من نسخه دمو رو تست کردم و البته خیلی سریع ازش خارج شدم!. چارتش اصلا قابل تحلیل نیست!! حتی تو تایم فریم های بالا
چارت پیوسته نیست ینی هر روز از ی نفطه ای شروع میشه تا شب تموم میشه!!
به نظرم ی محیط کاملا گیم گونه هست که فقط برای سرگرمی خوبه و اصلا ربطی به تحلیل و ترید و تریدری نداره
من که فعلا در هیوا گلد کار میکنم و خوب بوده 5 تومن وارد کنید پرتفو کراس انتخاب کنید و پرتفو را 4 تومن اتخاب کنید من شخصا اسکالپ می زنم حتی در فارکس هم اسکالپ میزنم برداشت ها هم در هیوا گلد سریع انجام می شود به نظرم ده لول بهتر از فراز گلد است
سلام خدمت دوستان عزیز یک تجربه ی بنده برای یک روز با فراز .
برای استراتژی هایی که ورود آن ها در تایم فریم های زیر یک دقیقه است مناسب نیست .
اسلیپیج به وضوح دیده میشه .
در بحث مدیریت سرمایه باید سرمایه نسبتا زیادی رو واریز کنید که با توجه به عدم شفاف سازی این پلتفرم پیشنهاد نمی کنم .
در خواست برداشت هم امروز ساعت 18:00 انجام دادم واریز انجام شه همین پست رو ویرایش می کنم .
به نظرم اگر شما اینترنت تهیه کنید با هر هزینه ای به صرفه تره تا با این پلتفرم ها ترید کنید . اگر به هر دلیلی توانایی تهیه اینترنت رو ندارید از بروکرها استفاده کنید مثل الپاری و … که الان وصل هستن بسیار کار منطقی تری هستش .
من میخام تازه شروع کنم با این پلتفرم ی چیزی که خیلی مشکوکه عملا شاید نشون بده کلاه برداریه اینه که اینماد و کلا اطلاعات حقوقی نداره
دوما من ی چیزی رو فهمیدم این سایت فرازگلد و هیوا گلد از نظر راب کاربری دقیقا یکین احتمالا ی دولتی پشت این سایتاس که بسته نمیشه
حتی مراحل اهراز هویتشون هم اگه چک کنی ی متن یکسان هست /:
ی مورد دیگه اینکه اینا میگن برید از اساتید پیروی کنید خود اساتید اسکلپی ترید میکنن و معامله هم زیر 90 ثانیه باز میمونه که شامل اربیتراژ و تشخیص ربات میشه
دوستان پول کلان نبرید اونجا و اگر موارد مشکوکی دیدید در همین فروم ثبت کنید