شفاف‌سازی بحث اخیر بین کاربران رابین سود و سرمایه‌گذار برتر

جناب اقای صالحی با عرض ادب و احترام

نیازی نیست توضیح بدید .متاسفانه کامیونیتی شده رینگ بوکس

تمام تاپیک ها شدن رابین سود و سرمایه گذار برتر

:joy::joy::joy:

مطمعنا سرما یه گذار برتر هم فعلا خوبه و آینده رو کسی ندیده :folded_hands::joy:

اره درست میگی اصلا هم کلام شدن با همچین تفکراتی اشتباهه

دقیقا فرزاد جان بحث خوب و بد بودن نیست اخه ادمی زاد هم هم اخلاق خوب داره هم بد

بحثه اینکه یک نفر میاد از یه شرکت چندیییین ماه تعریف و تمجدید میکنه

بعد یهو میاد از شرکتی هیچ برداشتی نداشته شروع میکنه تعریف کردن میگه شرکت قبلی کثافت کاری میکرد

بحث اینه که همچین افراد منفعت طلبی باید جلوشون گرفته بشه که نیان به چرب زبانی با مردم بازی کنن
شرکتی که برداشتی نداشته خودش اعلام کرده این طبیعیه به نظرت بیان نظر بدن بگن برو باهاشون کار کن ؟ بعد بلافاصله بعد از کندل سرمایه گذار همچین فیلم هندی راه افتاده

واقعا باید افسوس خورد به حالشون

از قدیم گفتن شنونده باید عاقل باشه ..
هر کس میتونه نظرشو بگه رفیق . من نه کسی رو تایید میکنم نه تکذیب ..
ما باید یاد بگیریم پس برای هر انتخابمون باید تحقیق کنیم و مثلا به حرف من که کسی نباید اقدامی بکنه . :folded_hands::heart:

دقیقا شنونده باید عاقل باشه و برای حرفه شخصی مثل ایشون که یه روز سینه چاک میکنه برای یک شرکت یه روز میشه دشمنه خونیه اون شرکت و میره سراغ شرکت بعدی نباید هیچ ارزشی قائل بود

نمیدونم چطور شد که سرمایه گذار برتر رو رو با رابین سود مقایسه کردید اسم شرکتشو یه تریلی نمیکشه بعد اومدن اینجا دارن میگن پراپ بدیه شما یه نفر رو پیدا کن که با سگب کار کرده باشه و ناراضی باشه مثل مقایسه تلگرام روبیکا میمونه والا نمیدونم چی تو سر این رابینسودیها میگذره
همین تصویر گویای همه چیه :joy:

دوست عزیز مگر نگفتم،

شما راست میگی سرمایه گذار برتر گند زده؟شما اصلا حساب داری از سرمایه گذار برتر؟

و گفتم

فقط یک نفر بیار که از سرمایه گذار برتر بخاطر اون اتفاق الان ناراضی باشه، ببین فقط ناراضی هاا، نه حتی بگه حسابم رو گرفتن ازم، سودم ندادن،برام یه مدت قانون دو دقیقه گذاشتن

فقط یک نفر بیار با مدرک که از سرمایه گذار برتر حساب داشته باشه و بخاطر اون اتفاق و اون کندل که میگی گند زدن، بیار که ناراضی باشه، اگر نمیتونی پس ببند دگ

درود بر شرفت

منم تو تاپیک های دگ این دوستانی که میان میگن به ما یک سری افتادیم غلط گیر میزنیم برا سرمای گذار برتر

خودشون از رابین سود فقط دارن حمایت میکنن و تاپیک میزنن واسه چالش رایگانش حتی

بعد همه جا دارن میگن سرمایه گذار برتر با اون کندل گند زده

بعد ما شدیم غلط گیر :sweat_smile:

ولی بهشون گفتم یه نفر بیار که ناراضی باشه برا همون اتفاقی که شما دستتون گرفتین و دارین میگین ک سرمایه گذار برتر گند زده، یه نفر بیار که ناراضی باشه فقط یک نفر :smirking_face::sweat_smile:

نمیتونن بیارن بعد میان اینجا به ما میگن ما غلط گیر سرمایه گذار برتر شدیم :smirking_face:

ولی خودشون شرکتی رو دارن گنده میکنن که واسه یه تریدر اختصاصی رفته قانون دو دقیقه گذاشته که تریدر نتونه ترید کنه

من بحثی با شما ندارم اصلا

اکانته فیک و مهره ارزش زمان گذاشتن ندارن

شما حقوقتو بگیر غلط گیر بگیر دستت

ارزشی نیست من بحثی شروع کنم موفق باشید

دوستان این خودش یه کلک marketing

هست که بیای با گنده بازار مقایسه کنی و هیت بگیری.

