جناب شیخی این اصلا تخیلی نیست! یا شاید شما خیلی خوشبین هستید! بله در هیچ جای دنیا مسئولیت نتایج معاملات برگردن کس دیگری نیست!! ولی من بخشی را که پررنگ کرده ام را مدنظر قرار داده ام.
اگر در آینده به هر دلیلی اتفاقی رخ دهد و هیواگلد اعلام ورشکستگی کند از نظر حقوقی هیچ شکایتی بر این شرکت وارد نیست چون ما مسئولیت همه چیز را پذیرفته ایم. در ثانی این شرکت ها هیچ سرتیفیکیت معتبری ندارند که در صورت رخ دادن شرایط خاص بتواند از حق و حقوق کاربران دفاع کند!
موضوعات مالی رو نباید سر سری گرفت و با ایشالا ماشالا ردش کرد!
اگر شرکت هیواگلد گواهینامه معتبری دارد باید حتما آن را در تبلیغاتش عنوان کند!
سلام خدمت دوستان عزیز یک تجربه ی بنده برای یک روز با فراز .
برای استراتژی هایی که ورود آن ها در تایم فریم های زیر یک دقیقه است مناسب نیست .
اسلیپیج به وضوح دیده میشه .
در بحث مدیریت سرمایه باید سرمایه نسبتا زیادی رو واریز کنید که با توجه به عدم شفاف سازی این پلتفرم پیشنهاد نمی کنم .
در خواست برداشت هم امروز ساعت ۱۸:۰۰ انجام دادم واریز انجام شه همین پست رو ویرایش می کنم . واریز رو هم انجام دادن مشکلی نداشت .
به نظرم اگر شما اینترنت تهیه کنید با هر هزینه ای به صرفه تره تا با این پلتفرم ها ترید کنید . اگر به هر دلیلی توانایی تهیه اینترنت رو ندارید از بروکرها استفاده کنید مثل الپاری و … که الان وصل هستن بسیار کار منطقی تری هستش .
در رابط با رابط کاربری که این مسئله خیلی عادی است . این جور شرکتها که خودشان برنامه نویس نیستند سفارش خودشان را به شرکت برنامه نویسی یکسانی دادند من چون خودم کارم برنامه نویسی است همین رویکرد را در مورد مشتریانم دارم . در مورد اسکالپ من در هیوا از پشتیبانی سوال کردم و خودم هم اسکالپ میزنم تا حالا مشکلی نداشتم زیر 1 دقیقه هم کار کردم . در مورد پشنیبانی نلفنی هم من مشکلی در مورد ثبت شماره شبا داشتم که تیکت زدم خودشان تماس گرفتند و گفتند مشکلت را حل کردیم
ورود من براساس تام فریم یک دقیقهس توی ۵ دقیقه تحلیل میکنم ولی توی تایم یک دقیقه هم سقف و کف و نواحی های استاتیک و دینامیک رو مشخص میکنم و با تاییدیه ورود میکنم ،استاپ هام هم بین ۳۰ خط یا ۴۰ میذارم ،بعضی وقتا هم در وقتی روند همراه با یک لگ صعودی یا نزولی هستش یه نگاهی هم به ۴۵ ثانیه واسه شناسایی FVG ها میکنم
روز جمعه برای برداشت میخواستم شبا ثبت کنم که نشد و رد میشد اونم با پیغام “شماره شبا با تاریخ تولد یا کدملی همخوانی ندارد. در صورت ثبت اشتباه کدملی یا تاریخ تولد، لطفاً تیکت ثبت کنید.”
در صورتی که همچین چیزی نیست، تمام اطلاعات ثبتی مربوط به یک شخص هست
با پشتیبانی چت کردم بعد از چند پیام و جوابهای نامربوط به موضوع گفتن مشکل شبکه ی بانکی هست و 24 ساعت بعد امتحان کنید، من امروز مجدد انجام دادم گفتم 24 ساعت بیشتر بگذره که خیالم راحت باشه، اما دوباره همون پیغام رو دریافت کردم، تیکت جدید زدم، پشتیبان گفتن مربوط به اختلال در سیستم استعلام ثبت شماره شبا بانک مرکزی می باشد
و گفت صبور باشید، الان من موندمو پولی که نیاز به برداشتش هست، مطرح کردم که دوستان مطلع باشن آپدیت: امروز دوشنبه(3روز بعد) هست و شماره ی شبا ثبت شد برای برداشت