پاسخ مستند رابین‌سود به ابهامات اخیر [جناب آقای محمد صالحی]

این مطلب با هدف شفاف‌سازی درباره ادعاهایی منتشر می‌شود که از سوی جناب آقای محمد صالحی نسبت به مجموعه رابین‌سود مطرح شده است.

رابین‌سود همواره نقد، اعتراض و بررسی مستند را حق کاربران می‌داند؛ اما زمانی که موضوعاتی مانند عدم پرداخت، تغییر در حساب‌ها، رفتار غیرمنصفانه یا نسبت دادن کلاهبرداری به مجموعه مطرح می‌شود، لازم است توضیحات دقیق و مستند برای روشن شدن واقعیت در اختیار تمامی کاربران قرار گیرد.

در این متن تلاش شده هر مورد به‌صورت جداگانه، بر اساس سوابق موجود، اطلاعیه‌های رسمی، لاگ‌های معاملاتی، زمان‌بندی درخواست‌ها و تصمیم‌هایی که در مسیر همکاری با ایشان گرفته شده، توضیح داده شود تا مخاطب بتواند تصویر کامل‌تری از موضوع داشته باشد.

هدف از انتشار این توضیحات، ایجاد تنش یا حاشیه نیست؛ بلکه شفاف‌سازی، حفظ اعتماد کاربران و جلوگیری از برداشت‌های ناقص یا یک‌طرفه از اتفاقات رخ‌داده است.

۱. موضوع ریست حساب‌ها در زمان جابه‌جایی از متاتریدر به پلتفرم اختصاصی

لازم است این موضوع در بستر زمانی خودش بررسی شود. این تصمیم در شرایط عادی گرفته نشد؛ بلکه هم‌زمان با شرایط خاص و جنگی، اختلال‌های گسترده اینترنت، محدودیت‌های ارتباطی و عدم قطعیت نسبت به ادامه‌دار بودن این وضعیت بود. در آن زمان مشخص نبود این شرایط تا چه زمانی ادامه پیدا می‌کند و مجموعه نمی‌توانست فعالیت کاربران را برای مدت نامشخصی معلق نگه دارد.

از طرفی، متاتریدر و پلتفرم اختصاصی رابین‌سود دو زیرساخت کاملاً مجزا بودند و در آن مقطع، امکان انتقال مستقیم، کامل و قابل اتکای اطلاعات حساب‌ها از متاتریدر به پلتفرم جدید وجود نداشت. بنابراین مجموعه باید بین چند گزینه تصمیم می‌گرفت: توقف نامشخص فعالیت کاربران، بررسی موردی حساب‌ها در شرایطی که دسترسی و داده‌ها کامل نبود، یا انتقال عمومی کاربران به زیرساخت جدید با یک فرصت تازه و برابر.

رابین‌سود مسیر سوم را انتخاب کرد؛ یعنی به‌جای توقف طولانی‌مدت یا تصمیم‌گیری موردی و نابرابر، همه کاربران را در همان مرحله‌ای که قرار داشتند به زیرساخت جدید منتقل کرد و برای ادامه مسیر، فرصت جدید در اختیارشان قرار داد.

نکته مهم این است که در آن مقطع، درصد قابل‌توجهی از کاربران در ضرر یا نزدیک محدوده دراداون بودند. با این حال، مجموعه تصمیم نگرفت فقط به نفع کاربران سودده یا فقط به نفع کاربران زیان‌ده اقدام کند؛ بلکه برای جلوگیری از هرگونه برخورد سلیقه‌ای، تصمیمی یکسان برای همه کاربران گرفته شد.

بر همین اساس، حساب‌ها در همان مرحله ریست شدند تا کاربران مرحله خود را از دست ندهند و بتوانند در زیرساخت جدید، با شرایط پایدارتر و فرصت تازه ادامه دهند. این تصمیم نه با هدف حذف سود کاربران بود، نه برای فرار از تعهدات مالی، و نه اقدامی علیه یک شخص خاص؛ بلکه یک تصمیم عمومی، اضطراری و منصفانه در شرایطی بود که ادامه وضعیت قبلی، هم برای کاربران و هم برای مجموعه ریسک جدی ایجاد می‌کرد.

