اره من کار میکنم ،برای دور نبودن از بازار خوبه تغریبا با انس هم یکیه ،از این بابتها خوبه ،ولی واقعا فراز گلد پلتفورم بدرد نخوریه و فقط برای خالی کردن جیب تریدر بدبخت هست ،بعنوان مثال شما اگر ورود سریع رو انجام بدی حداقل ۱۰ تا ۱۵ پیپ بالاتر برات باز میکنه و زمان بستن معامله هم اگر بفرض یک میلیون تو سود باشی و دستی خارج بشی سودت بین ۸۰۰ تا ۹۰۰ تومن میشه یا حتی ۷۰۰ ،اینا چیزایی هست که باید قبل از وارد شدن به فراز گلد بهش فکر کنی
اینم بگم که پشتیبانی فراز گلد انقدر قوی هست که هر تیکتی که ثبت میکنی فقط یه جواب رو میشنوی اونم اینه ( اگر در مورد بازار اطلاعات کم دارید بهتره برید اموزش ببینید )
من تا حالا با فراز گلد ترید نکردم نمیدونم ترید کردن باهاش چجوریاس
سوالی که دارم اینه که مثلا شیفت صبح که بازار باز شد تو سایتش نوشته ساعت۱۰و ربع باز میشه شما ابتدای بازار رو همون ۱۰ و ربع در نظر میگیرین یا چجوری مشخص میکنین ابتدای بازارو؟؟؟
فراز گلد یک ماهی هست دارم باهاشون کار میکنم و هیچ مشکلی نداشته واریز و برداشت هم داشتم که بدون تاخیر صورت گرفت فقط از یک موضوع شاکی هستم اونم زودتر بسته شدن کندل از چارت انس جهانی هست تو تایم فریم ۱ دقیقه کسی از دوستان اگر راه حلی واسه این موضوع داره راهنمایی کنه.
فراز گلد تایم مشخصی واسه باز شدن شیفت شبش نداره،من حدود ۷ ماهی هست دارم باهاشون کار میکنم ،در اوایل ساعت ۱۹ بسته میشد تا ۲۱ ،ولی به تازگی بعضی وقتا کلا شیفت روز بسته نمیشه و تا آخر شب تا وقت بسته شدن انسان جهانی بازه ،بعضی وقتا ۱۹ بسته میشه بمدت ۱۵ دقیقه بعضی وقتا بیشتر ،بهتره ساعتی که تازه باز شده پوزیشن بازی نداشته باشی چون همراه با باگ هستش باید صبر کنین تا بگذره حدود۱۰ دقیقه،قبلا با بسته شدن بازار انس جهانی روزای شنبه و یکشنبه میشد پوزیشن باز کرد ولی مدتیه این دو روز معامله نکنی بهتره چون اصلا روند نداره چون بر اساس نرخ تتر پیش میره و اولا که تتر روندش تکنیکال نیست بیشتر فاندا س ،بعد هم دقیقه ها طول میکشه تا یک خط ریکشن داشته باشه و خطر ناکه و باید فقط روزایی معامله میشه کرد که انس جهانی هم باز باشه،نوسانش خیلی بالاس ،بهترین زمان معامله حدود ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۳۰ قبل باز شدن سشن نیویورک هستش نوسانش بهتره ،چون وقتی نوسان داره گام کندل هاش خیلی بالاس و نمیشه ورود کرد ،یا یک سود دلچسب میده یا حراجی میخوری که اکثرا حراجی یا همون کال میشی
صرافی های رمز ارز حداقل ادرس نشانی و تلفن دارند و پاسخگو هستند و تمام مدیران و کارمندان هویت دارند و احراز هویت شدند و هویتشان در هئیت صنفی مشخص هست برای مالیات و سایر موارد! این پلتفرم بنظرم صد درصد کلاهبرداره و کساییم که ازش تعریف میکنند شریک جرم او هستن.
این روزا شما حاضری دست رنجتو بصورت احمقانه در همچین سایت های کلاهبرداری بدون هیچگونه نشانی و اعتباری و صرفا چهارتا اسکرین شات از افراد نا مشخص یا شریک در برنامه سایت خرج کنی؟! موفق باشید!
کم نبودن صرافی هایی که با داشتن مجوز کلاهبرداری کردن و دست سرمایه گذاران به جایی نرسید
تا قانون ق.ض.ایی ما پر از حفره ست و با نامه ی معرفی فلان شخص و مقام کل فساد یک نفر نادیده گرفته میشه به هیچ پلتفرم یا سایت داخلی نباید اعتماد کرد