ولی انقدر بیکاری که بری تلگرام بری بگردی عکس چتای منو پیدا کنی
![]()
خیلی تابلویید بخدا پارو بزن عزیزم من ک میدونم از کجایی
تمام اسکرین شات ها موجوده کسی ک میخونه متوجه همه چی میشه
یه بار دیگ میگم شما نونتون تو ماله کشیه بحثی ندارم باهات
ولی انقدر بیکاری که بری تلگرام بری بگردی عکس چتای منو پیدا کنی
![]()
خیلی تابلویید بخدا پارو بزن عزیزم من ک میدونم از کجایی
تمام اسکرین شات ها موجوده کسی ک میخونه متوجه همه چی میشه
یه بار دیگ میگم شما نونتون تو ماله کشیه بحثی ندارم باهات
دم شما هارو اخه باید چید یه رابین سود در هر گروهی سرچ کنه نصفش پیام شماست
بعد یهو میری سراغ سرمایه گذار مشخصه اون ور انگار خبرایی کم نبوده
برگردوندن اکانت؟؟
با این کثیف کاری ک رابین سود کرده اکانت مفت هم بده بهم من دیگ توش ترید نمیکنم
سلامت روانمو از سر راه نیوردم با یه شرکت اینجوری کار کنم
خداروشکر توی این سایت هم توسط خود ایران بروکر اسکم اعلام شد
اخی فکرشو نمیکردی نه ؟
برید سراغ سرماااااایه گذار ولی یادت نبود گفتی برداشت نداشتم
برررررید سراغ پراپکو ولی قانونش مسخره س من کار نمیکنم
یهو رااااابین سود حساب منو از بین برده خواب بودم بعد از این همه تعریفم چرررررا ؟ دیگه از ماله کشا باید پرسید
اقای صالحی چتای خودتو یه نگاه مینداختی بعد اپلود میکردی ![]()
من که نمیدونم جریان از چه قراره ولی اقای صالحی شما خیلی تعریف میکردی
عجیبه
فکر کنم باید تمام چت هارو بخونم تا بفهمم چی شده اصلا
من چت هارو خوندم و صرفا میگم که هیچ کدوم از چیزا با عقل جور در نمیاد و هنوز تو شوک هستم اقای صالحی چون من حتی پیویت هم مزاحمت شدم سر تعریف هات و ازت کمک هم گرفتم
چت هامون رو هم میفرستم همینجا که همه ببین فکر نکنن من دارم طرفداری میکنم از کسی و الکی حرف میزنم
اینکه یهو بعد این همه مدت اینقدر جهتت عوض شد برای من یجوریه و نمیتونم درک کنم چراشو
اما به نظرم بی انصافی کردی چون عقلانی نیست یک نفر این همه مدت کار کنه بعد اون همه تعریف بیاد اینطوری در این حد یک جایی رو بکوبه و حتی قضیه رو زمانم نده که پیگیری کنه و اینقدر سریع بیاد بگه رابین سود با من اینکارو کرده و غیره
در کل ایران بروکر گزارش های پراپکو و سگب رو هیچ توجهی نکرد و همیشه هر وقت تاپیک های منفی باز میشد سر چت هارو میبست. علتش هم مشخصه چون پول میگیره برای تبلیغ و خیلی مشخصه ساپورت میشن.
از اون نفری که تو ادعا میکرد رفتن تو حسابش پوزیشن براش زدن بگیر تا قضیه سگب که کندل سازی کرد و بعدش هیچی نگفت
در اخر
من با اجازه ات با توجه به اینکه اینقدر یهو فازتون عوض شد دیگه هیچ اعتمادی به پیام هاتون ندارم دیگه
چون معلوم نیست اصلا کدوم حرفات راسته
استراتژی هم که بهم گفته بودی هم دمت گرم ولی سرکار گذاشته بودی منو
معاملاتتون رو که چک میکردم با چیزی که میگفتید جور در نمیومد و مشخص بود فقط داشتی تبلیغ خودت و رابین رو میکردی
سر همین دیگه بهتون برای بار سوم هیچ اعتمادی نمیکنم چون مشخصه ادم سالم و با اخلاقی نیستی
در اخر اینم بگم که طبق چیزی که از پدرم پرسیدم چون حقوق دان هستند
این ادعاهاتون ممکنه به ضرر خودتون تمام بشه و از نظر قضایی پیگرد قانونی میشی و اونوقت خودت ضرر میکنی
اینم گفتم که در جریان باشی شما و به عنوان جبران اون خوبی الکیتون از من داشته باشید
یا حق
ناراحت نشی دادش همین امثال شما اینجور ادمارو باد میکنید
طرف اول میگه هزار تا اکانت از دست دادم بعد معلوم میشه یک ریل کلا در رابین داشته با هیچ جا هم کار نمیکرده طبق صحبتهای خودش در فضاهای عمومی به جز اون بدبختا بعد شما رفتی پیداش کردی پیام دادی بیا سبکتو بگو
ببخشید من کسیو باد نکردم و بزرگش هم نکردم
ایشون همیشه برداشت سود میفرستاد
همیشه هم تبلیغ میکرد
من از فروردین ایشون رو میدیم که پشت هم تعریف میکرد
ببخشید به کسی نمیشه اعتماد بکنم؟
نه عزیزم در این فضا حتی به دو تا چشم هات هم دیگه اعتماد نکن
من بار اول که پیویشون رفتم و منو سرکار گذاشت با اون استراتژیش
فهمیدم ادم رو راستی نیست
الانم یهو اینطوری میگه نمیدونم درسته یا نه
ولی نمیشه یک نفر این همه خوب بگه بعد یک شبه رنگ عوض کنه
به منم مربوط نیست ولی خب دیگه چت هاشون رو دنبال نمیکنم
البته بگم اینو که وظیفه هم نداشت بگه
ولی خب میتونست نگه
نه اینکه سرکار بزار منو و تبلیغ خودش و شرکت رابین رو بکنه
اقایون تموم کنید لطفا این بحث هر دو طرف رابین سود و اقای صالحی محترم هستند و کاش بینه خودشون حل میشد این موضوع انشالله سوتفاهمات بینشون حل بشه فکر کنم کافی باشه عزیزان خون خودتونو کثیف نکنید
مطالبی ک من توی این تاپیک گذاشتم تجربه 1 سال کار کردن من با این پراپ بوده و همه مستند با اسکرین شات هستش هر کس هم به هرجاش میخواد فشار بیاد بیاد ولی حقایق رو باید بیان کرد
من سر کارت نزاشتم علیرضا جان استراتژِ ی معاملاتی من دقیقا همون چیزی بوده ک بهت گفتم قرار نیست همه بتونن با یه استراتژی سود کنن که شما شاید با روش های دیگ موفق تر باشی
نیازی هم نیست به من اعتماد داشته باشی این کامیونیتی برای اینه ک تجربیاتمونو در اختیار هم بزاریم هر کس هم مختاره از هر جا ک دوس داره پراپ بگیره ما از سر دلسوزی میگیم اشتباهاتی ک ما کردیمو بقیه تکرار نکنن