بنابراین ارتباط دادن این تصمیم به عدم پرداخت یا حذف عمدی سود، برداشت دقیقی از واقعیت نیست. تصمیم رابین‌سود در آن مقطع، حفظ ادامه فعالیت کاربران، جلوگیری از بلاتکلیفی و ایجاد فرصت برابر برای همه در زیرساخت جدید بود.

۲. موضوع فعال نبودن همزمان دو حساب ریل

در مورد ادعای ایشان مبنی بر اینکه اجازه داشتن دو حساب ریل همزمان داده نمی‌شود، اصل موضوع این است که در حال حاضر فعال بودن همزمان دو حساب ریل برای یک کاربر محدود شده است(به صورت مقطعی تا زیر ساخت این مورد اصلاح و سپس مجدد فعال شود). دلیل این تصمیم هم برخورد شخصی با یک کاربر خاص نیست، بلکه کنترل ریسک سوءاستفاده معاملاتی است.

در برخی موارد مشاهده شده که بعضی افراد با داشتن چند حساب ریل فعال، روی حساب‌ها رفتار معکوس انجام می‌دهند؛ یعنی روی یک حساب buy و روی حساب دیگر sell می‌گیرند و عملاً ریسک واقعی معامله را بین چند حساب پخش می‌کنند. طبیعی است که برای حفظ سلامت سیستم، عدالت بین کاربران و مدیریت ریسک مجموعه، فعال‌سازی همزمان چند حساب ریل فعلاً محدود شود.

اما در مورد جناب آقای صالحی، موضوع به هیچ‌وجه به شکل محروم‌سازی یا نادیده گرفتن حق ایشان نبوده است. ایشان یک حساب ۱۰ هزار دلاری رابین‌هودی داشتند که روی آن چند برداشت ثبت شده بود و هم‌زمان یک حساب ۲۰ هزار دلاری فورجامپ را نیز پاس کرده بودند. همچنین در تاریخ ۱۴۰۵/۰۳/۰۴ برای حساب ۱۰ هزار دلاری رابین‌هودی خود درخواست افزایش سرمایه ثبت کرده بودند.

پس از بررسی موضوع و صحبت با تیم کارشناسان مربوطه، حساب رابین‌هودی ایشان برای افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی تأیید شد و این موضوع در تاریخ ۱۴۰۵/۰۳/۱۴ به ایشان اعلام شد.

حتی فراتر از روال عادی، این اختیار به خود ایشان داده شد که انتخاب کنند: یا افزایش سرمایه حساب ۱۰ هزار دلاری انجام شود، یا حساب ۱۰ هزار دلاری رابین‌هودی با حساب ۲۰ هزار دلاری فورجامپ ادغام شود.

در نهایت، در همان تاریخ و طی همان تماس تلفنی، خود ایشان اعلام کردند که تمایل دارند حساب‌هایشان با هم ادغام شود. بنابراین این‌طور نبوده که مجموعه مانع ادامه مسیر ایشان شده باشد؛ برعکس، هم افزایش سرمایه تأیید شده بود و هم امکان انتخاب بین دو مسیر در اختیار ایشان قرار گرفت.

۳. موضوع تأخیر در فعال‌سازی حساب‌های ریل جدید

در مورد ادعای تأخیر در فعال‌سازی حساب‌های ریل جدید، لازم است توضیح داده شود که از تاریخ 2026/05/26 مجموعه با یک ضعف فنی مشخص در بخش معاملات کوتاه‌مدت مواجه شد. این ضعف می‌توانست روی کیفیت اجرای معاملات، سرعت عملکرد حساب و پایداری حساب‌های حساس ریل اثر بگذارد.

از طرفی، بخش قابل‌توجهی از فعالیت معاملاتی جناب آقای صالحی در همان بازه زمانی روی معاملات کوتاه‌مدت متمرکز بود؛ یعنی دقیقاً همان بخشی که نیاز به بررسی و اصلاح فنی داشت.

در چنین شرایطی، فعال‌سازی حساب ریل جدید بدون رفع کامل این ضعف، تصمیم حرفه‌ای و مسئولانه‌ای نبود؛ چون ممکن بود خود کاربر در ادامه مسیر با کندی، اختلال، قطعی یا مشکل در اجرای معاملات مواجه شود. به همین دلیل، موضوع به ایشان اعلام شد و توضیح داده شد که به محض رفع این ضعف، حساب جدید مجدداً برای ایشان فعال خواهد شد.

پس این تأخیر تصمیمی برای جلوگیری از آسیب احتمالی به حساب ریل ایشان و حفظ کیفیت اجرای معاملات بوده است.

۴. موضوع معاملات زیر ۱۲۰ ثانیه

در مورد این ادعا که به ایشان گفته شده معامله زیر ۲ دقیقه مجاز نیست، لازم است اصل موضوع با عدد و سند توضیح داده شود.

در تاریخ ۱۴۰۵/۰۳/۱۸ به ایشان اعلام شد که برای جلوگیری از بروز مشکل روی حساب ریل و همچنین جلوگیری از اختلال احتمالی در کپی‌ترید معاملات، فعلاً تا زمان رفع کامل موضوع، معاملات زیر ۱۲۰ ثانیه تا حد امکان انجام نشود.

این موضوع یک محدودیت موقت و فنی بود، نه یک قانون دائمی، سلیقه‌ای یا شخصی‌سازی‌شده برای حذف سود کاربر. همچنین به ایشان اعلام شده بود که اگر در این بازه چند معامله زیر ۱۲۰ ثانیه ثبت شود، سود یا ضرر آن معاملات تا زمان رفع مشکل در محاسبات لحاظ نخواهد شد.

در حساب شماره 1002040876، با وجود همین اطلاع‌رسانی، ایشان ۱۷ معامله زیر ۱۲۰ ثانیه ثبت کردند. با احتساب تمام معاملات، سود این حساب 518.21 دلار، معادل 1.73٪ بود. اما برایند همان ۱۷ معامله زیر ۱۲۰ ثانیه، منفی 93.34 دلار بوده است.

طبق توضیحی که از قبل به ایشان اعلام شده بود، نتیجه معاملات زیر ۱۲۰ ثانیه از محاسبه کنار گذاشته شد. اما چون برایند این معاملات منفی بود، حذف آن‌ها نه‌تنها باعث ضرر ایشان نشد، بلکه به نفع ایشان تمام شد.

در نتیجه به جای 518.21 دلار، مبلغ 611.55 دلار سود برای ایشان واریز شد. یعنی 93.34 دلار زیانی که از معاملات زیر ۱۲۰ ثانیه ثبت شده بود، از عملکرد نهایی ایشان اثر منفی نگرفت و عملاً به نفع ایشان محاسبه شد.

۵. موضوع تماس تلفنی و تسویه سریع‌تر برداشت

در مورد ادعای تماس تلفنی و درخواست ثبت نظر مثبت در فضای مجازی با وعده پرداخت سود ۲۴ ساعته، لازم است موضوع دقیق‌تر توضیح داده شود.

در تاریخ ۱۴۰۵/۰۱/۲۸، تماس تلفنی با ایشان در راستای پیگیری وضعیت واریز سودشان انجام شد. در آن مقطع، فرآیند برداشت‌ها طبق روال عمومی مجموعه به‌صورت هفتگی و عمدتاً جمعه‌به‌جمعه انجام می‌شد.

در همان تماس، به ایشان اعلام شد با توجه به اینکه پیش‌تر در کامیونیتی از رابین‌سود حمایت کرده بودند و تجربه برداشت خود را اعلام کرده بودند، مجموعه تلاش می‌کند تسویه ایشان در بازه سریع‌تر، یعنی حدود ۲۴ تا ۴۸ ساعت کاری انجام شود.

نکته مهم این است که این موضوع به معنی خرید نظر مثبت، اجبار به انتشار محتوا یا مشروط کردن پرداخت سود به تبلیغ نبوده است. سود کاربر، در صورت احراز شرایط برداشت، حق اوست و پرداخت آن وابسته به ثبت نظر مثبت یا فعالیت تبلیغاتی نیست.

تفاوت این دو موضوع بسیار مهم است که کاربر خودش قبلا نظر و تجربه اش را ثبت کرده و مجموعه رابین سود برای قدردانی از حمایت و ثبت نظری که قبلا داشته اند زمان بررسی حساب و تسویه ایشان را تسریع نموده است.

6. موضوع ریجکت شدن دو حساب

در مورد این ادعا که ۱۴۰۰ دلار و ۲۰۰ دلار سود روی دو حساب به دلیل وجود یک معامله در بازه اختلال پلتفرم ریجکت شده، ابتدا باید یک تفکیک مهم انجام شود.

مبلغ ۱۴۰۰ دلاری که به آن اشاره شده، سود قابل برداشت از حساب ریل نبوده است. این عدد مربوط به تارگت مرحله چهارم حساب فورجامپ ۲۰ هزار دلاری ایشان بوده؛ بنابراین مطرح کردن آن به عنوان سود پرداخت‌نشده ریل، تصویر دقیقی از موضوع نیست.

اما درباره اصل ماجرا: در بازه‌ای حدود اواسط اردیبهشت، پلتفرم معاملاتی با اختلال فنی مواجه شد. در همان زمان، از طریق اطلاعیه رسمی به تمام کاربران اعلام شد که تا زمان رفع کامل مشکل، هیچ معامله‌ای انجام ندهند.
پس از رفع اختلال نیز مجدداً از طریق اطلاعیه اعلام شد کاربرانی که در آن بازه، چه عمداً و چه سهواً معامله‌ای ثبت کرده‌اند، موضوع را به پشتیبانی اطلاع دهند. همچنین اعلام شد در صورتی که کاربر بدون اعلام این موضوع، برای همان حساب درخواست پاسی یا برداشت ثبت کند، حساب مشمول مردودی کامل خواهد شد.

جناب آقای صالحی نه‌تنها به اطلاعیه اولیه مبنی بر عدم انجام معامله در بازه اختلال توجه نکردند، بلکه پس از اطلاعیه دوم نیز موضوع معامله انجام‌شده را به پشتیبانی اعلام نکردند و برای حساب‌های خود درخواست پاسی و برداشت ثبت کردند.

با این حال، با توجه به سابقه فعالیت ایشان در مجموعه، به‌جای اعمال سخت‌گیرانه‌ترین حالت ممکن (مردود شدن هر دو حساب به علت عدم توجه به اطلاعیه های رسمی)، حساب‌های ایشان در همان مرحله و جایگاه ریست شد تا امکان ادامه مسیر برایشان حفظ شود.

۷. موضوع باز ماندن معاملات و عبور از دراداون روزانه

در مورد ادعای ایشان مبنی بر اینکه تمام معاملات را بسته بودند اما معاملات باز نگه داشته شده، ملاک بررسی، لاگ‌های معاملاتی و سوابق ثبت‌شده در سیستم است.
در بررسی حساب، دو تیکت معاملاتی مشخص وجود دارد: تیکت 780301 که در تاریخ 2026/06/30 ساعت 04:38:49 باز شده و تیکت 780300 که در همان تاریخ ساعت 04:38:47 باز شده است.

برای هیچ‌کدام از این دو معامله، لاگی مبنی بر بسته شدن ثبت نشده است؛ نه بسته شدن دستی، نه بسته شدن با استاپ‌لاس، و نه بسته شدن با تیک‌پرافیت.

تنها لاگ ثبت‌شده بعدی مربوط به تاریخ 2026/06/30 ساعت 10:02:21 است که در آن، حساب توسط سیستم به دلیل عبور از محدوده دراداون روزانه ریجکت شده است. بنابراین از نظر داده‌های ثبت‌شده در سیستم، این دو معامله تا زمان عبور حساب از دراداون روزانه باز بوده‌اند و هیچ سندی مبنی بر بسته شدن موفق آن‌ها قبل از این زمان وجود ندارد.

اگر معامله‌ای واقعاً بسته شده باشد، باید اثر آن در لاگ‌ها مشخص باشد؛ یعنی زمان بسته شدن، نوع بسته شدن، قیمت بسته شدن و نتیجه معامله ثبت شود. در این مورد، چنین لاگی برای تیکت‌های موردنظر وجود ندارد.

ضمن اینکه در بررسی سوابق معاملاتی، مشخص شده که ایشان چندین بار از تاخیر قیمتی در زیر ساخت پلتفرم برای ساختن سودهای غیر واقعی استفاده کرده اند.الگوی معاملات نشان می‌دهد بخشی از سودهای ثبت‌شده، در شرایطی به‌دست آمده که قیمت قابل اجرا در پلتفرم با شرایط واقعی بازار هم‌زمان نبوده و همین اختلاف، باعث ایجاد سود غیرعادی شده است.
با این حال، رابین‌سود این موضوع را از زاویه ضعف زیرساختی خود بررسی کرد و به‌جای مردود کردن حساب به دلیل استفاده تکراری از تأخیر قیمتی، تمام سودهای ثبت‌شده را به‌صورت کامل و در سریع‌ترین زمان ممکن پرداخت کرد.

نکته مهم این است که اگر مجموعه قصد عدم پرداخت، حذف سود یا برخورد غیرمنصفانه داشت، در چند مقطع امکان برخورد سخت‌گیرانه‌تر وجود داشت؛ اما چنین تصمیمی گرفته نشد. در موضوع استفاده تکراری از تأخیر قیمتی، امکان مردود کردن حساب وجود داشت؛ اما سود پرداخت شد. در موضوع معامله در بازه اختلال پلتفرم، طبق اطلاعیه رسمی امکان مردودی کامل حساب وجود داشت؛ اما حساب‌ها در همان مرحله ریست شدند. در موضوع معاملات زیر ۱۲۰ ثانیه نیز محاسبه نهایی به شکلی انجام شد که نتیجه آن به نفع کاربر تمام شد.

از طرف دیگر، بخش قابل‌توجهی از موارد مطرح‌شده توسط ایشان، بدون اشاره به اطلاعیه‌های رسمی، تماس‌های انجام‌شده، لاگ‌های معاملاتی، زمان‌بندی درخواست‌ها و تصمیم‌های مساعدی است که به نفع ایشان گرفته شده بود. طبیعی است که وقتی فقط بخشی از ماجرا روایت شود برداشت مخاطب از واقعیت کامل نخواهد بود.

با کنار هم گذاشتن تمام موارد، یک نکته روشن است: در چند مرحله، تصمیم نهایی رابین‌سود به نفع ایشان بوده، نه علیه ایشان. به همین دلیل، ادعای مطرح‌شده زمانی قابل پذیرش بود که ایشان تمام واقعیت را بیان می‌کردند؛ از جمله اینکه در چند نوبت به اطلاعیه‌های رسمی توجه نکردند، در چند مورد امکان برخورد سخت‌گیرانه‌تر مثل مردودشدن کامل حساب وجود داشت، و با این حال مجموعه مسیر ملایم‌تری را انتخاب کرد.

در بخشی از توضیحات، به تماس‌های تلفنی انجام‌شده با ایشان استناد شده است. بدیهی است رابین‌سود به دلیل رعایت حریم خصوصی افراد، محرمانگی مکالمات و ملاحظات قانونی، امکان انتشار عمومی فایل تماس‌ها یا ارائه آن به اشخاص غیرمرتبط را ندارد. با این حال، سوابق داخلی، مستندات معاملاتی، اطلاعیه‌ها، لاگ‌های حساب، زمان‌بندی درخواست‌ها و مکاتبات انجام‌شده نزد مجموعه محفوظ است و در صورت نیاز، صرفاً از مسیرهای رسمی و قانونی قابل ارائه خواهد بود. رابین‌سود همواره تلاش کرده حتی در مواردی که قصور یا بی‌توجهی از سمت کاربر وجود داشته، منصفانه‌ترین مسیر ممکن را انتخاب کند. در همین توضیحات نیز مشخص است که در چند مورد، به‌جای اعمال سخت‌گیرانه‌ترین حالت ممکن، امکان ادامه مسیر برای ایشان حفظ شده است.

در پایان لازم است تأکید کنیم که آقای محمد صالحی از کاربران قدیمی رابین‌سود و از تریدرهای توانمند بوده‌اند و مجموعه برای سابقه فعالیت، توانایی معاملاتی و مسیری که ایشان طی کرده‌اند احترام قائل است.

با این حال، احترام به توانایی معاملاتی یک کاربر به این معنا نیست که هر روایت منتشرشده از سوی او، بدون بررسی مستند، دقیق، کامل و بی‌طرفانه تلقی شود. آنچه در ادعاهای اخیر مشاهده می‌شود، صرفاً بیان یک اعتراض ساده نیست؛ بلکه روایتی گزینشی و جهت‌دار است که در آن، بخش مهمی از واقعیت‌ها، اطلاعیه‌های رسمی، لاگ‌های معاملاتی، تصمیم‌های مساعد مجموعه و فرصت‌هایی که در چند مرحله در اختیار ایشان قرار گرفته، نادیده گرفته شده است.

آنچه روشن است، این است که ادعای منتشرشده بیشتر شبیه یک روایت کامل و منصفانه نیست؛ بلکه به شکلی تنظیم شده که مخاطب فقط با بخشی از ماجرا روبه‌رو شود و تصمیم‌های مثبت و همراهی‌های مجموعه در مسیر ایشان دیده نشود.

رابین‌سود همچنان برای آقای صالحی آرزوی موفقیت دارد و توانایی معاملاتی ایشان را نادیده نمی‌گیرد؛ اما در برابر روایتی که با حذف بخش‌های مهم واقعیت، ادعاهایی سنگین علیه مجموعه مطرح می‌کند، حق خود می‌داند که با سند، داده و توضیح، پاسخ شفاف دهد و در صورت نیاز پیگیری‌های جدی‌تری را از مسیرهای رسمی برای خود محفوظ بداند.

با سپاس از توجه شما
پشتیبانی رابین سود :purple_heart:

کلا هر شخصی اکانتش رد میشه حد ممکن سعی می‌کنه تلاششو بکنه و البته قطعا ایشون هم صحبت هایی دارند . انشالله موفقیت باشه برای همه

البته این داستان ادعای ایشون همزمان شد با معرفی پراپ سرمایه گذار برتر از سمت ایشون در حالی که در فضای عمومی پیام ایشون هست که گفتن برداشتی از سرمایه گذار هم نداشتند

اینکه شرکتی را تایید و معرفی میکنند که خودشان واضحا گفتند برداشتی نداشتند جای ابهام داره (بعد از کندل طلای ۸۰ دلاری سرمایه گذار) که البته در آخر توضیح واضح شفافی ندادند و بحث به بیراهه کشیده شد در این فضا توسط چندین نفر که یکیشون هم الحمد الله با مدیریت ایران بروکر تعلیق شد اکانتش

به امید داشتن فضایی سالم و آموزنده در این محیط

امیدوارم که به درک درستی از بازار و پذیرش سیکل ضرر برسیم همگی تلاش برای بهتر شدن داشته باشیم

مرسی بابت توضیحاتی که دادید ولی واقعا نیازی نبود که به یک کاربر در این حد اهمیت بدید. به نظرم اشتباه بود کلا بزرگ کردن یک شخص توسط کامیونیتی ولی خب به هر حال از اینکه شماهم به این مسائل اهمیت میدین و سعی میکنید شفاف سازی کنید که همه چیز برای همه واضح و مشخص بشه، خیلی خوبه و خسته نباشید میگم بهتون :rose:

منم یک تاپیک از پیام هایی که با شما در پگاه انجام دادم گذاشتم به قوله نیمای عزیز احتیاجی به پرداختن مجدد به این موضوع نبود ما به جای شما شفاف سازی کردم چون خودمون زمان و سرمایه مونو با خرید پراپ در شرکت شما صرف کردیم

در حرفه ای که بالای 90 درصد افراد در آن ضرر ده هستند و همه هم این رو میدونن و فقط افراد کمی هستند که به رشد حساب و سوددهی میرسند و در بیزینس پراپ که سود پراپفریم از شکست خوردن همان 90 درصد هست.اینکه شما میفرمایید جلوگیری از هرگونه برخورد سلیقه ای یا فقط به نفع کاربران سودده اقدام بکنه خب دقیقا شما به نفع خودتون تصمیم گرفتید و اون افراد ضرر ده هم درصد خیلی کمی شون شاید شاید به رشد حساب برسند چون از دسست همون 90 درصد هستد و می آیید رشد حساب اون کمتر از ده درصد رو بخاطر مشکلات خودتون صفر و ریست میکیند و می گویید به نفع همه و یکسان بوده؟ چجوری واقعا؟

نیازی نیست به نفع کاربران سودده کاری کرده باشید اصلا همون وضعیت حسابشون تحویل میدادید کافی بود که همونم ندادید و ریست کردین اون درصد خیلی کم موفق و وسوده در در این ماکت رو

شما اگر میخواستید حرفه ای رفتار کنید می اومدید اون حساب های ضرر ده رو ریست میکردین حساب های مثبت رو میگفتید صبر کنید و با کمی تاخیر بهشون میدادین ولی همون چیزی که تلاش کردن براش رو الان این همه نیاز نبود بخاین جوری توضیح بدید و منت هم تازه بزارید برای کاربری که مثبت بوده حسابش چه ریل چه چالش منت رو باید برای اون ضرر ده ها بزارید نه کسی که مثبت بوده و اتفاقا حقش ضایع شده

سرمایه گذار برتر که یک سری هنوز هستند میگن اون کندل 80 دلاری طلا چکار کرد؟ هرکی تو ضرر رفت و استاپ خورد حساب نکرد اون رو هرکی هم تو سود بود حتی کم سود کامل براش حساب کرد و نیومد همه رو بگه اصلا هیچی ، تازه اون فقط یک ترید بوده

نه حسابی که شاید ده ها ترید خورده و به زور مثبت شده رو شما بیاین ریست کنید و

دگ هرکی عقل سلیم و بدون طرفداری داشته باشه و بخواهد نگاه کنه خودش متوجه خواهد شد که چی به چیو قطعا اکانت های حامی این تاپیک رو فلگ خواهند زد خخخ ولی من کپی میکنم و میام میگذارم باز

الان طرف خوشحال میشه من کی بودم اسمم تاپیک شد :joy: نکنید بابا

سالی جان، یکم فکر کن و بعد حرف بزن. ادم کم هوشی نیستی و با سوادی به نظر
من کاری به بخش های مختلف حرفت ندارم چون پشتیبانی باید جواب بده. ولی در مورد صالحی بگم که

اون اگر میخواست حسابشو تحویل بگیره، قطعا بهش میدادن. مشکلی که داشت یه چیز مسخره و کاملا خنده دار بود و هیچ کسی به نظرم باور هم نکرد حرفاشو.
بعدش تازه اومد اینجا داد و بیداد که اره اینا کثیفن و داستان سازی کرد و بلافاصله هم گفت میرم سگب و به جای اینکه اصلا بره مشکل خودش رو حل بکنه و صرفا اومد نمایش راه انداخت.
من کاری به تبلیغات سگبش هم ندارم تازه!
ولی یه مثال بزنم برات، سگب کندل 82 دلاری زد، خیلی از کاربرهاش شلوغ کردن ولی اونایی که قدیمی تر بودن، ریلکس بودن و صبر کردند و حسابشون هم تهش درست شد. چرا؟ چون بعد از یک مدتی تو بالاخره به شرکتی اعتماد میکنی و میدونی اگر مشکل منطقی باشه شرکت کارت رو راه میندازه دیگه.
حالا تو فکر کن ایشون یک سال و خرده ای فعالیت کرده. تو اوج مشکلات پلتفرم اولیه هم کار کرده و کلی تبلیغ هم کرده و همه جوره کارش راه افتاده بعد یهو میاد فاز عوض میکنه واقعا منطقیه به نظر خودت؟ منطقیه که شرکت بیاد بعد از 6 هزاردلار سودی که بهش داده، بیاد یک حساب چند میلیونی رو مثلا فیل بکنه واسش؟ بعد تازه فکر میکنی اگر ایشون میخواست و پیگیری میکرد، با دلایل منطقی و درست، شرکت نمیومد حسابشو رو درست بکنه؟ منی که کاربر ساده هستم میگم دلایل و حرفاش چرت محض بوده بعد تو توقع داری شرکت بیاد باور کنه؟
من خودم یکبار حسابم سر قانون ممنوعیت خبر اشتباهی فیل شد، بهشون پیام دادم سر یک حساب ساده و رایگان اومدن مشکل رو درست کردن، بعد تو انتظار داری سر حساب های پولیشون نخوان خدمات درست بدن ؟

اقا این ها مسائل ساده و ابتدایی هستش. به خدا نمیدونم چطور اینقدر راحت گول میخورید و باور میکنید هر چیزیو.
تو مشتری من باشی و بعد 10 بار خرید بیای پیش من، بار 11 ام جنست مشکل بخوره، من تورو پس میزنم؟ به هیچ وجه چون میگم این مشتری خوب و طرفدار منه. عقلم کمه همچین کاری کنم؟
اون صالحی صرفا خواست جا پای خودش رو برای کسی یا جایی دیگه سفت بکنه و مانور دیگه ای بده چون همه چیزش از بیخ مسخره بود و تا 10 سال دیگه هم بیاد اینجا روضه خوانی کنه من یکی حداقل باور نمیکنم حرفاشو.

