بررسی دقیق پراپ رابین سود

شما که از پایه بنای ساخت این انجمن سنگ این پراپ دو هزاری سینه میزدی حالا شدی مخالف

اون موقع چرا یادت نبود

حالا هم شدی طرفدار سرمایه گذار برتر

که البته سرمایه گذار برتر هم احتمال زیاد اسکمر بعدی پراپ هاست

من رفتم قوانین پرداشت سود را برسی کنم اما ؟

فاجعه قانون جدید تقسیم سوده اینم احتمالا دنده عقب میگیرن ازش بعدا :joy:تازه این قانونو گزاشتن

بنظرم یک فصل بدی برای فعالان در پراپ باشد بنظرم در همشان در نقدینگی به یک مسله ای خوردن

با یک مثال ساده طبق این تقسیم سودبرای حساب ۱۰ هزار دلاری
اگر شما ۲ هزار دلار معادل ۲۰ درصدروی حساب سود کنید

کلا سهم سود شما میشه ۶۳۵ دلار :joy::joy:

از ۰ تا ۳ درصد نسبت ب بالانس (۳۰۰*۱۰۰درصدسود)=۳۰۰ دلار

از۳ تا ۶ درصد نسبت به بالانس (۳۰۰*۵۰درصد سود)=۱۵۰دلار

از ۶ تا ۹درصد نسبت به بالانس(۳۰۰*۲۵درصد سود)=۷۵ دلار

از ۹ تا ۲۰ درصد نسبت به بالانس (۱۱۰۰*۱۰ درصد سود)=۱۱۰ دلار

اتفاقا من با تمامی انتقادی که با ضعف های پلتفرم داشتم و تا حد زیادی برطرف شد با قانون تقسیم سود جدیدشون کاملا راضی هستم برایند دنیا رو شما ببینی ماهی 3 تا 5 درصد یک نفر سود میکنه خب چی بهتر از این که من صد در صد پولمو بگیرم

هر کسی از هر شرکتی بابت هر موضوعی سخت هست کار کردن باهاش چه تقسیم سود چه قوانین مربوط به پاسی میتونه خیلی اسان باهاش کار نکنه

ولی اینکه هم برداشت بزنی و پولتو بده هم باهاشون کار کنی بیایی بگی قوانین مسخره هست هم خطای خودتو بندازی گردنشون و بحث و کلا به حاشیه بکشونی و یهو طرفدار یک پراپی بشی که اعلام کردی حتی ازش برداشت نداشتی مضحکه

قطعا پراپی که هفته ای یه بار قوانین جدید بزاره سودش از فروش چالشه نه از داشتن تریدر سود ده

باسلام دوست من شاید شما مشکلی نداشته باشی ولی یک تریدر فصل خوب دارد و یک فصل بد در یک فصل ترید هایی دارد که آس است و ذات تریدر در این فصل نمی آید خودش را محدود کند و درصد عالی از بازار می گیرد و بعد از آن شاید شما مثلا استراتژی و روحیتان هم به دو درصد و شاید توانایی بیشتر از انرا نداشته باشد اما دوست من بر فزض اگر شما با دو درصد اوکی بودید اون موقعی که فصل بد شما بشود و بالانس نتواند با آن دو درصد شما هندل شود می خواهید چکار کنید هم سود آن است و هم ضرر آن با احترام

ناراحت بودی کار نمیکردی باهاشون یهو همه چیش به درد نخور شد چطور تا دیروز که بسیار عالی و برگزیده بود

آدما چقدر راحت گفته های خودشون را فراموش میکنن و پشت پرده ای که معلوم نیست چه خبر بوده

یهو یک شرکت دزد میشه و تریدر گردن نمیگیره خودش اکانت و فیلد کرده بعد میره تبلیغ شرکتی و میکنه که صد جا گفتی برداشتی نداشتم عجبا از این جماعت

تمامی شرکت های پراپ که اسکم شدن و رفتن تا یه جایی خوب کار میکردن شما توقع داری اون مشتری خوب یه شرکت مثل پراپی ک اسکم شد قبلا برداشت سود گذاشته بوود الان هم بیاد تعریفشو کنه؟/

شرافتتونو به چی فروختید ک با وجود این همه مدرک و اسکرین شات اینجوری پیگیرانه و الکی از رابین سود دفاع میکنید

همین ک توی ایران بروکر به عنوان پراپ پر ریسک معرفی شد واس من کافیه

دلم خنک شد که یاد بگیرن الکی حساب کسی رو مردود نکنن

والا ما مدارکی از شما ندیدیم هر چی دیدیم ضد و نقیض بوده اونیکه شرافتشو فروخته شمایی انگار نه من چندین ماه اومدی تعریف و تمجدید و پولتم دادن خودت اسکیرین شاتاشو گذاشتی یهو یه شبه حساب و تو ضرر و گفتی پوزیشن و جلو چشم من بستن در خفا نبستن بعد یهو رفتی تبلیغ کننده شرکتی شدی که خودت ادعا کردی هیچ برداشتی نداشتی
حرف از شرف نزنیم بهتره انگار

بعد اخرم گفتی به من زنگ زدن که بیا تبلیغه مارو کن . جالبه بعد میگی شرافتو به چی فروختی ؟ :joy:

به مشکل نخوردن، تغییر قوانین یهویی پراپ های ایرانی تریدر رو به مشکل میندازه، اینو اینجور بگو

شما حساب از سرمایه گذار برتر دارید؟ تجربه کار؟

و چی شد به این نتیجه رسیدید جناب؟ رو چه حسابی میگید ک اسکم بعدی هست؟ میشه شفاف سازی کنید دلیل تون رو هم بگید و اینکه اصلا حساب دارید؟

والا، دقیقاا

همین

تمام پراپ هایی که به مشکل خوردن یا از عمد کلاهبرداری کردن

همه شون پرداخت سود زیاد و تریدرهای خیلی راضی داشتن

و یهو یک باره به مشکل خوردن و زدن تو جاده خاکی…

من نمیدونم واقعا یکسری اصلا فک میکنید یا متوجه واقعیت هستند؟ بله یه شرکت اولش خوب بوده باید خوبش رو گفت

اگر هم خواست بزنه جاده خاکی و تریدر اذیت کنه باید واقعیت رو گفت

این افرادی ک مشکل دارن، حرفشون فقط اینه ک دارن میگن چرا شما اون اول خوبشون رو میگفتی حالا یه میگی نه

والا خب اون موقع خوب بوده حالا دگ نیست، خیلی سخته فهمیدن این قضیه؟

:smirking_face::joy:

شما و یک سری اکانت دگ که دارید فقط این اتفاق سرمایه گذار برتر رو دادار دودور میکنید ،اصلا خودتون سرمایه گذار برتر حساب دارید؟

این اتفاق افتاد.

یک نفر تریدر سرمایه گذار برتر بیار برای من که مشکل داشته باشه و تو اون بازه ترید داشته باشه و حسابش رو ازش گرفته باشن؟ یا اصن ناراضی باشه، یک تریدر

وقتی شرکت جبران کرده درست کرده همه چیز رو منصفانه دگ گند زدن به چه اعتباری؟

حالا یکی دگ از دوستان همکارا خودت میاد میگه، ضرر روانی که به تریدر زدن چی😂

والا صدبار گفتم شرکت پراپی که نیاز نمیبینه اصلا بخاد کد تخفیف بزاره، و بهترین عملکرد رو داره

یه سری افراد دارن میان میگن نه این شرکت گند زده به اعتبارش:grinning_face::smirking_face: عاقلان دانند

ماهم نمیدونیم کسایی ک دارن رگباری میگن سرمایه گذار برتر بخاطر اون اتفاق گند زده به اعتبارش، اصن نمیدونیم و مشخص نیست ک دارن سنگ سینه کدوم پراپ دگ رو به سینه میزنن و میگن سرمایه گذار برتر گند زده

میگم که یه تریدر از سرمایه گذار برتر بخاطر اون اتفاق ک شما میگی گند زدن، بیار ناراضی باشه با سند و مدرک

درود بله حساب دارم

جالبه هر کسی میاد اظهار نظر میکنه در ایران بروکر فکر میکنه همه احمقن فقط خودش میفهمه

طرف یه متن نوشته دویست دفعه اسمه سرمایه گذار و گفته تعریف تمجدید غلط گیر کشی بعد بقیه رو نادون میدونه خودشو همه چیز دان واقعا محیطه اینجا بیخود شده دیگه

هر بار به قانون جدید تقسیم سود رابین سود نگاه میکنم خندم میگیره

:joy: