بررسی کامل پراپ فارکسیو از زبان کاربران

فک نکنم ،کسایی که با پراپ تریدر هایی خارجی هم کار میکنن چون رقبای خارجی دارن بخان مثل این پراپ ایرانی ها هی قانون عوض کنن، چون تو خارج دارن با شرکت های خیلی بزرگتر رقابت میکنن و باید اتفاقا مثل همین پلن پس پرداخت مزیت رقابتی به تریدر بدن که بتونن تریدر بیشتر جذب کنن، اون قوانین عوص کردن ها واسه پراپ های ایرانیه ک به هیچ جایی جواب پس نمیدن

ولی فعلا این قوانینش هست و این پلن باید استفاده کرد، حالا تا بعد کسی نمیدونه دگ ،حتی همین سرمایه گذار برتر، اونایی ک اکانت بالای 25 داشتن مگه فک میکردم ک 5 ماه حسابشون نداشته باشن؟ کلا اینجور ریسک ها برای همه شرکت ها هست

پس بی زحمت شما بررسی و مداقله ی نهایی رو به عمل بیار و بعد نتیجه غایی رو به ما اعلام کن

من ک خودم بالای 20 روز هست بررسی کردم، یکی از دوستان تریدر ک چند جلسه منتورینگ براش برگزار کردم اون پراپ فارکسیو کار می‌کرد از قبل و خوشبختانه بعداون جلسه ها رفت توی ریل و ظاهرا برداشت هم داشته، یا قراره بهش پرداخت بشه،

بعد این پراپ فارکسیو از آخر 2024 استارت کردن ،و قبلا با تم بنفش بودن ،شاید سرتیفیکت هاشون رو دیده بودین، ولی حالا با تم سبز شدن و ری برندینگ داشتن، ک بالا ک ته توش رو در آوردم نوشتم بالا. شما هم میتونید ی تحقیقی بکنید با خیال راحت برید جلو،

ولی نگران نباشید هر اکانتی میخای بخرید، خودتون بیاین جلو، چون واقعا 5 دلار پول یکی از ده ها کانفیگس بود ک ملت میدادن تو قطعی نت،بعد خودتون دستتون میاد،اگر دیدید خوب هست دوست داشتید و پاس کردید، بعد هزینه میدید، اگر هم حال نکردید ک دگ ترید نمی کنید و حالا اینم 5 دلار فقط از دست دادید نه بیشتر

مونتا هم هست خوبه منم خریدم،ولی مث فارکسیو حساب پس پرداخت نداره و این ریسک هست ک اگر منطقه دوباره اآشوب بشه شاید ایندفعه کلا خدماتش رو ببنده

چرا؟؟ مگه پراپ ایرانی نیست؟

مونتا نه ایرانی نیست اماراتیه

فارکسیو هم ثبت لندنه ولی خب مدیرش ایرانیه باز هامون داره

من رفتم پلن هاشو دیدم به نظرم ارزش نداره حساب 5K نودو هشت دلاره اونم تک مرحله ای با 98 دلار میشه 15 کا بقیه پراپ هارو گرفت
ولی پلن های عادی 2 مرحله ایش 5کاش 30 دلاره که خوبه

این پراپ تازه اومده ؟ من نشیدم تا حالا اسمشو

شما گزینه دو مرحله ای حساب رو میدیدی ، نه تک مرحله ای ک خب طبیعتا هدف سودش کمتره ولی دراداون روزانه و کلش هم کمتره.دو مرحله ای این شکرت رو با دو مرحله ای خوبه سرمایه گذار برتر مقایسه کن حتی

شما داری پلنی رو میخرید که حتی اگر ده بار هم حساب رو از دست بدید و باز بخرید، تازه 50 دلار از دست داده اید، شرکت های دگ همون مرحله اول شما بالای 60 دلار از دست میدی خب، اینم بگید، ارزش این نوع حساب تو این هست.

بعد اینم لیست قیمت هاش ک رفتم در آوردم با هوش مصنوعی، بحث مقایسه باشه، اکانت 5k فارکسیو دو مرحله ای ک کلا پراپ ها رو حساب هاشون رو با دومرحله ای مقایسه میکنن اون 29 دلار هست، سرمایه گذار چندتا؟ 60 دلار

لیست قیمت انواع مدل‌های حساب پراپ فارکسیو

:briefcase: چالش یک مرحله‌ای (1-Step)

5 هزار — $39
10 هزار — $59
25 هزار — $109
50 هزار — $209
100 هزار — $319
200 هزار — $599

:chart_increasing: چالش دو مرحله‌ای (2-Step)

5 هزار — $29
10 هزار — $49
25 هزار — $99
50 هزار — $189
100 هزار — $299
200 هزار — $549

:high_voltage: فاندینگ فوری (Instant Funding)

1 هزار — $15
2.5 هزار — $29
5 هزار — $55
10 هزار — $79

:money_with_wings: دسترسی ویژه به چالش دو مرحله‌ای (Access 2-Step Challenge)

پرداخت ۵ دلار برای تمام حساب‌ها در ابتدا

5 هزار — $99
10 هزار — $159
25 هزار — $279
50 هزار — $449
100 هزار — $699
200 هزار — $1199

پس از قبولی در چالش

از اول ۲۰۲۵بوده که….

من این هفته میخام یه حساب مدل اکسس 5 دلاری بخرم، یا 100 هزارتا یی یا 200 هزارتا😃

و میخام یه تاپیک بزنم

چالش پاس کردن حساب 200 کا پراپ فارکسیو فقط با 5 دلار

اگر هم رفت تو ریل پرداختش برام سنگینه ولی خب انجام میدم و تجربه ام رو خواهم گذاشت.

نظرتون چیه؟ خوبه؟

عالیه .موفق باشی . :ok_hand::clap::clap::clap:

عالیه حتما انجامش بده.:+1:

یکی از دوستان گفت : یکی از آشناهام به ریل رسیده، چی شد؟

تونستی برداشتی از فارکسیو داشته باشه

سلام آررره راستی نگفتم.؟

حساب ده کا داشت و 1600 تا برداشت

داخل کانال تلگرام برداشت سودشون گذاشتن ،

اینجا اکانت نداره اگ میدونید تا بهش بگم بیاد خودش بگه

گروه برداشت سودشون بعد قطعی نت داره انگار سودهی ها رو کم کم میزاره و تعدادشون هم زیاد نیست اتفاقا و میتونه نشون این باشه که پرداختی الکی نمیزارن تو گروه و همونی ک هست رو میزارن

ممنون ازتون🙏

شروع کردم لینکش رو اینجا میزارم حتما :grinning_face::smiling_face_with_sunglasses:

عالیه سالی جان ایشالله موفق باشی