چندتا مثال زدم و به چالش کشیدم مغزتو که ببینم واقعا منطقت چی میگه.
واقعا اگر باز با این چیزایی که گفتم، بازم فکر میکنی حق با صالحی هستش دیگه حرفی نمیمونه!
در اخر هم اینقدر یک شخص رو بزرگ نکنید و فکر نکنید اینجا همه راست میگن
خود منم همینطور. اگر حرفم غیر منطقی بود، حرفمو باور نکن و مخالفت کن عزیز
تاپیک زدن رابین هم بیخود بود به نظرم و اصلا ایشون ارزش نداشت ولی خب دیگه هر شرکتی به یک میزان اهمیت میده به کاربرهاش و اینجا زیادی اهمیت دادن و احترام گذاشتنش اشتباهه!

عزیززززززان و دوستانم ایشون نماینده سرمایه گذار برتر هست گویا و فعالیتش کاملا نمایان این موضوع هست لطفا ایشون رو پروفایلشو به یاد داشته باشید هر جا دیدین خودتون متوجه بشید و تبلیغ سرمایه گذار و از ایشون بپذیرید این عزیز کارو کچل کرد هر تاپیکی میریم ایشون سرمایه گذار کشیده وسط داره تبلیغ میکنه :joy:

بله نیما جان خودت یبار دگ بخون گفتم

وقتی میای نشوتارت رو با یکم فکر کن و بعد حرف بزن شروع میکنی مستقیم به من

این دقیقا داره میگه جی؟ خواهشا هروقت خواستید حرف بزنید نه به من با هرکسی از همون اول همون منظورتون رو انتقال بدید درست نه بعد اینکه تیکه انداختید برا راه فرار بگید نه منظور ما ی چیز دگ بود

بعد جالبه به من میگی یکم فکر کن و بعد حرف بزن و بلافاصله پشتش میگی من کاری به بخش های مختلف حرف من نداری

و شروع میکنی در مورد موضوعی صحبت میکنی نه به من نه به حرفی که شما این صحبت رو شروع کردی که من زدم در جوا ادمین .ادامه میدی

خب وقتی کاری به بخش های صحبت من نداری و میخای در مورد آقای صالحی حرف بزنی که ربطی به حرفای من نداره

پس نیا اول حرفت رو به من با جمله

شروع کن که بخاد بگه من نفهمم

که همچین جواب هایی هم نشنوی عزیز

بری ربط ب موضوع یجورایی و بقیه نیاز نیست بخونن و سودی براشون نداره ک وقتشون بزارن ک ببین چی شده و چرا

هر طور صلاح میدونی، باشه :raising_hands:

پاک کن :rose: حداکثر 15 کاراکتر

نگران نباش یه چند روز دگ نماینده رسمی خود سرمایه گذار برتر هم میاد بدو اونجا بگو اون کندل طلا 80 دلاری ططلا چی شد تا برات بگه ولی بهش بگو من سطحم زیر کو د کستانه هااا چون من کودکستانی بودنم که تو همون هم نیستی

نه شما هم تو هر تاپیکی که رابین سود نیست اصلا نیستید و اصلا پیام هاتون پشت س هم با همون اکانت های قبلی که گفتم نیست و همه تون یه چیز رو میگید و یحور اصلا کسی شک نمیکنه اصلاا

محدودیت خورد دیشب، پاک کردم الان :raising_hands:
هر چی بود پاکیدم، فقط یک پیام خودت موند این وسط :rose:

:rofl: بگو نیاد دیگه شما هستی کافیه

ااگر اینجور بود که از رابین سود هم نیازی نبود بیاد چون شما و دوستان بودین که عه البته یادت رفت بگی گند کندل 80 دلاری سیرمایه گذار برتر عه فراموش کردیاااااا حلال کار کن