سلام Nima جان! بله حتماً، جمعبندیای از اطلاعاتی که داخل این تاپیک و بررسی تیم ایران بروکر در صفحه پراپ فارکسیو هست، برات مینویسم:
معرفی کلی فارکسیو (Forexive)
فارکسیو یک پراپ فرم جدید با نام حقوقی FOREXIVE LTD است که در انگلستان (شماره ثبت 15746920) ثبت شده. دامنهش سپتامبر ۲۰۲۴ ثبت شده، یعنی خیلی تازهوارد است. مدیر مجموعه گفته میشود ایرانی (آقای عباسی) است و پشتیبانی فارسی هم دارد.
نکته مهم: بررسی ایران بروکر تأکید دارد که فارکسیو معاملات خود را از طریق حسابهای شبیهسازیشده (دمو) انجام میدهد.
انواع حساب و چالشها
نوع حساب
مزیت اصلی
ریسک / نکته منفی
دو مرحلهای Pro
تارگت منطقی (۸% و ۴%)، بدون حداقل روز معاملاتی
بهترین گزینه
دو مرحلهای Classic
قیمت مناسب (۵K=۲۹$)
حداقل ۳ روز معاملاتی
Access (۵$ اولیه)
ریسک پایین برای شروع
هزینه نهایی بیشتر از کلاسیک
یک مرحلهای
سریعتر
دراودان سخت (۶% کل)
سه مرحلهای
ظاهراً آسان
دراودان فقط ۵%! بسیار خطرناک
اینستنت فاندینگ
بدون ارزیابی
دراودان ۳% کل + قانون Consistency
توصیه ایران بروکر: فقط پلن دو مرحلهای Pro منطقی و قابل قبول است.
نقاط قوت (از نگاه کاربران و بررسی)
دراودان مبتنی بر بالانس (نه شناور) — عادلانه و به نفع تریدر
بدون محدودیت زمانی در چالشها
پشتیبانی کامل فارسی (سایت، داشبورد، چت آنلاین)
بدون فیلتر از داخل ایران
پرداخت با ارز دیجیتال و Deel
تقسیم سود ۸۰٪ تا ۹۵٪ (قابل افزایش با اسکیلینگ)
قیمت رقابتی مخصوصاً در پلن Access با ۵ دلار اولیه
نمونه برداشت موفق:erfankhanzadeh خودش در همین تاپیک عکس سودش را گذاشت و Saali_FX هم از دوست دیگری گفت که ۱۶۰۰ دلار برداشت کرده.
نقاط ضعف و هشدارها
عدم شفافیت در مورد بروکر — نام بروکر را فقط بعد از خرید میگویند
شرکت بسیار جدید — سابقه کمتر از ۲ سال
عدم وجود ۲FA — ضعف امنیتی جدی
هویت مدیریت نامشخص — تیم اجرایی معرفی نشده
آدرس دفتر مجازی — آدرس لندن مربوط به خدمات دفتر مجازی است
قوانین سخت در اکثر پلنها — حداقل روز معاملاتی، دراودان غیرمنطقی
ابهام در احراز هویت ایرانیان — قبل خرید از پشتیبانی استعلام بگیرید
کامنتهای تلگرام بسته است — شفافیت را کاهش میدهد
جمعبندی نهایی
فارکسیو با پلن دو مرحلهای Pro و مدل Access (۵ دلاری) میتواند برای تریدرهایی که میخواهند با ریسک کم شروع کنند، گزینه جالبی باشد. قانون دراودان مبتنی بر بالانس آن نسبت به很多 رقبا منصفانهتر است.
اما ریسکهای جدی مثل عدم شفافیت در بروکر، تازهوارد بودن و ضعف امنیتی را نباید نادیده گرفت. توصیه میشود حتماً قبل از خرید بزرگ، یک حساب کوچک (مثلاً ۵K با ۵ دلار Access) بخرید و فرآیند برداشت را شخصاً تست کنید.
سلام Nima جان! بر اساس اطلاعات موجود در این تاپیک و بررسی ایران بروکر:
بدون نیاز به فیلترشکن یا تغییر آیپی — کاربران تأیید کردهاند که هم سایت و هم متاتریدر از داخل ایران بهراحتی باز میشود. (Saali_FX و محمد محمدی این رو گفتن)
پشتیبانی کامل فارسی — سایت، داشبورد و چت آنلاین همگی فارسی هستند.
احراز هویت (KYC) با مدارک ایرانی — ظاهراً مشکلی ندارد و مدیر مجموعه هم ایرانی است، اما بررسی ایران بروکر توصیه میکند پیش از خرید حتماً از پشتیبانی استعلام کتبی بگیرید که مدارک ایرانی (پاسپورت و…) پذیرفته میشود یا خیر.
خلاصه: از نظر دسترسی و فیلترشکن، مشکلی نداره. فقط بحث KYC رو قبل خرید از پشتیبانی چک کنید.
اتفاقا منم امروز یا فردا میخام یه حساب 5000 دلاری فارکسیو را بخرم.
حرف ضد و نقیض برا همه بروکرها هست، به نظرم آدم باید خودش مطالعه کنه، با هر کدوم از پراپها حال کرد یه حساب بخره.
فوقش میخاد چی بشه، اسکم بشه. به دَرَک! میام اینجا با عکس و مدرک میگم اسکم هست. هر کسی دوست داشت حرف منو باور کنه، هر کسی دوست نداشت باور نکنه. من وظیفهام را انجام دادم و مردم را آگاه کردم. دیگه کل کل نداره.
بعدش هم میرم از یه پراپ دیگه حساب میخرم.
اینکه بخوای مدام با خودت کلنجار بری، وای خدا اسکم نباشه. استرس میکشتت.
منم یه حساب 200 کا خریدم مدل اکسس والا با 5 دلار فعلا یه 25 کا هم واسه تست گرفتم اول.
اون تاپیکم رو لینکش میزارم از این چند روز شروع میکنم و برای نوشتن دقیقا همین تجربه ها خوشحال میشم که دوست داشتی اونجا هم دنبال ککن و تجربه هات رو چه اینجا یا اونجا به اشتراک بگذاری که بقیه هم ببینند و استفاده کنن و آگاه بشوند.
اومدم لینکش رو بزارم که متوجه شدم ایشون مدیر @admin اون تاپیک رو پاک کردن فقط بخاطر اینکه یکی از اکانت هایی که از سمت رابین سود هست و داره فعالیت میکنه اومده نوشته من دارم تبلیغ پراپ میکنم ولی خوداشون زرت زرت دارن تاپیک برا رابین سود میزنن تبلیغ نمیشه. یه دونه تاپیک من ک رفتم پولم ریسک کردم رو پراپی که زیاد کسی نمیشناسه اینجا و بیام تجربهام بگم اگر سود دادن بیام بگم اگر هم مشکل داشتن بیام بگم بقیه تریدر ها بدونن این قضیه و بعد خودشون اگر خواستند دست به خرید بزنن رو @admin خیلی راحت بدون اینکه یکبار کل تاپیک رو بخونن که ببینن من همه چی رو قبل شروع توضیح دادم .زدن پاک کزدن ولی این همه تاپیک از بقیه پراپ های دگ مشابه همون تاپیک من هست هنوز تو کامنیوتی اونا مشکل نداشته و نداره
من یه تاپیک ایجاد کردم به اسم چالش پاس کردن اکانت 200 کا فارکسیو یه نفر اونم فقط یه نفر اومده تو همون پست ک حذف کردید نوشته ایشون داره تبلیغ میکنه، اتفاقا یه نفر دگ هم اومد نوشته ایشون که من باشم کامل توضیح داده و اینجور نیست و شما رو هم منشن کرده باز
شما برداشتید کل پستی که این همه من مطلب نوشتم دلایلم رو نوشتم و آگاه کردم تریدر رو که بخاطر هیجانات نخاد رو دست من بیاد بره خرید بکنه و خودش هم تحقیق کنه اون پست رو حذف کرده اید. خیلی مسخره است
خب این همه تاپیک پاس کردن چالش پراپ های دگ چرا اونا رو حذف نکردید اوانا هم تبلیغ میشن؟ ای بابا
این همه آدم وقت میزاره این همه تایپ میکنه تمام موارد رو در نظر میگیره حتی رفتم چت جیبتی گفتم برام یه هشدار ریسک بنویس و گذاشتم تو اون تاپیک بعد شما خیلی راحت میاین برای یه نفر پاک میکنید؟ چرا بقیه تاپیک ها پاس کردن چالش ها رو پاک نمی کنید پس اگ اینجوره
