داداش توجه کن به پروفایل همین جدیده هم ![]()
![]()
![]()
سلام و احترام،
من درسته تو بحث ها دخالتی نمیکنم ولی حواسم هست چی میگید
کل کل میخواید بکنید، ولی حواستون باید به حرفاتون باشه
ایشون قبلا هم مشکل داشت، گزارشش رو داده بودم.
خداروشکر فعلا بن شده
مابقی کسانی که اینجا دارن خودشون رو تلف میکنند هم در جریان باشید که خط قرمز هارو باید رعایت کنید.
با تشکر از همگی ![]()
شورش رو در نیارید دیگه
این وسط یکی گزارش خلافی داد، شرکت خودش جوابشو میده و پیگیری میکنه.
یک چیزی گفت، چند نفر هم جواب دادن و تموم شد.
راست و دروغش به منو و شما مربوط نیست دوستان!
الان دیگه با بحث کردن هاتون صرفا کامیونیتی رو متشنج میکنید.
اتیش بیار معرکه نشید و بیخودی نیاید به هم دیگه بپرید و واسه هم دیگه یقه جر ندید خلاصه
نه ته پیازید نه سر پیاز
پس قبل اینکه پشت همه موتوری بشینید پیام بهم بدید و توهین کنید یک دقیقه فکر کنید و بگید به من چه ربطی داره اصلا.
هر کسی خواست آزاده که حمایتشو بکنه و فعالیت بکنه تو این سایت و به کسی هیچ ربطی نداره!
هر کسی بهتون توهین کرد، ریپورتش کنید و پیامشو بفرستید به پشتیبانی و درگیر بحث کردن نشید!
هر چیزی حدی داره دیگه
همه کارگاه شدن این وسط و میخوان مچ هم دیگه رو بگیرن
به شماها چه ربطی داره کی حساب از کجا داره و کی چی میگه و کی داره اصلا چی مینویسه و از کی حمایت میکنه
سرتون تو کار خودتون باشه و از هر جایی خواستید حمایت کنید و بهم دیگه کاری نداشته باشید
نخواستید هم یک کلام بگید من مشکل دارم با فلان جا و تماااااام
زورتون کردن بیاید اینجا بد هم دیگرو بگید و بهم بپرید؟؟؟؟؟
با تاپیکی حال نمیکنید، برید تاپیک های خودتون
با کسی حال نمیکنید بحث نکنید
نمیفهمم بچه اید، بزرگسالید، چی هستید خدایی
شک دارم میکنم جدا بهتون
اقای صالحی هم مشکلش یا حل میشه، یا نمیشه و هر چی هم بشه به خودش مربوطه و تهش این وسط شماها هیچی گیرتون نمیاد که اینطوری دارید همه دیگرو میزنید.
ایشونم گزارششو داد و از الان به بعدم ایران بروکر و خود رابین سود وظیفه اشه که پیگیری بکنه این قضیه رو. بفهمید چی میگم. خودشون. نه شماها!!!
برید پی زندگیتون خلاصه
eeeee inam ban shod
baw khaylii in bi adab bood jeddan
man nemidoonam chetori shoma ha tahamol mikardid ino
![]()
بیخیال تموم شده ![]()
بله اینکه دیدین عاقبت اکانت های فیکی هست که شخصیت حضور در جوامع عمومی و اجتماعی و ندارند و بنده این مورد را با مستند ارائه دادم به ایران بروکر و ممنون ازشون که اجازه ی فعالیت همچین افرادی رو نمیدن