قوانینی نداره 8 کل 2 روزانه والسلام
مبارک باشه
محدودیت تایمیش هم سرجاش باید باشه همچنان
درسته؟
زمانی چی ؟ نمودارهاش؟ اونا دیگ نیس؟
فول فاند به سخت بودنش معروف بودش
اینطوری که میگید اسون شده که ![]()
دارم وسوسه میشم دوباره وقت بزارم براش
البته من که حرفه ای نیستم ولی خب بد نیست
رایگانم هست همچنان و شانسه دیگه ![]()
خب اینکه مثل همون سابقه
چیز جدید دیگه ای نداره؟؟؟
نه دیگه نمودار نداره زمانش هم دو هفته هست
اره الان مسابقه هست اخه
باختی پسر خودتو گروهت ![]()
سلام و درود به همه دوستان
،
بریم که یک تحلیل و سخنرانی براتون داشته باشم ![]()
من رفتم فول فاند پرو رو نگاه کردم.
بیاید یک بررسی بکنیم ببینم داستان چیه و چی میشه فهمید ازش
اول از همه چیزی که به چشمم خورد، این بودش که الان فول فاند پرو معرفی شده.
خب ما قبلا پرو داشتیم، معمولی هم داشتیم، الان اینجا میشه فهمید که احتمالا نسخه معمولی هم شاید در آینده اضافه بشه وگرنه اگر قرار بود که صرفا یک نوع فول فاند داشته باشیم، قطعا اسم پرو براش نمیزاشتن و به نظرم این واضح ترین نکته اس که خواستم بهتون بگم حواستون باشه
لینک پیام مرتبط با عکس قبلی هم گذاشتم ولی خب نمیدونم چرا پاک میشه. حالا نسخه جدیدشو هم میسازم که راحتتر بتونید مقایسه اشون کنید و بعدش براتون ادامه نظراتمو مینویسم.
حالا بریم سراغ نکاتش:
1- فول فاند از حالت انفرادی و تارگت محور به حالت مسابقه ای تغییر پیدا کرده. یعنی اینکه از این به بعد شما باید با دیگران رقابت کنید تا بتونید جایزه اشو بگیرید.
2- محدودیت تایم خبر دیگه نداریم نسبت به طرح های قبلی که بودش
3- مدت زمان استراحت شما در صورت فیل شدن، 30 روز شده. یعنی شما هر 45 روز انگار یک سهمیه برای شرکت در مسابقه دارید. اما اگر خیلی مشتاق بودید که دوباره شرکت کنید، میتونید هزینه 350 تومنی پرداخت کنید براش.
4- مدت زمانش از 90 و 120 روز، شده 15 روز و عملا این مورد خیلی جذاب تر شده و دیگه خسته کننده نمیشه به نظرم.
5- رتبه بندی به صورت انلاین تو سامنه پگاه مشخص هستش و میتونید رتبه خودتون رو ارزیابی کنید و برنامه ریزی کنید حتی برای اینکه چقدر عقب یا جلوتر هستید. این میتونه تمرینی برای کنترل ذهن و تصمیم گیری درست برای معامله هم باشه. دقت کنید چون رایگانه، شما عملا نسبت به بقیه چون مقایسه میشید، یکم تمرین جالبی هم میتونه باشه کلا.
حالا بریم سراغ اصلی ترین نکته ای که من از بعد از حذف فول فاند متوجه شدم و به نظرم داره اتفاق هم میوفته کم کم
اگر دقت کرده باشید، تو قوانین چالش های جدیدی که ارائه میشه دیگه نمودار 6 گانه رو به عنوان پارامترهای تاییدی حساب در نظر گرفته نشده!
ما چالش راکت رو داشتیم، چالش راکت پلاس هم داشتیم که کلا قانونی نداشت
فول فاند هم که قدیمی بودش، اونم اصلاح شده و دیگه نمودارهای 6 گانه نداره
از این قضیه بنده یک نکته ای رو احتمال میدم:
اینکه رابین سود به نظر میاد داره کم کم بیخیال نمودارهای 6گانه اش میشه که خب واقعا میتونه برای کاربرهاش عالی باشه و مشکل خیلی هارو حل میکنه!
نمیدونم این قضیه میتونه درست باشه یا خیر ولی احتمال میدم، حداقل دیگه توی تمام طرح های جدیدی که ارائه میشه ما دیگه نمودارهای 6 گانه رو اصلا نداشته باشیم و فقط شاید تو پولی هاش بمونه
که این قضیه هم باز احتمال میدم، کلا برداشته بشه و دیگه یک دستش بکنن. چون مسخره میشه یک جا باشه و یک جا نباشه. البته خب این نظر من هستش و شاید اونا اصلا تمایلی نداشته باشن!
در کل این اتفاق خیلی پوینت های مثبتی میتونه داشته باشه برای همه و عملا نشون میده بالاخره به صدای کاربرها توجه شده و داره اصلاح سازی عمیق تری صورت میگیره و باید تحسین کرد به هر حال
امیدوارم این پیش بینی که کردم، درست باشه و نگرانی شما عزیزان هم بابت اون نمودارها رفع بشه ولی خب باید صبر کرد و منتظر موند تا ببینیم چی قراره پیش بیاد ![]()