکت و لول های دیگه ترید و به اشتراک گذاشتین که نشونه تجربه شماست من تازه دارم قدم تو این مرحله میزارم

وقتی استراتژیم شکل میگیره فقط انجام میدم اگه استاپ شه میگم خو چیکار کنم من اینو بلدم نوش جون بقیه که تونستن بگیرن کل تلاشم اینه که استراتژی و مو به مو اجرا کنم اصلا برام مهم نیست استاپ بشه حتی تارگت هم اونقدر برام مهم نیست استراتژی و با کمترین احساسات اجرا کنم بگو استاپ شه استاپشم اون موقعه آزار دهنده نیست :folded_hands: