سلام اقای صالحی
من پیام اولم فینگلیش نوشتم خیلی رفته تو انتظار دوباره مجبور شدم تایپ کنم ![]()
سلام اقای صالحی
من پیام اولم فینگلیش نوشتم خیلی رفته تو انتظار دوباره مجبور شدم تایپ کنم ![]()
با گوشی چون میام
کیبودر ایفون برام سخته فازسیش
میگم چی شده ؟ چیکار کردن؟
چیزی نیست تجربیاتمو ب اشتراک گذاشتم اینجا استفاده کنن دوستان
خیلیییی زیاده پیام ها اخههه
الان پولتون رو ندادن چیکارر کردنن
من الان تضورم اینه شما 10 کا سود کردید بعد اینا گفتن نهههه نمیدیم
اگر حال داشتی ممنون میشم خلاصه بگی
چون ازتون بعید نیست واقعا با سطحی که دارید ![]()
10 کا و 100 کا انگار واستون پول خرده تو سود هاتون
![]()
فکر کنم امروز حوصله منو کسی نداره و بهتره مزاحم نشم ![]()
دوستان برای اطلاع کامل از تجربیات ناقص و سوگیرانه ی اقای صالحی و شفاف سازی واضح میتونید به این تاپیک مراجعه کنید
man az oonjai ke aghaye salehi divertam karde kari nadaram ![]()
mitonam pm haye baghie ro bekhonamaaa vali kho be ishon bishtar etemad daram felan ![]()
har vaght javabamo dad manam miam to davatoon
![]()
ببخشید این چه حرفیه فقط دیگ نمیخوام راجب این موضوع بحث کنم یه سری افراد بی ادب هستن طاقت شنیدن حرف حق ندارن هر چیزی که بود توی اسکرین شات ها توضیح دادم
نه الی جان یه تاپیک دیگه گذاشتن کسانی که از رابین سود اکانت دارن جوابای رابین سود هست ایشون رو اکانت ریل نبوده اصلا سودی نداشته که بهش پرداخت بشه یک قسمت دیگه چه بسا انگار بیشتر هم بهش پرداخت کردن متاسفانه هدفشون از این سناریو نویسی مشخص نیست سری به اون تاپیک بزن متوجه میشی که نباید شنونده صحبتهای ایشون باشی
چشماتو باز میکردی میدیدی
۲۲۰ دلار سود ریل بود
۱۴۰۰ دلار سود مرحله ۴ حساب فورجامپ
تو نمیفهمی چون اکانتت فیکه چون مشخصه از کجایی
من یادم رفت میخوام عضو ایران بروکر بشم از ادمای تو زرد باید اجازه بگیرم وگرنه حتما اجازه میگرفتم بعد عضو سایت میشدم
چشممون به جمال شما که تو زردی و دروغگو بازه کافیه
ببخشید اقای نامحترم کدوم قسمت حرف من دروغ بوده لطفا برام با اسکرین شات همین زیر بزار
شما خوشت اومده انگار ماجرا درست کنی توجه بقیه رو بخری انگار دیگه کاربراش تاپیک زدن دروغاتو نوشتن بعد من مجدد اسکیرین شات بزارم ؟
میخوایی خودتون یک تاپیک بزنید زیرش راجب شما صحبت کنیم به شما توجه بشه بعد تموم بشه اجازه بدین از فضای ایران بروکر به درستی بهره ببریم
پس بهتره حرف نزنی وقتی یه دروغ نمیتونی از حرفای من پیدا کنی ادم فیک ۵ روز ملحق شده
نه اقای نامحترم چون کله صحبتاتون دروغ بود حوصله شو ندارم
گفتم که اگر قدیمیه اینجا شمای توزرد هستی وای به اینجا