سلام از کجا پراپ بگیرم خوبه

متاسفم براتون اقای صالحی ما که از اول گفتیم این پراپ کارش درست نیس ولی امثال شما انقدر از این پراپ تعریف کردید و بقیه دوستان مثل اقای نیما که از طرف خود رابین سود هستن و کارشون تبلیغ این پراپ مضخرفه از شما سوع استفاده کردند ادمای ساده رو گول زدند شما اگه تاپیک های این پراپ رو ببینی متوجه حجم زیاد تبلیغ برای این پراپ چرت رو متوجه میشی
بنده خداهاهم مجبورن دیگه نونشون تو جیب مردمه باز خدارو شکر شما به راه درست برگشتی

رابین سود شرکت خوبیه و من برای برداشتام مشکلی نداشتم چند روزه کمپینه حامیان سرمایه گذار برتر ریخته تو ایران بروکر

درسته حالا پیش بریم ببینیم به چه صورت میشه در اینده

شما هیچ ریلی از دست ندادی عزیزم طبق عکسای خودت اکانت مرحله اول و دوم و فولفاند و فشار روانی برای فرد ایجاد نمیکنه میگم من خودم از این شرکت اکانت دارم با پلفترمش اوایل پدرم در اومد الان ولی هیچ مشکلی ندارم و الانم واقعا چیزی که شما میگی با عقل سلیم که جور نمیاد معامله بسته شده اگر دوباره باز شده که باید ساعت جدید بخوره اگه بستی هم که چجوری اونا باز کردند در ساعتی که شما بینه دو تا معامله بودی ببخشید میگم ولی نمیتونم فکر کنم یه نفر 8 بار سود برداشت کنه و اعتراضی نکن الان که اکانت ریلش از دست رفته بیاد اینو بگه بعد بگی یه عالمه اکانت از دست دادم چیزی نگفتم . من خودم برداشت از این شرکت داشتم مدت هاپیش الانم در حال پاس کردنم بنظرم دوراز انصافه این بهانه

به هر حال امیدوارم موفق باشید و مجدد به ریل برسید

داداش گلم تا برداشت سوم همه چی اوکی بود بعد داستانا شروع شد

بگذریم از تماسی که با من گرفتن و گفتن تبلیغ مارو بکنی سودتو 24 ساعته میریزیم

ولی خب طبیعیه شرکتی که سودش توی فروش چالش باشه تریدر سودده نمیخواد

من 2 تا حساب ریل از پراپکو دارم عزیزم پاس کردن چالش هم واس من دردسری نداره چون استراتژیم قوی و سود ده هست

حساب ریل هم اگ یکم زوم میکردی میدیدی ک چجوری فیل کردن حسابای ریل منو متاسفانه اصلا عکسارو باز نکردی

اینم برداشت امروز من از پراپکو

page-2.pdf (823.7 کیلوبایت)

شرکتی ک کثیف کاری میکنه لایق تریدر نیست پیشنهاد میکنم حساباتونو از شرکتی به غیر از رابین سود بگیرید
که بار روانی روتون نباشه

وقتی من معاملات رو بستم این قسمتی ک نشون میدم هیچ معامله بازی وجود نداشت و بالانس حساب اومد روی عدد 29844

صبح ک از خواب بیدار شدم دیدم معاملات سل باز مونده و درادان خورده

چطوریه ک معاملات بای باز نبوده سل ها باز مونده وقتی من همرو با هم بستم

اگ مشکل پلتفرم باشه ک همه باهم باید باز میموندن

کلا پلتفرم اختصاصیی اینجوریه دیگه هرکاری دلشون بخواد میکنن و هر بلایی رو حساب بخوان میارن تریدر هم دستش به جایی بند نیست

حتی تو قسمت کامنتای ایران بروکر هم ببینید مورد مشابه هست که طرف معامله 3 صدم باز کرده معاملشو کردن 3 دهم 2 معامله با یه شناسه حالا ایشون دمشگرم اسکرین گرفته مدرک محکم داره واس این کار کثیف

اینم مشت محکمی تو دهن اقای نیما که 24 ساعت توی این تاپیک از این پراپ اسکم و فیک حمایت کرد واقعا نمیدونم چجوری این پولا از گلوشون پایین میره .پول حروم خوردن هم حدی داره ما باید از اول جلوی امثال این ادما وایمیستادیم ولی تعدادمون کم بود و ایشون هم تا جایی که میتونست تبلیغ این پراپ رو کرد از ایران بروکر میخوام تا این اقای نیمارو از ایران بروکر بن کنه تا ادمای دیگه رو گول نزنه @iranbroker-support

داداش قصده توهین ندارم ولی این سرتیفیکت های پراپکو حتی فونتش مثله ماله شما نیست دوم اینکه برای شما همه حروفش بزرگهه اسم و فامیلیت من خودمم پراپکو دارم عزیزدل

این شما سرتیفیکت میدی AI برات شبیه بزنه بعد یهو با چند نفر میریزد تعریف سرمایه گذار و زیره چند تا پست انجام میدین بعد از اتفاق عجیب و غریبش سره کندل هفته ی پیش جسارت نمیکنم ولی حتی به دور از انسانیته

من نمیدونم ایران بروکر چرا یک فکری برای این مافیا بازی های این سایت نمیکنه

اینم عکسی که شما دادی

والا درست نیست بلا درست نیست

داداش من بدون اینکه تحقیق کنی حرفی نزن ما هر حرفی زدیم با مدرک بوده این عکس چی میخوای بگی منم رفتم با هوش مصنوعی درست کردم والا درست نیست بلا درست نیست

لطفا بی احترامی نکن من به شما بی احترامی نکردم همین که شما بی احترامی میکنید نشون میده چقدر ادم بی شعوری هستی هرکی اینجا بوده تبلیغ این پراپ اسکم کرده نمیدونم چی بهتون میدن انقدر جلوی نفهمیدن رو میگیرید به قول معروف ادمی که خودشو زده به خواب نمیشه بیدار کرد

موفق باشی دوست عزیز والا انقدر بی ارزش هستی که جوابتو بدم ایشالله شما هم به راه درست هدایت بشی

باشه بدو بابا جون بدو کوچولو

یعنی خدایی مغزی مریضی
دست خودت نیست انگار
ببین دو روز نبودم، 10 بار اسم منو اوردی
خدا شفات بده ناموسا