بررسی ورژن جدید پلتفرم رابین سود

اما کلا اخر در مورد فول فاند پرو:

من قبلا هم عرض کرده بودم خدمتتون، هر وقت مسابقه یا چالش رایگانی از هر شرکتی دیدید، حتما شرکت کنید. الانم همون رو تکرار میکنم.
به نظرم نسبت به قبل جذاب تر شده و میتونه به دید تفریح هم که شده، گزینه خوبی باشه.
پس توصیه میکنم چون رایگان هستش، حتما سراغش برید!

اما نکته مهم در مورد استفاده مجدد و پرداخت پولش من واقعا باشم، ترجیح میدم صبر کنم تا دوباره مهلتم بشه برای شرکت در مسابقه تا اینکه بخوام هزینه پرداخت بکنم. اما برای یک عده این 350 تومن هیچ ارزشی نداره و براشون پول خرد هستش که خب تکلیفشون مشخصه. هر کاری خواستند بکنند :sweat_smile:
اما برای بقیه عزیزان، توصیه ام این هستش که سعی کنید منطقی برید جلو و اگر حس میکنید توانایی بالایی دارید، به فکر پرداخت مجدد باشید!

این تحلیل جامعی بود روی چالش جدید. حالا باز عزیزان سوال یا نقطه نظرات جدیدی داشتند، خوشحال میشم اینجا به عنوان مکمل توضیحاتم، مطرح کنند.

امیدوارم همگی موفق و موید باشید :rose:

be nazaram tanha nokte manfi alaneshon

ine ke jayeze hash kame

age be baghie ham ye chizi bedan vaghean reghabatehson ghashang mishe

dorost migam?

are manam shak kardam jeddan

vali khob maloom nemikone ke

shayad nakonan

man age beram hamon rayegan miram

chon harfi bara goftan va reghabat kardan nadaram vaghean :joy:

شاید یه فکری براش بکنند. نمیدونم ولی به پشتیبانی ایده ات رو بگی شاید بدرد بخوره

بله کاملا درسته ولی خب باید بین اون جایزه ها هم یک ارزش گذاری صورت بگیره و به همین سادگی هم نیست واقعا

تا 3980 نیومد ولی و الانم دیگه 4700هم راحت میزنه

من امروز تو کانالشون دیدم اخبارشو

به نظرم حرکت قشنگی زدن

خلاصه بگم فول فاند جدید خیلی بهتر از قبلی هستش اما مشکل هم داره

قوانین مسابقه اشون باید به نظرم یکم سختتر بشه تا رقابت بین تریدرهای واقعی اتفاق بیوفته

نه اینکه صرفا باز و بسته بکنند

جایزه هم واقعا به یک نفر دادن هم یکم سخت میکنه شرایط رو ممکنه خیلی ها همون اول بیخیال بشن

بهتره شرایط رو سختتر بکنند تا رقابت جذاب بشه

البته که خب این پیشنهاد من ممکنه برای همه جذاب نباشه اما واقعا قشنگتر میکنه رقابتو

منطقی و درسته حرفتون
ولی دست ما نیست، باید یکی دو دوره برگزار بشه تا بهتر بشه. فعلا صبوری کنید به مرور قطعا جذابترش هم میکنن :rose:

دوستان عزیز، از اونجایی که فعلا به لطف ادمین عزیز، تاپیک قبلی بنده بسته شد، ادامه تحلیل و روند مسابقات رو اینجا گزارش میدم براتون تا ببینم چی میشه :blush:

سلام و احترام خدمت همه عزیزان:rose:
روز اول
فول فاند پرو - ۱۵ روزه - دوره اول

بالانس اولیه حساب ها: ۱۰۰۰۰
تعداد شرکت کننده ها: ۳۶۰ حساب

نتایج روز اول تقریبا به صورتی هستش که مشاهده میکنید. نفر اول با قدرت خیلی زیادی، ۱۸ هزارتا سود کردند. فکر کنم از صبح پای چارت بودن تا همین الان :sweat_smile:
البته امروز طلا هم خیلی نوسان تو بازه ۵۰ دلاری داشت و موقعیت مناسبی برای نوسان گیر ها بودش. البته که احتمال میدم ایشون سبکشون باز و بسته کردن بوده قطعا ولی باید دید چی میشه.
دقت کنید روز اول هستش و ۱۴ روز دیگه مونده. هر لحظه ممکنه نفر اول با یک اشتباه، از رقابت حذف بشه.

لایک یادتون نره :heart_eyes:
تا نتایج روز بعدی، موفق و موید باشید :rose:
رابین-سود

روز دوم

تعداد شرکت کننده ها:
369 نفر فعال + 453 نفر حذف = 822 شرکت کننده

image

:1st_place_medal: محمد راشد زارعی نوره

:2nd_place_medal: یاسر سنایی فر

:3rd_place_medal: سید جلال سیدی

روز دوم هم تموم شد و نفر اول، اقای زارعی نوره، نمیدونم با چه سیستمی داره پر قدرت جارو میکنه. به قول یکی از دوستان قطعا باز و بسته کردن بوده سبکشون ولی به نظر دیگه ایشون خیلییییی حرفه ای هستند و تسلط دارند :joy:
با این اوصاف خیلی سخت میشه نفرات بعدی بهشون برسن ولی خب هیچی مشخص نیست. یهو ممکنه با یک اشتباه کار از کار بگذره و نفر اول حذف بشه.
خلاصه که خواهیم دید چه خواهد شد :joy:

رابین-سود

heyfe vaghean

midoooniii

alan nafare aval oomade 57k karde hesabo

kho baghie na omid mishan

are manam fekr konam 2 ya 3 dore dige awliii tar mishe :heart_eyes:

age in 24i posht system nabood shoma har chi khastid be man begid

bikare taraf :rofl: :rofl: :rofl:

روز سوم

تعداد شرکت کننده ها:
۳59 نفر فعال + 561 نفر حذف = 920 شرکت کننده

:1st_place_medal: محمد راشد زارعی نوره

:2nd_place_medal: بهنام صنعتگر

:3rd_place_medal: یاسر سنایی فر

رسیدیم به پایان روز سوم. دقت کنید دوستان من روز بندی که دارم بر اساس 12 شب هستش و عملا یک 12 ساعت میمونه تا پایان اون روز ولی خب من کاری بهش ندارم. نفر دوم جدید داشتیم امروز و اقای سنایی فر رتبه دوم رو از دست داد. از اون طرف هم فکر کنیم اقای زارعی نوره رو هم چشم کردیم چون امروز 850 دلار حدودا ضرر کردن که میشد مرز خطر برای رد شدن و دراو داون خوردن روزانه :sweat_smile:
خلاصه ببینیم چطوری میشه تا فردا. امروز که نزدیک بود نفر اول رو از دست بدیم به هر حال

رابین-سود