پراپ فرم رابین سود مشکلات پلتفرم

متاسفانه یکی از مشکلات رابین سود تاخیر کندل ها هستش که کندل هاش با تاخیر یک دقیقه تقریبا نسبت به فراز حرکت میکنه و همین امر باعث شده تا به این لحظه چندین بار استاپ بخورم

3 لایک کرده

بله این مشکل برای من هم پیش امده

2 لایک کرده

سلام و درود
بله متاسفانه این مشکل البته به نظرم بیشتر به خاطر زیرساخت های اینترنتی کشور باشه ولی در کل برای یک پلتفرم تازه تاسیس این امری طبیعی به شمار میاد.
من خودمم چندتا مورد را اینجا اشاره میکنم که به جهت بهبود میتونند انجامش بدن:
1- استفاده از تایم فریم های بیشتر
2- اضافه کردن قابلیت اکسپرت
3- اضافه کردن نتایج دیتاهای اخبار منتشر شده توسط mql5

البته که باز موارد دیگه ای هم هست. من این پیشنهادات و سایر مطالبی که مد نظر داشتم را به پشتیبانی اطلاع رسانی کرده بودم از قبل و به من خیلی سریع پاسخ دادند که پلتفرم قطعا روز به روز بهتر میشه و نکاتی که توسط دوستان دیگه هم براشون ارسال شده مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیره.
به هر حال بهتره یکم صبور باشیم و فرصت بیشتری به پلتفرمشون بدیم. انشاالله که مشکلات سریع حل خواهد شد.
پراپ فرم‌ها
رابین-سود

3 لایک کرده

من با راین سود تماس گرفته بودم هفته پیش هم این موضوع تاخیر کندل رو گفتم هم دیده نشدن خطوط معامله و حد سود و ضرر حرفی که به من فتن این بود که تاخیر کندل رو این هفته میخوان برطرف کنن ولی پدیدار شدن خطوط زمان میبره ضمنا خودشون گفتن که معامله اسکلپ خطرناک هست در این پلتفرم.

من اسکلپ میرنم و به چارت فراز نگا میکنم و در رابین سود ترید میزنم ولی باز نمی تونم حجمم رو دقیق تنظیم کنم. ضمنا میگفتن که ما این پلتفرم ر د رخرداد میخواستیم رونمایی کنیم که به خاطر قضیه ی نت زودتر رونمایی کردیم همچننی میگفتن که یکی دیگه از بخشایی که به پلتفرم در آینده اضافه خواهیم کرد ابراز محاسبه حجم بر روی خود پلتفرم هست.

2 لایک کرده

تشکر از شما. ان شاء الله سریع تر حل بشه

1 لایک کرده

بله درسته اسکلپ کار کردن مخصوصا روی طلا با این پلتفرم ریسکش بالاست خودم هم انس کار میکنم ولی خوب سعی میکنم استاپ معقول و حجم کمتر داشته باشم که به مشکل نخورم

1 لایک کرده