بررسی کامل پراپ فارکسیو از زبان کاربران

به دوستتون تبریک میگم، عالیه. :green_heart:

حساب های acess پرداخت دومشون، یه خرده زیاده. 5000 دلاری دو مرحله‌ای 29 دلاره، بعد acess(دسترسی) 99 دلاره. چخبره! حداقل اگر 39 دلار بود خوب بود

یه سوال. ممنون میشم جواب بدی.

5 دلار پرداخت میکنی. بقیه را بعد از گذراندن دوتا چالش پرداخت میکنی

یا

وارد ریل هم میشه اما قبل از پرداخت اولین سود، باید بقیه هزینه را واریز کنی؟

چالش را ک گذراندی و پاس شدی، بقیه هزینه رو میدی و بعد وارد اکانت ریل میشی

داداش میدونی همین حساب 5 هزارتا یی رو پراپ های داخل چند میدن؟ بالا 60 دلار بعد چجوری بیاد هم اکانت رو 5 دلار بگیره تو ده تا هم که از دست بدی بشه 50 دلار تازه، بعد اون موقع ک میخای بعد ده تا اکانت از دست دادن 5 دلاری، پاس کردی، پول به اکانت نصف داخلی رو بگیره؟ خب دیوانه است مگر؟

بعدش فک کنم شما هنوز متوجه اکانت اکسس نشدی ک چیه و چجور

شما میتونی حساب معمولی 5 کا بگیری به 29 دلار ولی اگر از دست دادی هر چندتا، هرکدوم 29 دلار از دست دادی

ولی اکسس 5 دلار میدی ولی اگر حساب از دست بدی هر بار فقط 5 دلار از دست میدی و بعد وقتی ک پاس شد یه 5 دلار از قبل میدی و یه 99 دلار، و میری تو ریل ،نمیصرفه؟

منطق جالبی نیست چون اکانت ارزونه و 5 دلاره بخریم . خب حالا اگه 5 دلار دادیم کلی وقت هم گذاشتیم رفتیم مرحله ریل پول مرحله بعد هم دادیم ولی سود رو نداد چ باید کرد . از قدیم هم گفتن هیچ ارزونی بی علت نیست

:joy: شما که اصلا نخونده نظر دادید

فقط 5 دلار که نیست

69 تا بعد از گذر از چالش‌ها پرداخت میکنی

این ریسک تو همه پراپ ها و بروکر ها هم هست الان برای ایرانیاا.

منی که یونیتی اکانت 5 کا پول دادم و پاس کردم و تو ریل جمع کردن رفت، چه باید کرد؟ تازه تو ایران هم بود و دستمون به هیچ جا نمیرسه.لااقل این تو خارجه یه تراست پایلوت داره میتونی براش بنویسی و هم رسیدگی و نظارت روشون بیشتره.در کل تا ریسک نکنی هیچ چیزی گیرت نمیاد

همون بهترین شرکت هم ریسک اینو داره ک یه روزی به ی مشکلی بخوره نتونه و دگ نباشه.قوی سیاه نسیم نیکلاس

بعد اونوقت فقط گیر یه شرکت باشی و همون شرکت ب مشکل بخوره بدتره یا اینکه ریسک این اتفاق رو توی شرکت های مختلف پخش کرده باشی و تخم مرغ هات رو توی سبد های مختلف؟؟ البته بعله که باید قبل از گذاشتن تخم مرغ تو سبد بببینی سبد شکسته نیست سوراخ نباشه

اکانت دو مرحله معمولیش میخری فقط یه نمونه حساب نداره ک

داخل کانال های تلگرام هم اخه اسمی ازش نیست زیاد

سلام درود بنده عرفان خانزاده يكي از تريدرهاي فاركسيو هستم توصيه ميكنم همه عزيزان از اين پراپ تريدينگ حداقل يك دونه حساب داشته باشن پشتيباني قوي قيمت منصفانه و به نظرم يك ليگ افسانه اي باز ميكنن تشكر ويژه مديريت كامونيتي شون خانم جباري در ريجن ايران و مالك محترم شون جناب اقاي مهندس عباسي عزيز واقعا در روز هاي سخت خامي ما تريدرا هستن

پربرکت باشه برات این سود عرفان جان.مرسی که خودت اومدی و گذاشتی سودت رو

توسط نویسنده حذف شد

اون دوستمون اومد خودش و برداشتش رو گذاشت از ایشون تجربه اش میتونی بپرسی و کلا این ریکس حتی برای بروکر هم هست که پول واریز کنی و بعد برای برداشت پول خودت سرت قر بیاند چون اینجا ما تحریم هستیم و دارن سو استفاده میکنن حتی بروکر های که به ایرانیا خدمات میدن بعضیاشون البته . پراپی که 100 دلار بدی برداشت اول 200 تا بر میداری والا بخدا دمشون گرمه

شما برو پراپ چک مافیا در مورد پراپ هایی ک خودشون کار نمیکنن مطلب بنویس خوبیشو بگو بعد ببین پاک میکنند یا نه.متاسفانه تلگرام و بررسی پراپ ها هم مافیایی شده و برای منافع خودشون میان میزنن خیلی ها دارن اینو میگن باز خوبه این ایران بروکر هست که ازادانه بنویسی هرچی و بن نشی

https://forum.iranbroker.net/t/200-5/14955?u=saali_fx

:backhand_index_pointing_up: :backhand_index_pointing_up: این هم همان تاپیکی هشت که پیشتر گفتم قصد انجامش رو دارم خوشحال و ممنون میشم که حمایت بکنید دوستان :folded_hands:

دارن تبلیغش میگنن نگاه کنی قبلش ازش پستای دیگه گزاشتن .بعد این یکی الکی اومده سوال پرسیده اون یکی هم اومده تعریفشو کرده .

مخصوصا حساب فلانش خوبه با پنج دلار حساب دویست کا میخری🤣 وقتی پول چالش رو بعدا قراره بگیره که بهت اکانت لایو بده چه فرقی کرد .وقتی قراره سود نده بهت چه فرقی داره .

بعد از این که چالش را پاس کردی، اثبات آدرس را چطوری انجام دادی؟

پس تمامی تاپیک های بررسی بروکرها و پراپ ها همه شون تبلیغ اند دگ با این توصیف؟

خب این تاپیک هست ایجاد شده اقا یکی بیاد بگه نه فلان مشکل رو داره فلان و بمان

و آزاد هم هست.

ایران بروکر هم ک از اول بررسی بروکر پراپ زده تو سایتش و معرفی اونم تبلیغه

آره هم تبلیغ میشه هم اگ خوبی داره فعلا باید گفت.بدیش رو هم باید گفت تاپیک بررسی حساب غیر از اینه مگه

برو تاپیک های بررسی رابین سود رو ببین تا بگم بهت تبلیغ چه شکلیه.تبلیغ یه حساب چالش دمو رو میکنن اونجا دگ و میگن نه خیلی خوبه

درسته حرفتونو کاملا قبول دارم