بررسی کامل پراپ فارکسیو از زبان کاربران

درود اگر این پراپ همون تم بنفش هست که کلا تو زمان قطعی اینترنت کل کانال تلگرام و سایت رو جمع کردن

تنها نکته مثبتی که این پراپ داشت قوانین خیلی واضح بیان شده بود

البته اینکه قوانین نانوشته داشته باشند هم که خدا داند

درود بر شما، بالاتر عرض کردم، به تغییر اسم و ری برندینگ میخواستن داشته باشن که دقیقا برابر شده با اون تایم قطعی نت، و ما بعدش رو متوجه نشدیم و برای اونا هم این تغییر اسم و ری برندینگ شکست خورده بخاطر قطع شدن نت ایرانی و اینکه نتونستن درست اطلاع رسانی کنند و دوباره برگشتم به همون اسم سابق و فقط تم رنگی و لوگو رو عوض کردن و بله همون پراپ بنفش هستن، و سرتیفیکت های پرداختی شون هم با همون بنفش رنگ بود، درست فرمودید و امیدوارم قوانین شون مث همون موقع ک شما فرمودید الان هم شفاف و راحت باشه

مافیای چی؟ من راستش خب وقتی تو ایران بروکر قسمت پراپ هارو نگاه میکردم، بر اساس امتیاز این پراپ رو ندیده بودم

متشکرم از توضیحاتی که دادی، یه بررسی میکنم حتما

در گروه ها ی تلگرامی و برخی سایت هایی که در مورد پراپ ها صحبت می کنن فقط از چنتا پراپی که همه میدونن فقط حرفش هست و کد تخفیف گذاشتن و اگر شما راجب به پراپ دیگه شروع به صحبت کنید پاک می کنن سریع وقتی اون جاها به این صورته شما توقع داری در ایران بروکر کسی خبر داشته باشه من هم با خرید پراپ های زیاد از همه ی شرکت ها این را متوجه شدم

اها من تلگرام عضو نیستم

حرفت کاملا درسته و اشتباه به نظر از ما هستش که میریم تو گروه هاشون

وقتی نمیشه درمورد هر چیزی حرف بزنی، خب میری تو گروهشون که چی بشه دقیقا؟همین بهشون فرصت میده که بتونند بیشتر برای خودشون قلدرنمایی کنند

به حال خداروشکر که من نیستم داخلش ولی واقعا خیلی بیکارن

iranie? az irani nabashe sare ip irad nemigire?

شرکتشون ثبت شده لندنه و لوکیشن و شماره شرکت تو سایتشون دارن ک با هوش مصنوعی تأیید می ت

و

مدیر مجموعه ایرانی هستن

نه مشکلی با آیپی ایران دارن نه به فیلترشکن.هرچند الان هم سایتشون هم متاتریدرشون خیلی راحت بالا میاد

khob pas age moshkel nadare ke hichi

akhe alan jadidan hame ba hamoon laj oftadan

sare hamin konjkav shodam

merci

khaylii mamnoonam azaton :smiling_face_with_three_hearts:

اسپردش خیلی خوبه از سرمایه گذار برتر یکم کمتره،قطعی نت هم نداشتهه، که این چند روز سگب داشت مقطعی

فعلا ک خوب بوده، دوس داشتم و احتمالا بخام یه حساب صد کا به 5 دلار بگیرم که اگر پاس شد بعدش بقیه هزینه چالش رو بدم.

هم میخام خودم عادت بدم به ترید های بزرگ و حساب های بزرگتر، فوقش هم حساب از دست بدم، تهش 5دلار ک بیشتر از دست ندادم ک

و بصورت اگرسیو تر و درصد ریسک بالاتر ترید بزنم ک زودتر پاس بشه حساب یا فوقش از دست بره و با ی 5دلار دگ شروع کنم از صفر

سلام سالی جان. یعنی چی 5 دلار ؟؟ من نمیدونم چجوریاست یه توضیح میدی؟

یعنی چی ۵ دلار؟

به مدل حساب داره داداش،به اسم اکسس acsess

بعد بصورت پس پرداخت هست هزینه اش و همون اول هر حسابی بخای از 5 کا تا 200 کا فقط 5 دلار میدی

بعد اگر پاس شد که باید هزینه اش رو بصورت پس پرداخت بزنی، ولی خوبی‌ش اینه ک اگه هم حساب از دست دادی، همون 5 دلار رو از دست میدی

بعد طبیعیه که قیمت پس پرداخت نسبت به همون دو مرحله اش بیشتر باشه دگ ولی خب میارزه،مثلا یه حساب 5 کا بخری 5 دلار و پاس کنی 69 دلار پول میدی و حساب ریل بهت میدن،سرمایه گذار همون موقع باید نزدیک 60 تا بدی دگ

اینجوریه

توضیح دادم بالا بخون، 5 دلار میدی هر حسابی ک خواستی میگیری، وقتی ک پاس شد بقیه اش رو باید بدی، فقط 5 دلار هم نیست، ولی خب ریکسش میاد پایین خیلی دگ، بعد ارزش حساب خریدن داره،من فعلا یه 25 کا خریدم، یه صد کا هم خواهم خرید، بعد راحت‌تری ترید میزنی ،میخام درصد بالاتر بزنم ک یا زود پاس بشه یا اصن حساب با همون 5 دلار بره

از نظر روانی حساب خوبیه، شرکتش هم بالا پایین کردم خوبه، بالا تر توضیحات دادم بخونید، و اسپردش رو طلا خیلی کمتر از سرمایه گذار هم هست، امروز 13 پوینت بود

بعد واسه تریدرهای تازه کار خیلی خوبه ک تازه ریل شروع کردن و قراره حساب از دست بدن هم هزینه خیلی کمتری میدن اگر حساب از دست دادن، هم روانشون کمتر اذیت میشه و برای خریدن دوباره حساب، فشار مثلا به یه کارگر یا هرکسی نمیاد،چون حدودا هشتصد تومنه دگ

حالا اگ شد عکس میزارم از حساب اکسس و قیمت ها بعد پاس شدنش

این داستان پس پرداختش خیلی مثبته

یهو قوانین جدید مثل فنفیکس اضافه نکن با اضافه شدن ممبراشون!!!

مرسیی بابت وقتی که گذاشتید و توضیح دادید🌹

داداش میتونی یکم بیشتر توضیح بدی ودرباره این پراپ تو این سایت ایرانیش ثبت نام کنیم یا خارجیش ؟
بعد این 5 دلار رو باید ارز بدیم؟چون این پراپ تازه کار زیاد دربارش نشنیدیم اعتماد خیلی کار سختیه اسکرین شاتم بدی اوکیه