عزيزان وارد كانال تلگرام بنده بشيد سئوالي داريد در متينگ پاسخگو عزيزان و اپراتور فاركسيو هم حضور دارن
اسم كانال تلگرام efiyego
به زودي از برداشت جديدم هم رو نمايي ميشه
عزيزان وارد كانال تلگرام بنده بشيد سئوالي داريد در متينگ پاسخگو عزيزان و اپراتور فاركسيو هم حضور دارن
اسم كانال تلگرام efiyego
به زودي از برداشت جديدم هم رو نمايي ميشه
من تلگرام ندارم
اگر امکانش هست همین جا بگو
برا احراز هویت اثبات آدرس لازمه
چطور انجام دادی؟ اصلا خواستن از شما؟
دیگه خلاقیت ندارن خب
چیکار کنن بنده خدا ها
سلام برادر عزيز اميدوارم ايام به كامت باشه لطفا اول فكر كن بعد حرف اگه اينجا چيزي واسه ارائه به بقيه نداري لطفا نظر نده ذهن مسمومت براي خودت بزار قطعا از اون تريدرهاي ضعيف هستي كه فقط بلدي اكانت فيل كني دفعه اخرت باشه با ذهنتيت منفي بقيه افكار منفيت هدايت كن قطعا برو روانشناسي تريدت و افكارت كار كن كسي كه مياد نظر ميده بايد شخصيت قوي باشه يا علي مدد از خدا خودت بخواه قطعا كمكت ميكنه تريدرا گرامي با خيال راحت اكانت بگيريد كد تخفيف همefiyegoبراتون از فاركسيو گرفتم تو كانال تلگرام هم عضو بشيد سئوالي داشتيد بنده خدمتگذارم
سلام برادر عزيز با پشتيباني در ارتباط باش امكان داره مرحله احراز هويت براي سام ساب اذيت كنه تيكت بزن دستي قبول ميكنن كد تخفيفefiyego888براي پلن اكسس بقيه پلن هاefiyego
ممنون برادر عزيز ايشالله برداشت شما برادر بزرگوار ببينيم در فاركسيو
سلام و احترام،
اصلا شما اگر تبلیغ هم بکنی به کسی ربطی نداره و آزادی تبلیغ هرجایی که فکر میکنی خوبه رو انجام بدی.
به کسی کاری نداشته باش و راحت کارت رو بکن. بزار هر کسی هر چی خواست بگه عزیز
بیخیال نظرات منفی باش خلاصه ![]()
ادرس این شرکت و جا و جگاش مشخص هست ؟
داخل سایتشون هست دگ
شرکت ثبت شده در لندن شماره شرکتتون هم هست میتونی بررسی بکنید
عالیه به لندن هم دسترسی خیلی راحتتره
حالا دسترسی به شرکت هایی ک توی امارات هستن مگه راحته؟
بحث مهم تر این هست که اتفاقا اونجا نظارت روشون بیشتر هست تا شرکت هایی ک تو ایران هستن و هیچ گونه نظارت و جوابگویی ندارن اونم برای ترید و قوانین داخلی ج ا که خیلی مشکل ساز هست واسه تریدر بخاد حق و حقوقش رو پیگیری کنه و عملا به جایی نمیرسه چون خیلی از این شرکت ها مدیرها ش با همون دزد های ج ا دستشون تو ی کاسه است
پراپی هم به علت نظارت روش جمع کرد رفت دقیقا این چه حرفه غیر منطقیه نظارت روشون زیاده
قوانین تو لندن و اروپا برای کسب و کارها که شما میری یه شرکت مالی ثبت میکنی، با شرکتی که تو ایران هستن و حالا تهش میرن یه شرکت درجه هزارم تو کشورهای نامعلوم و خوبه شون دبی میرن میگیرن آیا نظارت روشون مث همه؟
انشالله اطلاعات کامل و با دانش رو مقاله ثبت کنید بقیه خودشونو باد بزنن باهاش
من نمیدونم چرا ادمین های رابین سود، اینقدر زورشون میاد که یه اسم به شرکت دگ حتی تازه کار حتی اگر زیاد کسی نمیشناسه اونا رو ،اسمشون تو این کامنیتوتی بیاد هم شما هم اون old trader
لااقل شما ک میخاید تیمی و گروهی بیاین بقیه پراپ های دگ رو بکوبید،حداقال پروفایل های متفاوت بزارید یا اگر عقلتون کار میکرد اصلا پروفایل نمیزاشتید والا:joy:
بعد گروهی و تیمی راه می افتادید تو تمام تاپیک ها و فقط رابین سود رابین سود میکردید
به اون همکارت هم بگو ببین، وقتی در مورد پراپ و شرکت شما بخام صحبت کنم و اشاره اسمش رو میارم و میگم “رابین سود” ![]()
فقط نمیگم و اسم سرمایه گذار برتر نمیارم ،نگران نباشه ک وقتی در مورد اون میخام صحبت کنم
عقل جیره خور در همین حده دیگه
من الان عکس پروفایلمو میفرستم براش اینجا اگه قبول کنه بزاره پروفایلش شما حقوقت بیشتر شه بقوله بنده خدا ![]()
اینم نه کم آوردید تو تاپیک ها، یه اکانت دگ تبت نام کردید و آوردید با همون منطق های قبلی و همون پروفایل سازی ![]()
![]()
به ادمین های رابین سود چه اصلا
که پراپ های دگ و تاپیک های دگ هم هست. اینقدر شرکتتون کوچیکه که تاب دیدن یه پراپ دگ رو نداره؟
سالی جان در مورد فارکسیو بیا صحبت کن دیگه
مابقی عزیزان هم برن تاپیک های خودشون و سوال اگر داشتن اینجا مطرح کنن ![]()
@AIRA
یکم در مورد این فارکسیو توضیح بده. جمع بندی کن و خلاصه ای جامع برای کاربرها بزار
حالا آیرا کند شده و جواب نمیده ![]()