بررسی اعتبار و خدمات سایت فراز گلد

مدتیه دارم باهاش کار میکنم

بعضی مواقع سه ساعت بعد به حساب نشسته و دیر ترینش هم ۴۸ ساعت

سعی کردم سود ها،منطقی و‌ پایدار باشه

در ضمن این معاملات با معیار هر خط ۸۰۰ تک‌تومن زده شده

اگر با ۱۱/۵۰۰ یا ۲۳۰۰۰ میزدم چندین برابر بود!

به هرحال تصمیم گرفتم فعلا روی انس باهاش کار کنم

ایدی کانال ترید بله ی من:

ble.ir/join/4AswFFierp

@yashar_fx

10 لایک کرده

به نظر ریسکش از اون فراز کمتره و بهتر هست

فقط واریزی باید بررسی بشه که بدک نبوده

4 لایک کرده

مگه میشه کمتر از ۱۱۰۰۰ هزار تومان پاین تر زد مگه وایا حساب سنتی داره یعنی میشه با ریسک و مبالغ کم کار کرد؟

4 لایک کرده

من نسخه دمو رو تست کردم و البته خیلی سریع ازش خارج شدم!. چارتش اصلا قابل تحلیل نیست!! حتی تو تایم فریم های بالا
چارت پیوسته نیست ینی هر روز از ی نفطه ای شروع میشه تا شب تموم میشه!!

به نظرم ی محیط کاملا گیم گونه هست که فقط برای سرگرمی خوبه و اصلا ربطی به تحلیل و ترید و تریدری نداره

یا شاید من بادقت بررسی نکردم!

5 لایک کرده

چارت را باید از جایی دیگر دنبال کنی و در هیوا تزید کنی . الباه بیشتر ایراد چارت هم از قطعی های اینترنت است

4 لایک کرده

بله میشه

هم ۸۰۰ تک تومن

هم ۸۰ تک تومن

در قسمت راهنما بخش پرتفوی های انس مطالعه کنید

5 لایک کرده

کمترین میزان واریزی چقدره ؟

من همیشه جفت ارز زدم میترسم یجورایی .

ولی اینجوری هم بیکار موندیم و مشکلات فشار میاره .

4 لایک کرده

هیوا گلد مزخرفه پولتونو دور نریزید

1 لایک کرده

اگر میخواید سرمایه کمی وارد کنید مثلا ۵ تومن یا ۱۰ تومن، از حساب سنتی استفاده کنید حتما

2 لایک کرده

من که فعلا در هیوا گلد کار میکنم و خوب بوده 5 تومن وارد کنید پرتفو کراس انتخاب کنید و پرتفو را 4 تومن اتخاب کنید من شخصا اسکالپ می زنم حتی در فارکس هم اسکالپ میزنم برداشت ها هم در هیوا گلد سریع انجام می شود به نظرم ده لول بهتر از فراز گلد است

3 لایک کرده

https://forum.iranbroker.net/t/topic/3248?u=user_44300

1 لایک کرده

تو فراز تحلیل کن تو هیوا معامله کن….مثل وقتی اینترنت ملی بود(تو تریدینگ ویو تحلیل میکردیم تو بروکر هم معامله) یادش بخیر

4 لایک کرده

رفتم ثبت نام کنم ولی تو قسمت احراز هویت باید تو تعهد نامه اینو بنویسی:

“مسئولیت کامل خریدها، فروش‌ها، سود و زیان معاملات، واریزها و برداشت‌ها را شخصا بر عهده می‌گیرم.”

ینی در سلامت کامل عقلی اجازه میدیم که هیواگلد میتونه هروقت دلش خواست با هر بهانه ای پول ما رو بخوره و راست راست جلومون بچرخه!!

جالبه!

2 لایک کرده

اونکه درسته ولی بهتره پول زیاد تو هیچکدوم از پلتفرم های ایرانی نریزی …من خودم با حجم بالا ترید میکنم ولی همیشه اندازه 5تا استاپ حسابو شارژ مکنم

3 لایک کرده

سلام خدمت دوستان عزیز یک تجربه ی بنده برای یک روز با فراز .

برای استراتژی هایی که ورود آن ها در تایم فریم های زیر یک دقیقه است مناسب نیست .

اسلیپیج به وضوح دیده میشه .

در بحث مدیریت سرمایه باید سرمایه نسبتا زیادی رو واریز کنید که با توجه به عدم شفاف سازی این پلتفرم پیشنهاد نمی کنم .

در خواست برداشت هم امروز ساعت 18:00 انجام دادم واریز انجام شه همین پست رو ویرایش می کنم .

به نظرم اگر شما اینترنت تهیه کنید با هر هزینه ای به صرفه تره تا با این پلتفرم ها ترید کنید . اگر به هر دلیلی توانایی تهیه اینترنت رو ندارید از بروکرها استفاده کنید مثل الپاری و … که الان وصل هستن بسیار کار منطقی تری هستش .

4 لایک کرده

سلام استدلال شما داستان پردازی تخیلی است ،

ماهیت جمله نشان میدهد که شخص نمی‌تواند بعداً ادعا کند دیگران مسئول نتایج معاملات او بوده‌اند و این گذاره صحیح است.

1 لایک کرده

من میخام تازه شروع کنم با این پلتفرم ی چیزی که خیلی مشکوکه عملا شاید نشون بده کلاه برداریه اینه که اینماد و کلا اطلاعات حقوقی نداره
دوما من ی چیزی رو فهمیدم این سایت فرازگلد و هیوا گلد از نظر راب کاربری دقیقا یکین احتمالا ی دولتی پشت این سایتاس که بسته نمیشه
حتی مراحل اهراز هویتشون هم اگه چک کنی ی متن یکسان هست /:
ی مورد دیگه اینکه اینا میگن برید از اساتید پیروی کنید خود اساتید اسکلپی ترید میکنن و معامله هم زیر 90 ثانیه باز میمونه که شامل اربیتراژ و تشخیص ربات میشه
دوستان پول کلان نبرید اونجا و اگر موارد مشکوکی دیدید در همین فروم ثبت کنید

4 لایک کرده

https://forum.iranbroker.net/t/topic/3481/3?u=mahtab1

2 لایک کرده

دوستان کسی در‌مورد این سایت ها میدونه معتبره میشه معمامله کرد نظرتون بدونم ممنون میشم

بچه هایی که معامله کردن بیان

1 لایک کرده

اره دقیقا من خیلی راجب شرکت ثبتی و اطلاعاتشون گشتم اما به هیچ جا نرسیدم. پشتیبان تلفنی هم اصلا جواب نمیده

3 لایک کرده