بررسی ورژن جدید پلتفرم رابین سود

پلتفرمشون با نت ملی فعال هست و قاعدتا با وی پی ان کار نمیکنه

درسته (15 کارکتر)

سلام و درود به همه،
دوتا خبر داریم که تغییرات جدیده انگار

خبر اول اینکه طرح فول فاند قراره با تغییرات دوباره برگرده ولی نمیدونیم با چه تغییراتی دقیقا
بازگشت به ریشه ها واقعا کار خوبیه و خوشحالم رابین دوباره برگردونده این طرحشو ولی باید دید چطوریاس به هر حال

خبر دوم اینکه چالش های راکت و راکت پلاس هم دوره اش تموم شد.

سلام و درود به همه عزیزان،
خبر جدید اینکه این دو تا چالش تاریخ برگشتشون مشخص شده و عزیزانی که فکر میکنند میتونند پاس کنند، به فکرش باشند بد نیست. هر طرح رایگانی رو سعی کنید کلا تست کنید

مسئله دیگه ای که اخیرا دیدم این هستش که یک عده از کاربرها میگن نه سود نمیده و سرکاریه و هزارتا چیز دیگه.
حقیقتا به جای اینکه بخوام تک تک ریپلای کنم ترجیح میدم همینجا کلی نظرمو بگم.
ببینید همه چیز به اون سادگی که ما نگاه میکنیم نیستش
اگر یک شرکتی درامد داشته باشه این پول ها برای جایزه دادن براشون هیچی نیست

بعد اینکه اگر ذهنتون رو درگیر این میخواهید بکنید که این شرکت سود میده، نمیده، فلانه یا بیساره و این داستان ها، بهتره از همون اول سمتش نرید
اصلا سمت هیچی مسابقه و طرحی نرید!
اینطوری اگر باشه همه شرکت ها ممکنه دروغ باشه کارهاشون و تمام قرعه کشی ها سرکاری میشه و کلی چیزای دیگه
اون فول فاندی که من یادمه، واقعا تمرکز و حوصله زیادی میخواست.
پس اگر میخواید از الان خودتون رو خسته کنید با این افکار، وقتتون رو هدر ندید بهتره!

ولی اگر رفتید سمتش و ثبت نام کردید، چشم و گوشتون رو روی این افکار منفی ببندید و با تمرکز و دقت زیاد روی حسابتون کار کنید تا انشاالله موفق بشید

از نظر من به شخصه این پول ها چیزی نیست که بخواد شرکتی اعتبار خودش رو خراب بکنه!

این حرفارو من سر چالش راکت هم دیده بودم که یه عده میگفتن نه جایزه مارو نمیده. حالا شما خودتون فکر کنید جایزه حساب رایگان همون شرکته. خب چرا شرکت نخواد بهتون یک حساب 4 یا 5 تومنی بهتون نده و اعتبارشو زیر سوال ببره؟:joy:

در کل با ذهن آزاد براش برنامه ریزی کنید و موفق باشید :rose:

سلام به همه

تحلیل جدید گذاشته شد عزیزان

:rose: