ماجرای کلاهبرداری کروکوبات

دوستان عزیز هر کسی در زندگیش اشتباهات و گناهان زیادی مرتکب میشه اما بنظرم همونطوری که اگر ما را بخاطر اشتباهاتمون تحقیر یا تمسخر کنن ناراحت میشیم خودمون هم نباید چنین کاری را با دیگران انجام بدیم ، من درک میکنم که قصدتون خیره و میخواین همه آگاه بشن تا دچار سوء استفاده و ضرر نشن ، ولی فکر میکنم تا این حدش بخوبی انجام شده و به تحقیر و سرزنش و تمسخر نیازی نیست، از اون گذشته این دنیا کارما داره خندیدن از اشتباهات دیگران میتونه خطرات زیادی برای خودمون داشته باشه لطفا این پستهای بنده که درمورد تاثیر اینگونه مسائل در زندگی و ترید صحبت کردم را مشاهده کنید:

شما خیلی لطف دارین ، راستش در طول عمرم عضو هیچ کامیونیتی ای نبودم ولی نمیدونم چرا مدتیه میام اینجا خصوصا این تاپیک خوب ، مطمئنم خداوند بزرگ جهانها برام طرحی داره که ازش خبر ندارم …،

راستش با لطف خداوند نزدیک ۶۰ ساله در بزرگترین آموزشگاه جهان مشغول تحصیل و یادگیری بوده ام و خوشبختانه ‏چند سالیه که حدودا بعد از سن پنجاه سالگی به برخی از رازهای سودآوری قطعی و برخی از رازهای عدم موفقیت پی بردم ‏ ،

همه ما در دنیای نمودارها، کندل‌ها و … همیشه به دنبال بیشترین سودآوری و بهترین استراتژی‌ها و ستاپها ‏هستیم ، اما ریل تستهای سخت و طولانی زندگی باعث شد مطمئن بشم که روند اصلی نعمتها در روح و ذهن ما شکل ‏می‌گیرن بقول معروف ثروت واقعی تنها در ظرفی جاری می‌شه که از نظر روحی و فکری به تعادل ، صبوری و پختگی و از همه ‏مهمتر لیاقت و شایستگی رسیده باشه ،

اگر صبور یا با دیگران مهربان نباشیم اگر نظر و دیدگاه دیگران را تحقیر یا ‏مسخره کنیم اگر برای همه با هر دیدگاه و سن و نظری از ته دل خیر خواه نباشیم اگر در مقابل نظرات مخالف دیگران ‏گارد غیر خیرخواهانه بگیریم و…اگر…اگر … در اون زمانه که نعمات و ثروتها و آرامش از ما دور میشن ، همون ‏موقع هست که ممکنه در یک روز با ۱۰۰۰ دلار ۱۰۰۰۰ تا بدست بیاریم اما فرداش ۱۱۰۰۰ تا از دست بدیم و از اون ‏مهمتر در مسائل زندگی نیز متضرر میشیم…

شما خیلی لطف دارین ، هر کسی برای خودش شخصیت قابل احترامی داره اما من فقط این را متوجه شدم که برای دستیابی به سود مستمر و گشودن درهای فراوانی و نعمت و داشتن آرامش و برای اینکه در زندگیم فقط اتفاقات خوب رخ بده مجبورم که با همه انسانها و موجودات مهربان باشم و احترام بزارم…
من هم از شما و سایر دوستان مطالب جدید یاد میگیرم و از شما بسیار سپاسگزارم و برای هممون آرزوی هدایت حمایت و حفاظت و پیشرفت هر روزه را دارم. :bouquet:

