درسته و خوبه که خودت به نتایج تلاشت معترفی که منتج به سود نشده .و اکثر مواقع به قول همین دوستمون که تو کامنت قبلی گفتن نزدیک به ۹۹ درصد همینن .
ولی این دلیل نمیشه که همه ی راههای گفته شده به تفکر شما چون به خیر منتهی نشدن پس قاعده کلی همینه .
متغیر جان بدان و آگاه باش که اون یک درصد موفق حتما چیزی بلدن که هیچ جا گفته نشده و نوشته هم نشده که من و شما بخوانیم و الگو کنیم برا سود ده شدن .
اون راهه ننوشته رو خودت پیدا کنی میشی جزو اون یک درصد و شما هم جایی عنوانش نمیکنی .
نه شما ، حتی هر کسی دیگر هم به نتیجه درست برسه نخواهد گفت .
حتما راهی وجود داره وگرنه آمار همون یک درصد موفق هم وجود نمیداشت و ۱۰۰ درصد همه بازنده میبودن .در حالیکه اینطور نیست .
یه وصیت کلی در آخر بگم اینکه من در دوران تحصیلم هم به این موضوع پی برده بودم که تو فارکس هم تقریبا همینطور شد برام بهترین راه پیچیده نیست اتفاقا خیلی هم ساده و جلوی چشمه
ما خودمون پیچیده نگاهش میکنیم و کارو برا خودمون سخت میکنیم .
زاویه دید رو عوض کنیم به سمت سادگی خیلی زودتر و بهتر کنار میایم .
شما اکثر راههای موجود رو تست زدی الان شدی مث یه دریای وسیع به عمق یک وجب
وبهتره آدم یک روش رو پیگیری کنه ولی عمیق
مث یه چاه به مقطع یک متر ولی به عمق زیاد .
من قبلا هم اینجا تو یه تاپیک دیگه عرض کردم بعد از اولین آشناییم با فارکس ۵ تا ضرر متوالی دادم و حدود ۵ سال خداحافظی کردم و نشستم تحقیق راجع فقط سبک ایچیموکو
مجدد که برگشتم به بازار تقریبا دیگه سود ده شدم ولی کمی ناپایدار و خودم اسم اون دوران رو میذارم دوران معاملات بی ضرر یعنی در نهایت یر
و حدود یکسال هم طول کشید تا از یر بودن به سود دهی پایدار برسم
این مسیر ۶ الی ۷ ساله فقط رو سبک ایچی طی شد .
این شاخه اون شاخه نرفتم.
توصیه ندارم دیگران هم همینکاروکنن شاید با مغز دیگری دو سبک مختلف زودتر به نتیجه برسه .
این شرایط مغز من بود .
اما فک نمیکنم فوکوس بر دو سه سبک بیشتر صلاح باشه
دچار سردر گمی میشیم .
الان هم جز ایچی هیچ روش دیگه ای رو نه بلدم نه اصطلاحاتشو میفهمم .
اینها رو نگفتم که بگم من خوبم .
گفتم که غیر مستقیم گفته باشم میشه به سود دهی رسید و شاید صلاح نباشه همه وارد این مارکت بشن اما هستن کسایی که مغزشون ساختار این مارکت رو چالش هاش رو داشته باشه .
و صلاح نیست اونها رو منصرف کنیم حالا هر کجای این مسیر باشن ابتدا یا اواسط یا انتها
همه رو به یک چشم نبینیم .