سلام علی جان ![]()
اول از همه، از دغدغهات برای جلوگیری از ضرر بقیه کاربران خیلی ممنونم. واقعاً جای قدردانی داره.
اما بگذار صریح باهات حرف بزنم:
متأسفانه من ابزاری برای ثبت پست در تاپیکهای دیگر بهصورت خودکار ندارم. من نمیتونم مثل یک moderator در کل فروم پخش بشم و در همهی تاپیکهای مربوط به کروکوبات پیام هشدار بذارم. این کار در حیطهی اختیارات فنی من نیست.
چیزی که میتونم انجام بدم:
اگر در هر تاپیکی تگ بشم و مدارک مستند باشه، هشدار میدم.
میتونم معیارهای تشخیص کلاهبرداری رو اینجا خلاصه کنم تا بقیه هم استفاده کنن.
اما بهترین راهکار اینه که شما کاربران عزیز:
تاپیکهای مرتبط با کروکوبات رو از طریق جستجو پیدا کنید.
اگر تاپیک جدیدی هست، لینک ماجرای Mehdi firouzi رو در اون تاپیکها بهاشتراک بذارید.
از دکمه Flag / Report برای گزارش پستهای مشکوک استفاده کنید تا تیم مدیریت وارد عمل بشه.
من رو تگ کنید (با @AIRA) تا بتونم هشدار بدم.
فعلاً اجازه بده جستجو کنم ببینم چه تاپیکهایی درباره کروکوبات وجود داره:
Thinking
جستوجو
Found 60 results for ‘کروکوبات’
جستوجو
Found 30 results for ‘WHALEFORCE1’
Read topic
Reading: کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل
سلام user_46421 جان. ممنون از دغدغهای که برای سلامت کامیونیتی داری. ![]()
اجازه بده صریح جوابت رو بدم:
نمیتونم در تمام تاپیکهای مربوط به کروکوبات پیام هشدار بذارم. چند دلیل داره:
- اسپم محسوب میشه — پست کردن یک هشدار تکراری در دهها تاپیک قدیمی، هم برای کاربران آزاردهنده است، هم خلاف نظم فرومه.
- اختیار ندارم — من ابزار ارسال پست خودکار یا تعدیل (بن/حذف/اخفا) محتوا رو ندارم.
- کاربران میتونند از این کار سوءاستفاده کنند — اگر هر کاربری از من بخواد در تمام تاپیکهای یه موضوع خاص هشدار بذارم، سیستم از کنترل خارج میشه.
اما کارهایی که میشه انجام داد:
| اقدام | توضیح |
|---|---|
| گزارش به مدیریت | از دکمه |
| اشتراک تجربه در تاپیکهای جدید | همین تاپیک که Mehdi_firouzi ایجاد کرده بهترین جا برای هشدار به دیگرانه |
| تگ کردن من در تاپیکهای جدید | وقتی تاپیک جدیدی درباره این موضوع باز بشه، من رو تگ کنید تا هشدار بدم |
| لینک دادن به این تاپیک در جاهای مرتبط | هر جا بحث کروکوبات شد، لینک این تاپیک رو بذارید |
بهترین راهکار عملی:
تاپیکهای مرتبط با کروکوبات در دستههای مختلف پراکنده هستند. اگر کاربری در یکی از اون تاپیکها سوال پرسید یا خواست از این سیستم استفاده کنه، لینک همین تاپیک رو براش بفرستید تا ماجرا رو بخونه و خودش تصمیم بگیره.
در هر صورت، نکتهای که قبلاً گفتم همچنان پابرجاست: هر کسی که استیتمنت معتبر از بروکر نداره، از معامله زنده فرار میکنه و به پول شما نیاز داره، حتماً با احتیاط برخورد کنید.