و

راستش حالا که اصرار دارین محاله ، چیزی که فکر میکنم راز مربوط به این موضوع هست را بهتون میگم اما احتمال خیلی زیادی میدم برای شما و سایرین کاملا مضحک و خنده داره و مسخرست و میشم مایه ی خندتون :rofl:
حدودا ۵ سال پیش بعد از ۵ سال ضرر دادن از عجول و طمعکار بودن خودم عاجز شدم و با خودم عهد کردم یکسال ترید را رها کنم و روی اخلاقهای بد خودم کار کنم کمی سراغ عرفان ، و فلسفه سقراط رفتم و سعی کردم ذهنیتم را نسبت به همه چیز عوض کنم تازه فهمیدم بغیر از طمع و عجله هزاران عیب دیگه هم دارم … بعد یکسال که کمی تغییر کردم دوباره ترید را شروع کردم یواش یواش حس کردم اخلاق و اعمالی که در زندگی انجام میدم و حتی افکاری که درونم میگذره کاملا روی ترید و سایر بخشهای زندگیم تاثیر میزاره ( کارما ) ، قبلا خیلی خودخواه و مغرور و عجول و … بودم الان که به لطف خداوند کمتر شدن چند ساله بقول معروف دست به هر چی میزنم طلا میشه و اکثر تریدهام سود ده میشن ، قطعا علتش از علم و دانش و روشم نیست بلکه یک راه میانبر پیدا کردم که لطف خداونده که از طریق تغییر اخلاق و رفتارم با خودم و دیگران نمود پیدا میکنه و در همه ی جنبه های زندگی خودش را نشون میده ، هر چند که هر چی بگم احتمالا باور نمیکنید اما شاید صحبتهام در این پست هم کمی روشن کنه که چه کارهایی باعث میشن در ترید و زندگی ضرر کنیم .

و

دوستان عزیزتر از جان ، اکثر ما یا منتقد رفتار مسئولان کشورمان با مخالفان هستیم و از سرکوب صدا از جنگ و خشونت ‏و از عدم تحملِ نظر متفاوت فریاد می‌زنیم و یا منتقد جنگ و رفتار وحشیانه بیگانگانی مانند نتا نیا هو و تر ا مپ و … هستیم ، ‏اما متاسفانه نوبت به خودمان که می‌رسه حتی در یک گروه کوچک مجازی با اینکه همه هموطن و همزبان ودر شغل ترید ‏همکار و همفکر محسوب میشیم اما باز هم گهگاه نمی‌تونیم نظرات درست یا نادرست دیگران را بخوبی تحمل کنیم و بعضی ‏از گفتگوهای ساده را بدون تندی و رنجش به پایان ببریم ، با این اوصاف باید هر روز شکر کنیم که صاحب قدرت سیاسی و ‏نظامی در عالم نیستیم ، چرا که اگر قدرت سیاسی نظامی داشتیم شاید از همان‌هایی که امروز نقدشان می‌کنیم ، بدتر و ‏جنایتکارانه تر عمل می‌کردیم …‏
حتی اگر کسی کار اشتباه و یا حتی گناه بزرگی انجام داد نباید بهش توهین و یا تحقیرش کنیم ، راه حل اکثر این مشکلات فقط اینست که هر کدوم از ما دائما بدنبال اصلاح افکار و رفتار خودمون و برطرف کردن ایرادات خودمون باشیم نه دیگران ، و باور کنیم که هر چی در دنیای ما اتفاق میفته بازتاب انرژی درونی خودمونه : “بیرون زتو نیست آنچه در عالم هست”

این یعنی اگر دنیا و کشوری بهتر و دنیایی بدون جنگ و خشونت و پر از برکت میخواهیم تنها راه تغیر دادن درون خودمان ‏است و هیچ راه حل بیرونی ندارد و باید از همین‌جا شروع کنیم از همین انجمن از همین چت ازهمین لحظه

سعدی:‏
‏ همه عیب خلق دیدن نه مروت است و مردی
نگهی به خویشتن کن که تو هم گناه داری ‏
مولوی :‏
‏ اگر مر تو را صلح آهنگ نیست
مرا با تو ای جان سر جنگ نیست
تو در جنگ آیی روم من به صلح
خدای جهان را جهان تنگ نیست ‏

حداقل برای اینکه از گزند کارما در امان باشیم بهتره حتی برای مخالفان و دشمنانمون هم خیرخواه باشیم چه برسه به آقای امامی نژاد که یکی مثل خودمونه که شاید قربانی جهل یا طمع خودش شده باشه ، برای ایشون و خودم و همه آرزو و دعا میکنم که زودتر بتونیم به اشتباهاتمون پی ببریم و در بهبود افکار و اصلاح رفتار و اخلاقمون بکوشیم.
راستش من آنقدر عیب و ایراد و اشتباه و گناه دارم که سرزنش کردن دیگران را برای خودم نامردی میدونم.
امیدوارم از صحبتهام ناراحت نشین و نخواین به من پاسخ بدین :rose:

‏ همه عیب خلق دیدن نه مروت است و مردی
نگهی به خویشتن کن که تو هم گناه داری ‏