دوستان زیاد توجه نکنن، وگرنه آشغالتر از رابین سود نیست

خوبه اکانت های دیگه که مهره تون هستن دیشب خیلی تابلو بازی دراوردن همه متوجه شدن مهره ی کجا هستین و با چه هدفی اومدین امروز یه سری اکانت جدید فیک ریختن لاقل یک تغییری در نحوه ی گفتارتون بدین ادم نفهمه همونایید :rofl:

ببین کی ب کی میگه:joy::joy: دو تا شخصی که خودشون عکس پروفایل هاشون یکیه

فقط از یه پراپ رابین سود دارن حرف میزنن

و دفاع میکنن

و دوتاشون دارن میگن سرمایه گذار برتر بخاطر اون کندل “گند” زده :joy: یعنی دوتاشون مشکل شون با سرمایه گذار برتر دقیقا همینه و همین رو بولد میکنن

دوتا اکانتی ک همه چیزشون مثل هم و تو یه راستا تیمی دارن کار میکنن

بقیه رو فیک و شرکتی میخونند:smirking_face: اینم واسه اینه ک فک میکنن بقیه هم مث خودشون از طرف شرکت و هدفمند اومدن اینجا :smirking_face::joy:

شما فقط شباهت پروفایل ها رو نگاه، همه چی دستتون میاد،

اینم اکانت سوم شون :sweat_smile: به تاریخ ورود به ایران بروکر دقت شود، همون تایمی که بحث ها زیاد شده

من مشکلی با سرمایه گذار ندارم بنده هم ازش اکانت دارم مشکله من با ادمای دو رویی مثله شماس یه جا بده پراپی و میگین بعد یه جا میگین سودمو داده . سرمایه گذار یه کندل زده کله روزه گلو جر دادی که لیدیز جنتلمن هیچییی نیست
بیا برو عاااامو نون خشکتو بگیر لیس بزن عمویی

خواستی هم بگو من هر جا تاپیک بود میرم یه سرمایه گذار مینویسم میگن اون پروفایل گاوه گذاشته از جانب اون بخونید گیره بیچاره

همین یه عکس مشخص میکنه ماهیت بخصوص این سه تا اکانت رو

خودشون میرن در مورد پراپ های دگ تاپیک ایجاد میکنن:smirking_face::joy:

بعد هم میرن پشت سر هم شروع ب بد گفتن میکنن

اینم عکسش :smirking_face:

هر سه تا اکانتی که من گفتم از طرف شرکت رابین سود هستن، که سه تاشون هم الگوریتم عکس پروفایل و تمام حرفایی که میزنن و الگوی رفتارشون یکی است با بقیه تریدر ها

سه تاشون پشت سر هم شروع کردن در مورد پراپکو، این کامنت ها رو گذاشتن، تو تاپیکی که خودشون درست کردن :smirking_face::smirking_face:

تریدری که عاقل باشه خودش میفهمه که کجا دگ چه خبره اینجا

اینارو پاک کنید اول عااامو جون بعد شروع کنید شر گفتن :rofl:

:rofl: اون موقع شما داشتی سرمایه گذار مینوشتی همه جا دنبال کندل طلای 82 دلاری سرمایه گذار بودی حضور نداشتی در بقیه تاپیک ها بیایی شر تحویل من بدی اونجا بنویسی سرمایه گذار متاسفانه

بر فرض صحبت شما من اگر از سرمایه گذار برتر پول میگرفتم

چرا باید تاپیک بررسی پراپ فارکسیو اینقد فعالیت کرده باشم و چرا بیام خودم تاپیک چالش پاس کردن اکانت 200 کا فارکسیو رو ایجاد کنم؟ :smirking_face::joy: مگه نمیگی من از سرمایه گذار برتر پول میگیرم؟ کاشکی یکم فکر می‌کردید یکم تو اکانت و بیو من گشتی میزدید بعد حرف میزدید

البته از شما انتظار و توقعی هم نیست، در همین حد. هستید وقتی سه تا اکانت از یه تیم و شرکت میاین پروفایل شبیه و حرفاتون شبیه و تمام الگوهای رفتارتون یکیه

یه نفر نیاوردین پس از سرمایه گذار برتر ناراضی باشه با سند و مدرک :smirking_face::joy: تنها اشخاصی که دقیقا هم دارن میگن سه تاشون باهم که سرمایه گذار برتر چی زده “گند” زده بخاطر اون کندل

فقط شمایید :joy: لااقل از کلمات متفاوت استفاده بکنید، آدم نتونه اینقد راحت بفهمه که سه تاتون از یجا و شرکت هستید

لااقل پشت سر هم دگ نرین یه جا پست و کامنت بزارید :joy:

یکم از مغز نداشته تون حداقل استفاده کنید حالا ک میخاید جو کامنیتوتی ایران بروکر رو تو تمام تاگیک ها بر علیه بقیه پراپ ها بد بکنید و فقط بگید رابین سود رابین سود ،لااقل هوشمندانه باشید عمل کنید که خب ازتون انتظار خیلی زیادیه دگ:smirking_face::joy:

من بادستی که از شماها رو کردم همین براتون بسه

نیاز ندارم مث شما اینقدر خودم بیارم پایین و برای حرف نداشته ک ندارم و جوابی ک ندارم رو بیارم به فهاش ی مثل شما

همین حرفا و و اقعیت های بالا که ازتون رو کردم با سند و مدرک براتون بسه و نیاز به آتش نشانی دارید کافیه