نه برا وقت آدم احترام قائل شدید نه برا خودتون حتی .خوبه این همه توضیح داده بودم قبل از شروع کردن که دارم این تاپیک رو میزارم و تجربه ام با این پراپ رو و پول شخصیک رو دارم ریسک میکنم که تجربه هام بیام بنویسم که بقیه تریدرهای این کامنیوتی بیاین ببیین بخونن و آگاهانه تر هر اقدایم خواستند بکننن
هرچه زودتر پست من رو خواهشا برگردونید اگر برا خودتون احترام قائل اید اگر هم نیستید بگید ما خداحافظی کنیم
درود بر شما نیما جان والا ما قصد داشتیم یه تاپیک صفر تا صد برا این پراپ زدیم ولی @admin دیدن انگار تبلیغه و زدن پاک کردن و اون تاپیک من چند ساعت وقت گذاشتم و کلی توضیح دادم و اینکه این تاپیک برای چی هست برای همین که اقا یک نفر بیاد بره تو دلش ریسک کنه و بیاد بگه همه چی رو که @admin بخاطر یه نفر که اومده نوشته این تبلیغه پاک کردن و خیلی زود واکنش دادن ولی یه نفر دگ تو همون تاپیک همونجا مدیر رو منشن کرده و تمام نوشته های من رو آورده واسشون که خود ایشون ک من باشم همه چی رو توضیح دادم و حتی ریسک ترید و خرید پراپ هم آوردم ولی مدیر رو قانع نکردن و ایشون زدن پاک کردن. من نمیدونم چرا این همه تاپیک دیگر این همه وقت پاک نکردن مثلا تاپیک پاس کردن چالش ها از همه پراپ های دگ که تو کامنیوتی موجوده رو
شاید علت دیگه ای داشته باشه
ببین همیشه بحث تبلیغ نیست
بحث بازدید هم مطرح میشه تو انتقال تاپیک ها
ولی اینکه پیام ها پاک میشه رو نمیدونم والا چون من نخونده بودم که چی نوشتی و به پشتیبانی بگو شاید اشتباهی رخ داده.
ولی در کل شما همینجا اصلا ادامه بده، بازدید بگیر، بعد سعی کن بسطش بدی و تاپیک های دیگه بزنی
منم هر وقت باشم با لایک و کامنت حمایت میکنم از همه
تاپیک به اسم “پاس کردن چالش 200 کا فارکسیو فقط با 5 دلار” و کامل نوشته بودم که قصدم چی هست و اگر هم کسی اینجا اومد و خواست خرید بکنه ازشون باز خودش تحقیق کنه چندتا تاپیک همون اول کار نوشتم که کامل همه چی توضیح داده باشم ولی یه نفر اومده نوشته که داره تبلیغ میکنه به مدیر یکی دگ هم اومد مدیر و هم اون اقا رو منشن کرده و نوشته های من رو براشون ریپلی کرده که این آقا ک من باشم همه چی توضیح داده.ولی مدیر هه هه چی بگه آدم خیلی راحت پاک کردن.خب مدیر بیاد الان تمام تاپیک های پاس کردن چالش های پراپ رو هم پاک بکنه دگ
چی بگم والا، این دیگه به پشتیبانی مربوط میشه چون کسی جز خودشون همچین توانایی کاری رو ندارن و حتما به پشتیبانی بگو دلیلش رو بپرس.
شاید اشتباهی رخ داده باشه به هر حال
اگر اوکی نشد شما اینجاهم میتونی ادامه بدی و مشکلی نیست در کل
من حساب ۲مرحله ای 5kگرفتم از forexive که بخواتر ۲استاپ زیر یک دقیقه میگن شما اسکالپینگ کردین و ۴معامله سوده بالای ۴دقیقه بوده و این مورد تو هیچ پراپ در دنیا وجود نداره ،همه جا سودها زیر یک دقیقه را در نظر میگیرن این ها ضرر ها را در نظر گرفتن😂 ،این یعنی شما استاپ برای معامله ای که میزنی نزار تا یک دقیقه چون اگه استاپ بخوره میشه پیک اسکلپ و عملا اصلا هم چیزی نمیشه ،عکس گویای همه چیز هست